- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.501
gözün aydın canım.siz buraya yazdıkça bende sizin adınıza seviniyorum.darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.:Saruboceq:
Şafak 283
Mehtap 1
Cuma günü kavuşuorummm sevgilimeeee allahın izniylee:lepi:
evet mardin kızıltepede sevgilim,usta birliğine yeni gitti
aslına bakarsanız ilk duyduğumda tedirgindim ama herkes sizin gibi iyi şeyler söyledi ,o da yerine yerleşip arayınca rahatladım:asigim:
size mutluluklar dilerim,367 gün dolar dolmaz almak istiyorum onu ordanŞeniz
teşekkürler, mutluklar ve sevgiler benden..
kızıltepe'ye bir toplantı için gittim. çalıştığım kurum tüm yatırımlarını hep mardin'e yapıyor. çalıştığım kurum vesilesi ile tanışmıştık bizde..
kızıltepe mardin'in merkezinden daha geniş. güzel sıcak bir ortam.. yaşanan katliama tüm halkı derinden üzüldü. medeniyetler şehridir mardin.. süryanisi, kürdü, türkü, arabı, ermesini hep birarada aynı şehir de yaşar.. genel olarak ırkçılık yapılmaz, herkes birbirinin hakkını gözetir. kısmet olursa senin de gitmeni tavsiye ederim.. dünyanın dört bir yanından tursitler akın ediyorlar.. fırsat ya küçük bir tur düzenlemiş olursun sende..
suriye'den gelen ucuz ve güzel hediyelikler var çarşıları çok güzel.. ben küçük bir valizle gittim, havalimanında yük sınırını geçmiştim. en küçük bakkalı bile istanbul'da ki en büyük hipermarketlerden daha ucuz. o yönden de şanslı sevdiğiniz. çarşı izinlerin de gezebileceği tarihi yapılar, tanık olabileceği kültürel zenginlikler var.
Şimdiden gözün aydın cnmm
Allahım şafak doğan güneşide göstersin temelli kavuşun inş:1hug:
[ı]kıslarrrr aldık tezkere denen zıkkımı aldıkkkkkkkkkkkkk !!!!
şimdi çarşıda akşam yola çıkıyooo
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/ı]
N€RGİS;6959272 .!.:gözün aydın canım cok şükür bitti:))))
darısı başına cnmmm sağollalkisalkisalkis
bende varımmm 145 günn
kıslarrrr aldık tezkere denen zıkkımı aldıkkkkkkkkkkkkk !!!!
şimdi çarşıda akşam yola çıkıyooo
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Ne güzel anlatmışsınız doğduğum şehrii yüreğinize sağlık...
gercekten Mardın çok guzel bır sehırdır yasanan katlıamı goz onunde tutarak sunu dusunmk grekıyor heryerın ıyısıde var kotusude boylelerı yuzunden guzelım sehrın adı lekenıyor...
askerlerınıze gelıcek olursak kesınlıkle ıcınızı ferah tutun hersey bı kenara esnaf ve yerlılerı ozellıkle askerlere cok ıyı bakıyor cok deger verıyorlar ınanın bunu mardınlı oldugum ıcın dgl cok defa sahıt oldugum ıcın anlatıyorum hatta bı keresınde doguluları sevmeyen bır tanıdıgım vardı mardın de askerlıgını yaptı ve dondugunde orayla ılgılı on yargıları tamamen bıtmıstı...
butun askerlerımız Allah'a emanet sag salim kavusmamız dılegıyle...
Şafak 293 :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?