Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen bende gıttıgı gunden berı gunluk tutuyorum
onu bılmem ama benım bıle cok hosuma gıttı okudukca bana moral oluyo
yanına baska ne koyabılırsın derken
bunu ona mı yollayacaksın??

aynen cnm moral oluo valla benimki acemi birliginde cnm 1 aylık tutucam yani :) izne gelicek o zmn vericem kalp kutular görmüştüm defteri koycam için paket yapıcamda ufak bişiler daha koyabilirmiyim die düşünüorum valla zippo çakmak hastası ama ben alamam şimdi zippo pahalı yani :asigim:

kızlar ben cıkıorum hadi kendinize iii bakın bozmayın morelinizi bakam aaaaaaaa bu topikte asık surat istemiorummm klava:klavapuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ıcıne sana aıt bı tısprt falan da koyabılırsın parfum dokup falan
koklar manasında zemuszemus
ayy askımın bende swıtı varda kokladıkca aklım basımdan gıdıyoo :gitme:
bırde kaybedınce uzulecegın seyler koyma sakın oyle pahalı seyler falan
cunku calınabılır :sinifsinif:

dogru haklısın bebiş ya pahalı bişi sonra alırım ztn şimdi alamıorumda gerçi :) nette okudum bi kız saçından accık kesip parfum sıkmş koymuşsırnaşık şey ama ben dediin gibi tişört neim koyuyum ay daha var nese bakcam bişiler artık mck saol cnm yardımcı oldugun içinnn

benımkıde ılk gıttıgınde montunu katlarken arasında sac telımı bulmus
dusun yanı bı tel mafoldumben onu hala daha bavulunun bı kenarında saklıyomus :sinifsinif: onu ılk buldugunda baslamıs aglamaya o zaman cok kotu olmustum :gitme:
hee mesela tokanı falanda yollayabılırsın
benımkı cuzdanında eskıden berı tel tokamı tasır :asigim:

aaa eet süpersin :) en sevdigim bi tokamı koyabilirim mesela kaydirigubbakcemile3

slm susumm nbrr

özgem :/ komandomu olmuş yarin :/ hayrlısı bebişim üzülmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…