Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Acaba alilesi bişey mi yaptıki kendilerinden soğutucak.
Durup dururken niye soğurki insan bilmiyorumkismile

alla alla cok tuhaf neden sogusunkı durup durrken sorunlarımı vardıkibilmiyorumkismile
tam tersine daha cok ozlemesı lazım

aslında sanırım suc benımm (
bugun de konusu gecmıstı hatrlarsanız kaynım eskısehırde acık ogretım okuyo her ay dunyanın parasını yıyo gezıyo dıye
neysee malum kaynım evın kucuk oglu olunca hıc ona suc bulunmuyo o ne derse yapılıyo edılıyo
onların kendı dukkanları var benımkı askere gıtmeden orda essek gıbı calısıyordu emek verıyordu ama bunun sefa kısmını genelde kardesı suruyo hep maddı olrak
gıyım kuşam aklınıza ne gelıyosa
bende buna cok kzıyordum ama ınanın kzılmyacak gıbı deıl sonucta bız nısanlıyız bırıkım yapmamız lazım ama malesef(
sanırım ben bunları soylerken soylerken nısanlımda ıyıce aılesınden sogudu mafoldumben

buda aynı ohaoldumsmile bnmkide annesini çok sevio ama bi kere annesi aramştı 2 gündr aramıo habern varmı diye. sordum neden aramıyosun dedm kntorum gtmesn seni arıyorum ya yeter demişti akannehir kızım sen benmisin yaaa kaydirigubbakcemile3

Evet senden biraz etkinlenmiş olabilir ama oda farkındadır sonuçta herşeyin.

Evet senden biraz etkinlenmiş olabilir ama oda farkındadır sonuçta herşeyin.

aslında o hıc farkında deıldı
dogrusunun oyle oldugunu sanıyordu
hep kucuklerın haklı oldugunu heo onun el ustu olması gerektıgını sanıyordu
zamanla ben dedıkce haklısın gercekten ben hep dıslanıyorum demeye falan baslamıstı :2:
ama ben boyle olsun ıstememıstım bilmiyorumkismile
neyse artık zamana bırakıcam

ahahahhahh yuh bee kızım ruh ikizimmisin nesin dicemdeee 2. ci olabilirsin baane ilk sıra uurun kaydirigubbakcemile3 :1hug: yirim kızzz deli herbişiimiz uyuo he

özgemmmmmmmmmmm bide o uur böcüklüüü şeyi istiorummm lennnnnnnnnn aşşada cıkıo ya senin ahahah oda aynı olsun hadi süle banada sırrını

he bide kızlar dün sormuştum herkeşciklereee kutu yapcam günlük koycam başka ne koyim diee tokamı koycam bide bizim işyerinin orda cok güzeeelll nikah şekerleri yapan bi yer var camdan görmüştüm uur böcüklü bi nikah şekeriii gittim adamdan istedim verdi hemen cok güzel bişiii üstüne tarih fln atcam onuda kutuya koycamm yuuppiiii yeni fikirlere açıgım ama aklınza bişiler geldikce söleinnn pls :kedi:

iis bebiş sen nasılsın bakimm valla ben duş aldım kuran okudum ablamın ruhuna bol dua ettim sevdiceime sizlere yazıorum şimdik sonada yatarımm

vermemmmm ugur böcüklerimi vermem kaydirigubbakcemile3

çok kötüsünnnn kardeşlkten men ettim seni gittiii hıkkkkk akannehir

cnm benim günlük tutuorummm bazı sayfalarına fotolarımızı yapıştırcam :kedi: bişiler yapcam artıkınnn

ay kimsecikler bakmıo buraya ben gidiorm yatim bari sabah uyanamıorum öpüldünüz bebişler kocişlerinizi görün ruyanızda ii gclrrrrr a.s.

Sen gittin, herşey de seninle gitti
Denizler maviliğini kaybetti gidişinle
Mevsimler ise hep sonbahar
Gel Sevdiğim Gözlerinin Yeşiliyle Baharı Getir Yüreğime
Tadım Yok Sen Gittiğinden Beri
Sensizlikte Sesinle Hayat Bulmaya Çalışıyorum
Kimi Zaman Hasretine Yenik Düştüğümü Gösteren Gözyaşlarımla Yanlız
Kimi Zaman Hasretinle Dolu Kalbimde Acılar Duyuyorum Apansız
Umutlarım ıse Hiç Azalmadı, Beni Tek Avutan O Umutlar
Sevdamız, Kavuşmak ıçin Ettiğim Dualar
Ellerinin Sıcaklığıyla Dön Sevdiğim
Yarin üşüyor Sensizlikte Bir Hasta Gibiyim
Bugün Yine Seni Delicesine Özledim ve,
Özlemin Üstüne Bir Özlem Daha Ekledim.....:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…