- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.501
Acaba alilesi bişey mi yaptıki kendilerinden soğutucak.
Durup dururken niye soğurki insan bilmiyorumkismile
alla alla cok tuhaf neden sogusunkı durup durrken sorunlarımı vardıkibilmiyorumkismile
tam tersine daha cok ozlemesı lazım
ayyy :/ bendede aynı şey var ama sogumamştır herhalde o sormadım daha cok sever annesini cünkü dünya bi yana annesi bi yana ama 2 gündür aramamş evi annesi arıo 2 gündr beni uur aradımı iimi fln die yrn arasın dicem bende ara anneni die :S ay allam bende sogumasındaaaaaa ailesindende soumasın gerçiamannn kafamı karıştırdın kız benmde asker psikolojisini anlamak imkansz vallaaa
aslında sanırım suc benımm(
bugun de konusu gecmıstı hatrlarsanız kaynım eskısehırde acık ogretım okuyo her ay dunyanın parasını yıyo gezıyo dıye
neysee malum kaynım evın kucuk oglu olunca hıc ona suc bulunmuyo o ne derse yapılıyo edılıyo
onların kendı dukkanları var benımkı askere gıtmeden orda essek gıbı calısıyordu emek verıyordu ama bunun sefa kısmını genelde kardesı suruyo hep maddı olrak
gıyım kuşam aklınıza ne gelıyosa
bende buna cok kzıyordum ama ınanın kzılmyacak gıbı deıl sonucta bız nısanlıyız bırıkım yapmamız lazım ama malesef(
sanırım ben bunları soylerken soylerken nısanlımda ıyıce aılesınden sogudu mafoldumben
Evet senden biraz etkinlenmiş olabilir ama oda farkındadır sonuçta herşeyin.
buda aynı ohaoldumsmile bnmkide annesini çok sevio ama bi kere annesi aramştı 2 gündr aramıo habern varmı diye. sordum neden aramıyosun dedm kntorum gtmesn seni arıyorum ya yeter demişti akannehir kızım sen benmisin yaaa kaydirigubbakcemile3
ahahahhahh yuh bee kızım ruh ikizimmisin nesin dicemdeee 2. ci olabilirsin baane ilk sıra uurunkaydirigubbakcemile3 :1hug: yirim kızzz deli herbişiimiz uyuo he
iis bebiş sen nasılsın bakimm valla ben duş aldım kuran okudum ablamın ruhuna bol dua ettim sevdiceime sizlere yazıorum şimdik sonada yatarımm
özgemmmmmmmmmmm bide o uur böcüklüüü şeyi istiorummm lennnnnnnnnn aşşada cıkıo ya seninahahah oda aynı olsun hadi süle banada sırrını
he bide kızlar dün sormuştum herkeşciklereee kutu yapcam günlük koycam başka ne koyim diee tokamı koycam bide bizim işyerinin orda cok güzeeelll nikah şekerleri yapan bi yer var camdan görmüştüm uur böcüklü bi nikah şekeriii gittim adamdan istedim verdi hemencok güzel bişiii üstüne tarih fln atcam onuda kutuya koycamm yuuppiiii yeni fikirlere açıgım ama aklınza bişiler geldikce söleinnn pls :kedi:
çok kötüsünnnn kardeşlkten men ettim seni gittiii hıkkkkk akannehir
cnm benim günlük tutuorummm bazı sayfalarına fotolarımızı yapıştırcam :kedi: bişiler yapcam artıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?