- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.561
kızlaarrrr herkese selammm bi kaç gündür giremedim sevgilimin evindeydim sayfalar almış başını gitmişşş
canım güya kayınvalidemle nişanlımın yanına gitcektik ama ikinci bir emre kadar bütün çarşılar iptal son anda yani..bende gitmişken accık kalıyım dedim farklı şehirlerdeyiz dekaydirigubbakcemile3 sevgilimin odasına not bıraktımm dolabına koydumm ay çok mutluydum ben orda..hihoyyytSelam kizlarrrrrr... ben geldimmm
ohhhhh napiyordun kiz orda =)olumunekankayizsmile
canım güya kayınvalidemle nişanlımın yanına gitcektik ama ikinci bir emre kadar bütün çarşılar iptal son anda yani..bende gitmişken accık kalıyım dedim farklı şehirlerdeyiz dekaydirigubbakcemile3 sevgilimin odasına not bıraktımm dolabına koydumm ay çok mutluydum ben orda..hihoyyyt
bak o da iyiymiş canım keşke bende getirseydim yasttığını koklar koklar dururdummopuyorumnanaktanayyy anladimmm... vardir bir hayiri.. benimkininde 1 ay icin carsisi kitlendi.. Ama degisebilir.. zannetmiyorum ama..
Ayyy ne guzel... geldiginde gorur... ben askimin yastigini aldim.. dahada dogrusu caldim =) kocaman yastigi el bagaji olarak ucakta taa buralara getirdim.. turkiyeden avrupaya hahahahahaha.. napimmmm =) kokusuna kurban olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?