Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkide çk sildirmeye kalktı ben silmedim:)
hatta kendi silcektin müsade etmedim keşke silmeseydin ya bn özgecim erim msn adresimi msn e giremiorum ama hotmaildende konuşuruz tatlım

vedatta bazen tutturuo sildirelim falan filan die emme ben istemedimi söledim ona kalsa onsuz pc yi acmim saten 9 dan sonra artık nete giremiorum bile izin vermio

benimkide çk sildirmeye kalktı ben silmedim:)
hatta kendi silcektin müsade etmedim keşke silmeseydin ya bn özgecim erim msn adresimi msn e giremiorum ama hotmaildende konuşuruz tatlım

canım bana sil derdi silmiyodum. bi gün kendiliğinden silmiş msn adresini flnda değiştrmiş geri açamadım çok tartışmıştık hatta bu konuda ama kırmak istemedim tam askere gidiceği günlerdi

özgecim canım seninkide çk kötü yapmış ya benim bu izine gelince çok sölendi etti de bn fırsat vermedim işte artık senn benim deiğimi yapmıosun bikere olsun evet cevabı almadım hep hayır dedin bana dedi:)
önceden böle deildin sen dedi:)

lkjhömn

Son düzenleme:
duygucum yarın konuşalım tatlım bnim çıkmam gerek takma kafana herşeyi takarsan yaşayamazsınki hadi öpüyorum özge ile seni iyi akşmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…