Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGıS;7047023 .!.:
oo seninki bizim burada yapıyomuş ayy sen yolu yarılamışsın alkisalkisalkis

biten 92
kalan : 362

sorma yaa hiç bitmıycek gıbı gelıyor

benım abım asker onun safagını sayıyorum o gıttgınden berı bı yanım hep eksık

senınkı nerde Allah yardımcınız olsunn :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:

ÖZLEMCİM SİZ İZİN KULLANMADINIS YA 10 GÜN ÖNCE GELİYOR SENİNKİ HADİ HAYIRLISI BİZİMDE 72 GÜN VAR:1hug
:
Aysucum ben betüşşş özlem kimkaydirigubbakcemile3
ewet cnm hiç izin kullanmadık o yüzden erkenden gelcek ruhumm:1hug:

kızlar bısı sorcam sıze askerlerınızın hasret ozlem dısında sıkayetlerı oluyormu?
komutanalrdan yada arkadslardan fln

yooooo ufak tefek komutanlarla vardır tabide bizimkide az değil komutanlara laf yetiştiriyokaydirigubbakcemile3 bir problemi yok ama şükür iyi yanii o konuda... birde şırnakda yapıyor :1closedeyes:

Allah kavustursun cnm

bızımkınınde komutanlarıyla hıc bır problemı yk tam tersı bırlıkte yıyıp ıcıolar hatta bos zamanlrında ders fln calısıolarmıs ama bazı askerler bu durumu cekemeyıp sorun cıkarıolarmıs bu durumu duyunca bızmde bıraz canımız sıkıldı

Teşekkür ederim cnmm sizide allah kavuştursun, kıskanmışlar demekki seninkini ama komutanların gözüne giren askerler vardır seninkide komutanının gözüne girmiş demekki cnm:1hug:
nerede askerdi seninki?

463.. Gitmesine 3 gün var şimdiden saymaya başladım

Ayyyy canım benimmm yaa üzülmee gitmeden gelemzki hep iyi taraflarından bakmaya çalış:teselli: askere ilk gitti zmanlar ve geleceği zmanlar en kötü zamnlar oluyor:bbo: İlk zmanlar alışamıyorsun hep zırlamalar ağlamalar çok oluyorsenağlama ama bi bakıyorsunki zman geçiyo ve kahrolası şafak git gide fakirleşiyokaydirigubbakcemile2 Şafak azaldığı zman ise bi stres bi sıkıntı işte o son zamanlar geçmek bilmiyorkafamçokkarıştı ama öylede böylede zaman geçmeye mahkum! ve bu sloganı çok seviyorum Bir Gün Gelecek Bir Gün Kalacak:lepi:

ewet cnm bitirecez inşalah.
benimki de elazığda ama tunceli elazığ sınırında karakolda. karakolun adını vermiyom reklam yapmayalım kaydirigubbakcemile3
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Tmyy sağol cicim rep için unutma benide topiğide unutursan bozuşuruz işte her zaman beklerim daha düğün şafağın var gene burda olacakasın hehe kurtulamazsın hayatımızda herşey için bi şafak var burdan kurtulamazsınız kiiiii

Böyle düşününce güzel de ben ayrılık sahnesini düşündükçe ağlıyorum nasıl ayrılıcam diye
ama o sloganı bende sevdim Bir Gün Gelecek Bir Gün Kalacak saol canım a.s.

kızlar bende yakında aranıza gelicem..
ağustos da gidiyo benim aşkım senağlama
tek tesellim 6 ay yapıcak olması..
ama yine de belli olmaz tabi..
ben şimdiden ağlamaya başladım..
o gidince ne yapıcam bilmiyorum..
nasıl görüşüyorsunuz hergün konuşabiliyormusunuz kızlar ya çokmu zor nasıl alışıcam ben yokluğuna en önemliside günlerce sesini duymucam belkide..
merak ettiğim kaç günde bir görüşüyorsunuz?
sizaradığınızda ulaşabiliyormusunuz?
ooof of senağlama

canım 10 gündürarayamıyor demekkii ya off bukadar zor oluyor demek aramaları
ben napıcam ya..en fazla 2gün arayamaz filan sanıyordum ben
10 gün aramasa ben kafayı yerim senağlama

üzülme cnm Allah sabrını veriyor cok şükür. seninki kısa dönem yapıcak rahat olursun. gamzenin 10 gün görüşememesi doğru ama onunki komando hep dağda olduğu için görüşemiyolar malesef. kısa dönem genelde rahat oluyor tabi yerine göre. Allah yardımcın olsun ağustosa daha var hergün vakit gecirr sonra cook ararsın :)

sorma canımya o da ağlattı azönce beni..
çok arıcaksın beni ben gidince dedi senağlama
ben okadar bağlıyım okadar alışkınımkiona her saat her dk konuşuruz neredeyse..
7yıldır hayatımın her anındaydı resmen benim aşkım ya
nasıl alışıcam bilmiyorum amaburada yazılanların çoğunu okudum..
ve yanlız olmadığımı anladım..
tek benim başımagelmiyor sonunçta...
15 ay bekleyipte kavuşanlar olmuşne büyük birmutluluk ya darısı hepimizin başına

şafak............362
sesini duyamadım yine bugün karakoluna geçecekti çok özledim :çok üzgünüm:

aramıza gelecek arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum
zira ben göndermeden önce daha düşünceliydim ,son zamanlarda her buluşmamızda ağlar olmuştum
gönderince bir şekilde katlanıyoruz kızlar a.s

neyl en yakın zamanda senin askerin gidiyo sanırım Allah kavuştursun diyeyim şimdiden aramıza hoşgeldin canım a.s.

6 ay büyük teselli olmalı sizin için.. ilk zamanlar alışamıyor insan.. üzülüyor ama zamanla alışıyorsun.. ben ilk ay sürpriz yapıp izmir'e gitmiştim yanına.. duramamıştım ıstanbul'da.. unutamayacağız bir anı daha eklendi hafızalarımıza..
yakın olur da sende görüşebilirsin umarm.. telefon konusunda herkesin konumu durumu farklı tabi.. benim ki biraz delidir.. kıbrıs'ta ilk aylarda hudutta nöbet tutuyordu gece gündüz.. yasak olduğu halde kulede arardı cepten gizli gizli.. yakalandı yine pes etmedi.. ikinci bölüğe gödnereceklerdi kötü günler atlattık beraber ama geçti.. biz herşeye rağmen hemen hemen hergün konuştuk.. benim ki alışana kadar abarttık bazen.. (kaybetme korkusu yaşıyordu ilk zamanlar, ortam olumsuz yönde çok etkilemişti onu.. en çok diikat etmem gereken gizli sorun bu oldu) ama alıştık.. mektuplaşıyoruz.. konuşuyoruz.. hasrete rağmen, uzaklığa rağmen bunları hissetmekte en büyük güç ve güzellik aslında.. hasret arada yoklamıyor deil.. onu da beraberce atlatıyorsunuz.. gün geçiyor işte.. bir şekilde geçiyor.. az önce konuştuk.. kahve içicez karşılıklı şimdi..
Tüm asker yakınlarını ALlah kavuştursun.. sabır versin, güç versin..
sevgiler,

şafak 144 \ kıbrıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…