Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yakın olursa ben sık sık gitmeyidüşünüyorum yanına canım..
amatabi yakın olursa..
valla seninkinde ki büyük cesaretmiş..
benimki cesaret edemez aramaya kaydirigubbakcemile3
Allah sağ sağlimkavuşmanızı nasip etsin canım..

topiğin tezkere güzelleri
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

1.ZEYNEBİM03=7 ANTALYAYA SELAM
:hooray::hooray::hooray:

2.FİBULA=10 BALIKESİRE SELAM

3.KUJUMM=13 BİTLİSE SELAM

4.MUKORO4=20 DENİZLİYE SELAM

5.SU KURBAĞASI=22 EDİRNEYE SELAM

6.TUĞBA_NUR1=32 ISPARTAYA SELAM

7. YEŞİL<= =61 TRABZONA SELAM

8. BAYANSU=71 KIRIKKALEYE SELAM

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58
2.12ocak2009 arsima
3.16ocak2009 ıtırbuse
4.17ocak2009 mannak
5.17ocak2009 smoker
6.17ocak2009 yurdaer
7.18ocak2009 mirumo
8.18ocak2009 nastasia
9.20ocak2009 dilek_36
10.21 ocak 2009 ÇİĞDEMNAZ
11.23ocak2009 smile
12.29 ocak2009 life city
13.07şubat2009 sensebile
14.10şubat2009 nilosss
15.15şubat 2009cankiiz50
16.15şubat 2009istanblue
17.17şubat 2009 gunicen
18.17 şubat2009 solucan
19. 27 şubat 2009 seahorse
20. 1 mart 2009 hayalci35
21. 28 mart 2009 bujimenekşe
22. 29 mart 2009 ggözen
23. 01 nisan 2009 bebix
24. 03 nisan 2009 JELBY10
25.26 nisan 2009 salihalil
26. 26 nisan 2009 breakforlove
27.06 mayıs 2009 avukat_adayı_aslı
28.06 mayıs 2009 _miracle_
29.06 mayıs 2009 magiclife
30.06 mayıs 2009 ilaydahey
31.07 mayıs 2009 DESERTROSE
32.11 mayıs 2009 P_NR
33.11 mayıs 2009 RUH
34.14 mayıs 2009 ELİF06
35.14 mayıs 2009 PARPALM
36.14 mayıs 2009 ZERRAY
37.14 mayıs 2009 GUNİCEN
38.14 mayıs 2009 JALELİ
39.16 mayıs 2009 DEYMEZSİN
40.16 mayıs 2009 MAVİYEŞHİLL
41.16 mayıs 2009 ZEYNEPSUDE2007
42.16 mayıs 2009 SARİSSA
43.16 mayıs 2009 NAREKŞİSİ
44.16 mayıs 2009 GÜZELLER GÜZELİ
45. 16 mayıs 2009 BENGUSU
46. 16 mayıs 2009 SEA SEA
47.16 mayıs 2009 TATLIŞKOM
48.16 mayıs 2009 CİMCİME2709
49.16 mayıs 2009 UZUNAL
50.17 mayıs 2009 TMYY
51.17 mayıs 2009 NERGİS_20
52.17 mayıs 2009 GİZZE
53.17 mayıs 2009 KÜTAHYA
54.17 mayıs 2009 GÜLABA
55.17 mayıs 2009 BALBAADEM
56.17 mayıs 2009 SSWWEETT
57.18 mayıs 2009 ARİTMANSİ
58.18 mayıs 2009 AYDASU
59.21 mayıs 2009 NACİDE48
60.21 mayıs 2009 CİCİKİZ34

61.23 mayıs 2009 YESİLLİ
62.24 mayıs 2009 MERİSU

BİTEN=274
ŞAFAK=156
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN DUYDUM SESİNİ BEBEĞİM.GECE 2DE ARADIN UYKUMDAN SENİN SESİNLE UYANMAK NE GÜZELDİ.KEŞKE HEP UYANDIRABİLSEN BENİ.ZATEN YALANDAN UYUYORDUMKİ AKLIM HEP SENDEYDİ GÖZLERİM KAPALIYDI BELKİ AMA UYKUDA BİLE AKLIM SENDEYDİ ZATEN.YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUYABİLDİM SESİNİ.GELMİŞSİNİZ ÇOK YORGUNDUN AMA ÇOK BELLİYDİ AĞZINDAN KELİMELER ZOR ÇIKIYODU ON GÜNDÜR DAĞDAYDIK DEDİN.BİDE HASTA OLMUŞSUN DAĞDA TERLEMİŞ SOĞUMUŞSUN TABİ BOĞAZLARIN İNMİŞ ATEŞLER İÇİNDE YANMIŞSIN 1 HAFTA KUZUM BENİM KIYAMAM GÜLÜM.YANINIZDA DR VARMIŞ ALAHTAN 6 TANE İĞNE VURMUŞ ARKA ARKAYA DAĞDAN İNMEDEN 2 GÜN ÖNCE İYİLEŞTİM AMA DAĞDA KEPAZEYDİM CAYIR CAYIR ATEŞ YANIYODUM DEDİN.HİÇ KIAYAMAM CANIMDAN CAN GİTTİ BUNLARI DUYDUĞUMDA .ARI SOKMUŞ BİDE ALLAH KORUMUŞ ARIYA ALERJİN VAR KÖTÜ ŞEYLER OLABİLİRDİ YANINIZDA DR OLMASA MÜDAHELE ETMESEYDİ.ÇOK ZORDU BEN SENDEN 10 DK BİLE AYRI DURAMAZDIM KOSKOCA 10 GÜN BE GÜLÜM DİLE KOLAY SESİNİ DUYAMADAN HERGÜN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİĞİM ON GÜNNN.ALLAHIM SABRINI VERSİN BEBEĞİM KALAN GÜNLERİMİZDE BİTSİN NE KALDI ŞURDA Bİ KISA DÖNEM KALDI 3TE 2Sİ BİTTİ BİLE 1 İ KALDI BEBEĞİM.ALLAHIM SABRINI VERSİN GÜLÜM.ÇOK ZORLANICAZ AMA ALLAHIM BU SIKINTILARIMIZIN MÜKAFATINI VERECEKTİR GÜLÜM.GELDİĞİNDE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH .ŞİMDİ YATALIM GÖZÜMÜN BEBEĞİ.ALLAH RAHATLIK VERSİN.SENİ BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN SENİ BANA BAĞIŞLASIN
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

ağlattın beniiiiiii kıss senağlama

allah sabır versin sana da canım benim tez zamanda kavuşun işallahh :Saruboceq:

Kızlar işede gitmedim bugün olmuyo yapamıyorum muhammedimden habersiz edemedim .içim hiç rahat etmedi.bu kdar dayanabildim gizli gizli ama olmuyo ....onu kandırmak ondan gizli iş çevirmek hiç bana göre değil yapamıyorum...onsuz hiç bişey olmayacağı hibi ondan habersizde hiç bişi olmuyo işte.allahım yardım etsin bana dua etmekten başka çarem yok .tekrar elişlerine devam edeceğim eskisi gibi.kocamı çok seviyorum ondan gizli iş yapamıyorum yapmak istemiyorum .inşallah 10 günlük çalıştıpımıda affeder döndüğünde .bugün gündüzde konuştuk istirahat vermişler gece 2 de inmişler dağdan çok yorgundu yattı gece ikindi vaktine kadar uyumuş uyanınca hemn aramış beni...konuştuk gündüz 1 saate yakın biraz önce gene aradı uyuyacağım uyumadan sesini duyayım dedim.senin sesin kulaklarımda uyumak istiyorum dedi gene konuştuk 20 dk falan şimdi o yattı beni bekliyor bende yatıcam gidicem yanına çok özlemişim yaa.canımdan can ömrümden ömür gitti şu son 10 gündür.1 ay sonra bidaha varmış hemde 15 günlük gene duyamıycam sesini 15 gün haber alamıycam ondan.ne kötü yaaa allahım sabır ver nolur sabrım kalmadı artık benim 10 gün geçmedi 15 gün nasıl geçecek.aklıma geldikçe deli oluyorum.neyse bacılar beni bitanecik kocam bekliyor şimdilik rüyalardada olsa sarılıp öyle yatıyoruz genede mesafeler engel değilki aşkımıza.iyi geceleer öpüldünüzzzz

ağlattın beniiiiiii kıss senağlama

allah sabır versin sana da canım benim tez zamanda kavuşun işallahh :saruboceq:

ağlama be canım alla alla ne ağlıyon daha ağlayacağın günlere var şimdiden harap etme kendini her anını en güzel şekilde yaşamaya bak.ağlama hiç ben sadece olanı anlattım bizim durum bu walla bu haldeyiz biz batıkışlayı iyi die duydum ben ordanda pek doğuya çıkmıyomuş ustalık.bizim tanıdıklar yaptı orda ustalıkları hep kıbrısa çıktı.inşallah allah gönlüne göre versin kuzum .ama şimdi üzülme hiç nolursun ....

yeni gelecek olan arkadaşlara hoş geldin deyip kucağımızı açıyoruz arkadaşlar şimdi bu ay gelenler benim has torunlarım oluyorlar.hoşgeldiler sefa getirdiler ...allah sizede kavuşmayı nasip etsin .inanın bana burdaki herkes aynı şeyi söyleyecektir eğer bu topik olmasaydı.kk olmasaydı.bu kadar kolay atlatamazdık bu dönemleri.burdaki arkadaşlıklar çok güzel herkes aynı derdi yaşıyo ve aynı derdi çektiği için birbirini anlıyo.benim burda birçok arkadaşım oldu.hepsindende allah razı olsun eğer bugün rahatlıkla şafak 156 diyebiliyorsam arkadaşlarımın ve kk nın çok büyük payı var bunda.emin olunki aynı ilgiyi siz yeni arkadaşlarda bizden bulacaksınız .tekrardan aramıza hoşgeldiniz

.unutmayın birgün gelecek bir gün kalacak

şafak saymaya başlayan arkadaşlar herkese söylüyorum gittikleri günü asker sayıldıkları günü öğrenin ve yazın buraya şafaklarınızı hesaplayayım ben herkesi hesaplıyorum unutmayın her şafak 460 tan başlamıyor belkide şafağınız bi anda 453 olur.sakın unutmayın ve bana yazın mutlaka özelden yada ziyaretçi msjı olarak bekliyorum özellikle NELY en yakın sensin aramıza katılan tamamen öğren bana ulaş mutlaka bekliyorum

geçmiş olsun, ALlah sabır versin güç versin, gücüne güç katsında su gibi geçsin zaman..
hepimiz için inşallah..
ben bol bol kitap okuyorum kafamı meşgul etmek için. tavsiye ederim. yazıyorum, okuyorum.. çiziyorum.. birde arkama baktığım da geçen zaman rahatlatıyor.. hasret zor ama içinde ki güce sarıl..
o öyle bir güçtür ki aylarca sesini duymayacağını bilsen, dünyanın öbür ucuna alsalar yine kalbinin en derininde, ruhunun her yerinde onu sana hissettirir.. ne deniz, ne mesafe engel olamaz bu güce.. önüne çıkan her engeli daha da güçlenerek, daha azimle yırtar, aşar, geçer...
gücün ve huzurun daim olsun..

GAMZEM GÖZÜN AYDIN CANIM YAAAAA ÇOK SEVİNDİM VE RAHATLADIM BENDE CANIM ARKADAŞIM KIYAMAM SANA ARICAK DEDİM SANA İÇİN RAHAT OLSUN CANMCIM.alkisalkisalkis
ŞAFAK:362/KIBRIS(CANIM KOCACIM SENİ ÇOK ÖSLEDİM OĞLUNDA ÇOK ÖZLEDİ GEL ARIK NE OLUR KURBA OLURUM SANA HERŞEYİM):asigim:

ben bu sayfaya her girdiğimde ağlamaya başlıyorum kızlar ya senağlama
gamzecim ağlattın beni sabah sabah..
gözün aydın canım çok sevindim sonunda sesini duydun kocanın..
Şeniz
10 gün az değil ama Rabbim sabrını veriyor demekki...
daha 2 ay var gitmesine aşkımın ama yine de neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum..senağlama

yooooo ufak tefek komutanlarla vardır tabide bizimkide az değil komutanlara laf yetiştiriyokaydirigubbakcemile3 bir problemi yok ama şükür iyi yanii o konuda... birde şırnakda yapıyor :1closedeyes:
[/QUOTE]

yeşilcim bnmkide şırnakta yapıo silopide muhabere bölüğünde şimdi yanımda ama izne geldisırnaşık şey ama bizim şafak daha çok 280lerde bi yerlerde.sizinki çok az kalmış allah tez zamanda kavuştursun cnm.seninkide silopide mi yoksa başka bi yerdemi.inşallah o günleri bizde görürüz...:Saruboceq:

Kızlar sevgilim geldi kavuştukkk ama 5 gün geçmiş bile hiç anlamadım yaaaa gitmesini hiç istemiorummmsenağlama geriye 11 gün kaldııııı.insanın yanındayken ne çabuk geçio zaman yaaaa hiç anlamıosun... ama yokken burda şafak sayarken saatler bile geçmiooo...çokk özlemişim yaaa çok seviom onu çokkkkk...allahım hiç ayrılık göstermesin hepimize kavuşmayı nasib etsin....ben şimdi çok mutluyuma ama 11 gün snr çok üzgün olucammmm:çok üzgünüm:

[/QUOTE]

yeşilcim bnmkide şırnakta yapıo silopide muhabere bölüğünde şimdi yanımda ama izne geldisırnaşık şey ama bizim şafak daha çok 280lerde bi yerlerde.sizinki çok az kalmış allah tez zamanda kavuştursun cnm.seninkide silopide mi yoksa başka bi yerdemi.inşallah o günleri bizde görürüz...:Saruboceq:[/QUOTE]

benim de kuzenim şırnak silopide.kuzen ağustos gibi gelecek.senin sevgilninin dedesi oluyo sanırım askerlik tabiriyle.muharebe bölüğü sanırım.biz sülalece askeriz.kardeşim hakkarideydi.onunki yeni bitti.dayım karsta.sevgilim izmirde.hangi birinin şafağını sayayım.

yeşilcim bnmkide şırnakta yapıo silopide muhabere bölüğünde şimdi yanımda ama izne geldisırnaşık şey ama bizim şafak daha çok 280lerde bi yerlerde.sizinki çok az kalmış allah tez zamanda kavuştursun cnm.seninkide silopide mi yoksa başka bi yerdemi.inşallah o günleri bizde görürüz...:Saruboceq:[/QUOTE]

benim de kuzenim şırnak silopide.kuzen ağustos gibi gelecek.senin sevgilninin dedesi oluyo sanırım askerlik tabiriyle.muharebe bölüğü sanırım.biz sülalece askeriz.kardeşim hakkarideydi.onunki yeni bitti.dayım karsta.sevgilim izmirde.hangi birinin şafağını sayayım.[/QUOTE]

VALLA SENİNKİ HEPİMİZDEN ZOR EVET KARDEŞİNİN GELDİĞİNİ HATIRLIORUM YAZMIŞTIN ALLAH BÜTÜN BEKLEDİKLERİNE KAVUŞMAYI NASİB ETSİN CNM.EVET CNM SENİN KUZEN BNMKİNİN DEDESİ:1rolleyes: RAHAT KUZENİN DİMİ...BELKİDE TANIOLARDIR BİRBİRLERİNİ:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…