- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.321
Merhabalar kızlar. Oh ne güzel askerleriniz aramış gözünüz aydın. Benimki de aradı ve azarladı beni
meraba kızlar nasılsınız? ayla_te ninde şafağı bitmiş ya ne güzel darısı başımızaa:Saruboceq:
Saol canım niye azarladıki seninki ya tartıştınızmı
meraba kızlar nasılsınız? ayla_te ninde şafağı bitmiş ya ne güzel darısı başımızaa:Saruboceq:
Yok canım tartışmadık bugün toplantım vardı tel çekmiyordu sinir olmuş, sonra da 3 kere aramış ben duymadım o yüzden vay efendim neler yapıyormuşum ben. Sonra da aşkım yarın geliyorsun dimi diyo deli olacağım
merhaba kızlar
aylacım gözün aydın canım çok sevindim senin adına
eminecim ne oldu kıs kızdırdın mı adamı
eşim bu gece otobüse biniyor yarın sabah yanımda olacak inşallah
bugün çok ağladım moralim çok bozuk çok özledim eşimi o da hala yanımızda değil çok bunaldım ya
Ağlama yaa ne güzel geliyomuş eşin yarın onu görünce ağlarsın :)
Merhaba canım ben kendi adıma konuşuyım iyiyim sen nasılsın senin askerinde aradımı?
orası kesin canım görünce napcaz bakalım ikimiz de
bir de oğlum nağpıcak babasını görünce onu merak ediyorum
saol canım bende iyiyim aradı konuştum çok şükür yaa askeriyede kontör kartı bitmiş ondan arayamamışkaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar
aylacım gözün aydın canım çok sevindim senin adına
eminecim ne oldu kıs kızdırdın mı adamı
eşim bu gece otobüse biniyor yarın sabah yanımda olacak inşallah
bugün çok ağladım moralim çok bozuk çok özledim eşimi o da hala yanımızda değil çok bunaldım ya
ŞAFAAAKKK...49..MUŞA SELAM..
BENİM KIZIMDA BABASINI ÇOK ÖZLEDİ..ÇABUCAAKK..SAĞLIKLA...BİR BİTSEYDİ ŞU GÜNLEERRR...:Saruboceq:
Hep benzer nedenlerden, her seferindede diyorum kendime ya kontörü bitmiştir ya dağdadır ama yinede her uzun süre aramadığında endişeleniyorum hep böyle geçicek galiba bu 460 gün :) neyse iyi olsunlarda yeter ki
bizim 1 ay oldu dağıtım iznine gelip gideli buluşmadık geldiğinden 5 gün sonra buluştuk zaten ertesi günde yolcu ettim gitti bide kavga etmiştik diyodum görünce direk ayrılıcam bi buluşalım sonra bi gördüm saçlar kısacık kararmış zayıflamış çok değişik geldi sarılasım ağlayasım geldi sıktım kendimi görünce öpmeyi geçtim tokalaşmadım bile inat bir insan olduğum için :) sonra oturduk bi başladım ağlamaya akşama kadar konuştuk ağladım sonrada yemek yiyip dönmüştük sanki dünmüş gibi aklımda valla ama siz evlisiniz görüşmeme gibi bi durumunuz olmaz canım o yüzden inş. çok iyi değerlendirirsiniz bu 7 günü opuyorumnanaktan
Evlİlİkte ayrı kalmak Çok Çok Çok daha zor gelİyooo..hele Çocukta varsaa..
Evlİlİkte ayrı kalmak Çok Çok Çok daha zor gelİyooo..hele Çocukta varsaa..
Hep benzer nedenlerden, her seferindede diyorum kendime ya kontörü bitmiştir ya dağdadır ama yinede her uzun süre aramadığında endişeleniyorum hep böyle geçicek galiba bu 460 gün :) neyse iyi olsunlarda yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?