Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım allaha şükür az kaldı..gelince artık yeni evli gibi olucaz..

ben internetten gördüm dün aynen dediğin gibi kararmış saçlar zaten kesilmiş çok değişmiş
zor olacak tekrar ayrılmak
ben olsam dayanamazdım kız nasıl dayandın tokalaşmadan filan

6. gün buluştuk ertesi gün gitti göya askerdeyken diyodu sürekli görüşürüz diye o yüzden zaten çok kızgındım ona telefondada doğru düzgün konuşamamıştık o buluşucağımız günde bni 4 saat bekletti çarşıda telde kavga ettik geri dönücektim dedim gelsin ayrılıyım öle geri dönerim sonra geldi işte o yine tokalaşıp öpmek için eğildi bn elini ittim dümdüz yürüdüm kaydirigubbakcemile3 sonra biyere oturduk konuştuk herşeyi neden aramadığını sonra barıştık yemek yemeğe gittik sonrada o evine bn evime öyle işte :)

işteee bu yüzden adalet sağlanmalı vee tektip askerlik olmalı allahım dualarımızı kabul eder inşallah
bizi tutmıycak kızlar ama inşallah siz faydalanabilirsiniz
.a.s

haklıymışsın canım ya ayıp etmiş seninki de

hoşgeldin gözdecim

Kocacigimiiiiiiiiiiiiiii cokkkkkkkkkkkkkkkkkk Seviyorummmmmmmmmmmmmm..
Askim yabanci dil ogreniyo askerdeyken kitab almis.. lazim olucak cunku buraya gelmek icin..
ogrenmeye calisiyorum diyo ama aklima girmiyo diyo,, aklimda hep sen varsin.. Senle dolu diyo

Yerim ben onu yaaaa... melegim benim..

Kızdırmadım ya adamım kızmaya yer arıyor kaydirigubbakcemile3 Bende hazırlıklarımı yaptım heyecanla sabah olmasını bekliyorum gideceğim ya yanına
Ecemcim izinli değil askerden arıyor ama yarın ben yanına gideceğim hihoyyyt

Canlarımmm benim için mutlu olan herkese cok tşk ediorum darısı başınızaa inş tez vakitte biter şafagınızzz hepinizi cok iyi anlıorum cok zormuş hasrettt ama unutmaın güzel günler sizleri bizleri bekliooo opuyorumnanaktan

Canım cidden çok güzel bir haber bu. Allah hepimizi sevdiklerimize tez zamanda kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…