- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.341
Evlİlİkte ayrı kalmak Çok Çok Çok daha zor gelİyooo..hele Çocukta varsaa..
gerçekten ya evli olanlar için düşünüyorum bizimkine göre çoook daha farklı olur özleminiz sonuçta aynı evde kaldığın aynı yatakta uyuduğun insan bianda gidiyo bn haftasonları görüştüğüm insanı bu kadar özleyip üzülüyosam sizin özleminizi tahmin edemiyorum ama olsun gelincede daha ilkkez tanışmış gibi olursunuz herşey daha eğlenceli keyifli geçer kaydirigubbakcemile2
ben internetten gördüm dün aynen dediğin gibi kararmış saçlar zaten kesilmiş çok değişmiş
zor olacak tekrar ayrılmak
ben olsam dayanamazdım kız nasıl dayandın tokalaşmadan filan
hihoyyytben geldimmmm kızlarrrrr
6. gün buluştuk ertesi gün gitti göya askerdeyken diyodu sürekli görüşürüz diye o yüzden zaten çok kızgındım ona telefondada doğru düzgün konuşamamıştık o buluşucağımız günde bni 4 saat bekletti çarşıda telde kavga ettik geri dönücektim dedim gelsin ayrılıyım öle geri dönerim sonra geldi işte o yine tokalaşıp öpmek için eğildi bn elini ittim dümdüz yürüdüm kaydirigubbakcemile3 sonra biyere oturduk konuştuk herşeyi neden aramadığını sonra barıştık yemek yemeğe gittik sonrada o evine bn evime öyle işte :)
hoşgeldinnnn cnm :)
haklıymışsın canım ya ayıp etmiş seninki de
hoşgeldin gözdecim
ECEMCİM SSENN ŞAFAK KAÇ CNMM bilmiyorumkismile
ben üstünden anlatıyorum ama detaya inince benimde haksız olduğum noktalar var direk onu suçluymuş gibi göstermiyim :) ama neyse hallettik sorunlarımızı şuan iyiyiz inş. böyle devam eder askerlik bitene kadar
ayla için ne güzel bi durum yaaa boshayallersmile
merhaba kızlar
aylacım gözün aydın canım çok sevindim senin adına
eminecim ne oldu kıs kızdırdın mı adamı
eşim bu gece otobüse biniyor yarın sabah yanımda olacak inşallah
bugün çok ağladım moralim çok bozuk çok özledim eşimi o da hala yanımızda değil çok bunaldım ya
Canlarımmm benim için mutlu olan herkese cok tşk ediorum darısı başınızaa inş tez vakitte biter şafagınızzz hepinizi cok iyi anlıorum cok zormuş hasrettt ama unutmaın güzel günler sizleri bizleri bekliooo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?