- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.541
teşekkür ederim canım iyiyim..haftasonu inşallahh sevgilimle görüşebilirizz çift çarşı durumu olabilirmiş.bunu duydum daha iyi oldum:)sen nasılsın askerin nasılhoşbuldum tatlım nasılsın
canım erkekler yediremez silahının elınden alınmasını askın olmak ıstıyosa olsun allahın ıznıyle bişey olmıcak dönücek sana:teselli:didom bnm aşkımda bebekken düşürmüşler kucaklarından kolu kırılmış. hala sürekli ağrı giriyodu o eline küçükken kullanamadığından solak olmuş hatta(bnm gbi) söylesene dedim. söylemem ben komando olucam diye tutturdu..
teşekkür ederim canım iyiyim..haftasonu inşallahh sevgilimle görüşebilirizz çift çarşı durumu olabilirmiş.bunu duydum daha iyi oldum:)sen nasılsın askerin nasıl
susucum eline sağlıkolumunekankayizsmile
şfak 264
mehtap 22:asigim:
ii geceler kızlarr ben kaçtım
iyi geceler tatlımşfak 264
mehtap 22:asigim:
ii geceler kızlarr ben kaçtım
evet susu bizim liste olmasada teşekkürlerr:)
yok canım ben cancunun listesindeyim:)şafak 140 küsürr tam bilmiorum liste olsaydı görürdüm:))sen yokmusun canımmm eklım hemennnsengözlerimebaksanab
yok canım ben cancunun listesindeyim:)şafak 140 küsürr tam bilmiorum liste olsaydı görürdüm:))
kızzz sen yeni gelmedinnmi dahaaaakaydirigubbakcemile3
140mış şafak ben sanıyorum 400lerdesin dahaaa
Günaydııınnnn kaydirigubbakcemile2şafağımız:120kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:lepi:delikafadulden
20 ler güle güle gelsin 10 lardelikafadulden:lepi:
aşkım seni çok ama çok seviyorummmm
iyiki benimsin iyiki tanımışım
yarın tam 1 sene oluyor inanamıyorum
rabbim ayırmasın bizi
Günaydııınnnn kaydirigubbakcemile2
waooow bitti kız seninde askerlik :sm_cool:
darısı başımıza :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?