- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.561
günaydın duygucum
valla bitdi şaka gibi geliyor bana inanamıyorum varya.==))
darısı başınıza canım hani sn bana cvp yazcaktın özelden:))
cevap gelmeyecek diye yazmadım :kedi:
hadi gel yazalım delikafadulden
Slm kızlar nasılsınız.Duygucum senin adına üzüldüm gerçektn 20 gün yine gelip geçerde hapiste kalma durumu insanı çok üzüyor benim erkek arkadaşımda izindeyken imza attırmamıştı onunda 1 günlük hapis cezası vardı ama komutanı sorun çıkarmamıştı bişi olmadı inş. sizinde hallolur bi şekilde
bütün gün gezdik çok güzel bir gün oldu kaydirigubbakcemile2
duygucum ya üzüldüm sizin için inşallah en az zararla kurtulursunuz
duygucum çok üzüldüm yane kadar saçma askerlikten soğutuyolar askerleri!!
tatlıkızım düzelttim canım alıntını silermisin tatlım opuyorumnanaktan
Slm kızlar nasılsınız.Duygucum senin adına üzüldüm gerçektn 20 gün yine gelip geçerde hapiste kalma durumu insanı çok üzüyor benim erkek arkadaşımda izindeyken imza attırmamıştı onunda 1 günlük hapis cezası vardı ama komutanı sorun çıkarmamıştı bişi olmadı inş. sizinde hallolur bi şekilde
bütün gün gezdik çok güzel bir gün oldu kaydirigubbakcemile2
duygucum ya üzüldüm sizin için inşallah en az zararla kurtulursunuz
duygucum çok üzüldüm yane kadar saçma askerlikten soğutuyolar askerleri!!
safak 60 aglasammı gülsemmi askerime gün gün yaklasiyorum die sevinirken okadar ay beklerken bu olacak ismiydi
ne oldu küp şekerim ya
ya vedat nöbette oturdu die 2 daklına komutanı görmüştü arkadaslarıyla birlikte mahkemeye vermis eger kagıt gelirsede sanırım gelme durumu kesin vedat ceza yicek arkadasları yemis 20 gün eyer yerse 20 gün hapiste kalmıs okadar canım sıkkınki dünden beri sersemlestim
selam kızlar.. duygucum ne oldu yaaaa :S
ya vedat nöbette oturdu die 2 daklına komutanı görmüştü arkadaslarıyla birlikte mahkemeye vermis eger kagıt gelirsede sanırım gelme durumu kesin vedat ceza yicek arkadasları yemis 20 gün eyer yerse 20 gün hapiste kalmıs okadar canım sıkkınki dünden beri sersemlestim
slm canım nbr
aman ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıorumki ne var yani oturmuşsa off off üzülme canım buda geçicek hayırlısıyla
iyiyim tatlıkızım senden nbrrrrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?