- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.881
Hosgeldin didooooooo
hoşbuldum tatlım nasılsın
iyiyim canim benim.. Az kaldi senin icin dimi..
Dediklerimi yapmismiydin sen.. =) Faydasi oldumu?
hep mii böyle esincim kendini ön plana atıyo derken nasıl mesela?
canım askerlik başladığından beri böle..tabiki onların yaşadıkları bizimkilerle kıyaslanamaz bile..ama bizim yaşadıklarımız da kolay değil.artık eskisi gibi değil..bizim gibi sevdiğini sabırla bekleyen çok az kişi var..amann onu mu beklicem die kestirip atanlar var.yada askerliğini yapmadığı için,karşısındakini beklemek istemediğinden ilişkisini bitirenler ya da hiç başlamayanlar bile var..bende sevgilimin bu noktada bana biraz destek olmasını istiorum açıkcasıı..sankii bir tek kötü durumda olan o..sürekli benim yaşadıklarımı onda ne var bunda ne var der gibi küçmsüo sinir oluorumm hep onun canı sıkkın hep onun sıkıntıları daha önemlii..oysaki bu askerlik beni ne hale getirdi tahmin bile edemio..
offf esincim bizim için daha zor emin ol
askerliği boyunca sorunlu ve sinirli bi insanmıydı yani herşeyi sorun edermi sinirlimi davranıyo sana karşı
yok canım öle değildi ya hatta son bi kaç aydır tartışmadık bilee hep gülüoduk telefonda flnn çok iyiydikk..ben bu haftasonu bi gidiiimm onun ifadesiniii alıyımmmklava:hem beni arıo sonra senle konuşmak istemiorum dio o zaman haftasonu gelmiim ben sen onu da istemessin şimdi dedim yok onu istiorum diobilmiyorumkismile
off bisde tartıstık bugun tatilde 1 gün görüşememe ihtimalimiz var ona kızdı..amannn boşver beni canım sen nasılsın,,sizin durumlar nasıll.
off bisde tartıstık bugun tatilde 1 gün görüşememe ihtimalimiz var ona kızdı..
onun dısında kıskanclık kavgaları hep oluyo..
cok dertlıyım ben ya 3 gun ıyıyız 4 gun kotu ufacık seylerı sorun edıyo tavır yapmaya baslıyo soguk soguk konusuyo haftanın 4 gunu boyle oluyo sınır oluyorum:sinifsinif:
off o soğuk konuşmalar yok mu zaten deli oluorumm..bu kıskançlıkları nereye kadar sürücek bilmiorum valla evlenince biraz da olsa azalabileceğini ümit ediorumm
canım eğer ofisine gelme ihtimali varsa mutlaka o görmeden söyle derim ben..ama gelmiceksee ve nasıl tepki verceğini bilmiosan sölemeyebilirsinn.anlayış göstermiceğini düşünüosan söleme ki aranız daha kötü olmasınn..tabikide çok üzülürsün canımm ama izine geldiğinde herşey daha güzel olur bencee çünkü bende sürekli yanına gittiğimden biliorumm,,yanına bi gidiim ertesi gün kuzu gibi oluo çocukk tabi etkisi kısa sürüookaydirigubbakcemile3benım umudum yok malesef
ve hatta ona soylemeye korktugum bırsey var işyerımde bi cocuk calısıyo benımle yaşıt kızıcak dıye soyleyemedım 3 aydır..
şimdi ızıne gelıcek ofise gelıcek cok korkuyorum tepkısınden napıcam bılmıyorumm..
offf esın benımkı haftanın 4 günü soguk ya tavırlı falan cok uzuluyorum:gitme:
hiç böle düşünmemiştim olabilir aslındaafisfisfisEsincim bence ilgi istiyo seninkiii...
hiç böle düşünmemiştim olabilir aslındaafisfisfis
canım eğer ofisine gelme ihtimali varsa mutlaka o görmeden söyle derim ben..ama gelmiceksee ve nasıl tepki verceğini bilmiosan sölemeyebilirsinn.anlayış göstermiceğini düşünüosan söleme ki aranız daha kötü olmasınn..tabikide çok üzülürsün canımm ama izine geldiğinde herşey daha güzel olur bencee çünkü bende sürekli yanına gittiğimden biliorumm,,yanına bi gidiim ertesi gün kuzu gibi oluo çocukk tabi etkisi kısa sürüookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?