Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende de var canım ya.. bende insüline bağlı malesef... şekerli şeyleri mümkün olduğunca az tüketiyorum... minik minik kistlerim vardı ama eridiler şu an sorun yok. bi ara doktorumda 6 ay kadar bıraktırdı ama 3 kez oldum malesef =( hala kullanıyorum hapımı... bakalım gene gidicem 6 ayda bir gidiyorum ben cerrahpaşaya ..

laa laaa laaa lalalalalaaaaaboshayallersmile

kızlar görüşmeyeli keyifler nassiiii bakem
hoşgeldın canımmopuyorumnanaktan
rahatmı değilmi bilmıyorum aamaa askerlik sonuçta zor duruyorumm çok skıldım artık dedii/I]

allah kolaylık versın susum elımızden bişi gelmıyokii:sinifsinif:

Bugünde Akşam Oldu Bak Bugünde Bitti Sevdiğime Kavuşmam ıçin Şafak bir Daha Attı ışteBir Adım Bile Olsa Artık Daha Yakınız ...

bende 6 ayda bir vilayetler hastanesine gidiyorum canım sultanahmette. sürekli kontrol altında olamız gerekiyomuş. rahatsız oluyorum ya ben böyle sürekli ilaaç kullanmak zor geliyo.. sen hangi hapı kullanıyosun?

laa laaa laaa lalalalalaaaaaboshayallersmile

kızlar görüşmeyeli keyifler nassiiii bakem
Nerelerdesin sen bakimklava:

Hayırdır canım niye bu kontreller ben kaçırdım da bilmiyorumkismile

Nerelerdesin sen bakimklava:

Hayırdır canım niye bu kontreller ben kaçırdım da bilmiyorumkismile

regl düzensizliği için tatlım :ecrin_bebek:

bende 6 ayda bir vilayetler hastanesine gidiyorum canım sultanahmette. sürekli kontrol altında olamız gerekiyomuş. rahatsız oluyorum ya ben böyle sürekli ilaaç kullanmak zor geliyo.. sen hangi hapı kullanıyosun?

diane-35 ama değiştirirse mutlu olcam.
3 yıldır kullanıyorum bende.
1 hafta ara verip başlayınca bi kaç gün mide bulantısı oluyo rahatsız ediyo :bbo:

canım gynellede onun muadiliymiş yani bi alt versiyonu ama o ilaç kilo aldırıyo diye duymuştum gerçi ablamda evli oldugu için kullanıyo ama bişey değişmedi. benimkide gözlerde ağrı yapıyo biraz :sinifsinif: en iyisi yasminmiş bitkiselmiş ama oda çok pahalı diğerlerine göre

evet ilk yıl bende aldım bi kaç kilo ama sürekli kalmadı yani...
bende yasmin istiyorum. bildiğim kadarıyla ikisinide aynı şirket üretiyo.
ben kadın doğuma yazdırıyorum canım. 3 lira kaydirigubbakcemile3 yasmini de yazarlar kaç lira olcak ki?

İyi çok şükür canım işlerim çok yoğun bu aralar çalışıyorum sabah akşam
yorgunum biraz boshayallersmile

Allah iyilik güç kuvvet versin canım...
bizde bugün kaç gündür ertelenen buluşmayı gerçekleştirdik aşkımla...
ikitane süprük yapıcam sana demişti dün ısrarlarıma rağmen demedi anlatılmaz yaşanır dedi bekledim koca gün kalbim dıptıs dıptıs birisi arabasının arkasına kocaman "S" harfi yaptırmış baktığım her yerde sen varsın diyerekten bişiler dedi :kedi: diğeri ise annesinin bana aldığı bu hediyeymiş...

http://img4.imageshack.us/img4/149/sdc14706.jpg

canım istanbul da öyle bende gider eczaneden alırdım parası neyse. deli ediyo ordaki doktorlar. bir sürü ıvır zıvır çıkarıyolar. ben burdur dayım şu an,okuyorum. kadın doğumcuya gidiyorum. sağlık ocağı gibi bi yer var. yazıyo hemen valla küçük yer olunca farklı oluyo galiba. bakalım 1 aya kadar cerrahpaşaya gene yol var kaydirigubbakcemile3

Allah bozmasın canım hep böyle süprizler yapsın inşallah aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…