- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.941
neden bunalmış susum rahat degılmı:sinifsinif:
hoşgeldın canımmopuyorumnanaktanlaa laaa laaa lalalalalaaaaaboshayallersmile
kızlar görüşmeyeli keyifler nassiiii bakem
rahatmı değilmi bilmıyorum aamaa askerlik sonuçta zor duruyorumm çok skıldım artık dedii/I]
bende de var canım ya.. bende insüline bağlı malesef... şekerli şeyleri mümkün olduğunca az tüketiyorum... minik minik kistlerim vardı ama eridiler şu an sorun yok. bi ara doktorumda 6 ay kadar bıraktırdı ama 3 kez oldum malesef =( hala kullanıyorum hapımı... bakalım gene gidicem 6 ayda bir gidiyorum ben cerrahpaşaya ..
Nerelerdesin sen bakimlaa laaa laaa lalalalalaaaaaboshayallersmile
kızlar görüşmeyeli keyifler nassiiii bakem
bende de var canım ya.. bende insüline bağlı malesef... şekerli şeyleri mümkün olduğunca az tüketiyorum... minik minik kistlerim vardı ama eridiler şu an sorun yok. bi ara doktorumda 6 ay kadar bıraktırdı ama 3 kez oldum malesef =( hala kullanıyorum hapımı... bakalım gene gidicem 6 ayda bir gidiyorum ben cerrahpaşaya ..
mehşer hoşgeldın canımmm
hoşgeldın canımmopuyorumnanaktan
allah kolaylık versın susum elımızden bişi gelmıyokii:sinifsinif:
Nerelerdesin sen bakimklava:
Hayırdır canım niye bu kontreller ben kaçırdım da bilmiyorumkismile
burdayımmm burdayımmm bi kaç gündür misafirlerimiz vardı canım gelemedim pek ...
nasılsın görüşmeyeli yengeçcim...
Nerelerdesin sen bakimklava:
Hayırdır canım niye bu kontreller ben kaçırdım da bilmiyorumkismile
bende 6 ayda bir vilayetler hastanesine gidiyorum canım sultanahmette. sürekli kontrol altında olamız gerekiyomuş. rahatsız oluyorum ya ben böyle sürekli ilaaç kullanmak zor geliyo.. sen hangi hapı kullanıyosun?
canım gynellede onun muadiliymiş yani bi alt versiyonu ama o ilaç kilo aldırıyo diye duymuştum gerçi ablamda evli oldugu için kullanıyo ama bişey değişmedi. benimkide gözlerde ağrı yapıyo biraz :sinifsinif: en iyisi yasminmiş bitkiselmiş ama oda çok pahalı diğerlerine göre
İyi çok şükür canım işlerim çok yoğun bu aralar çalışıyorum sabah akşam
yorgunum biraz boshayallersmile
Allah iyilik güç kuvvet versin canım...
bizde bugün kaç gündür ertelenen buluşmayı gerçekleştirdik aşkımla...
ikitane süprük yapıcam sana demişti dün ısrarlarıma rağmen demedi anlatılmaz yaşanır dedi bekledim koca gün kalbim dıptıs dıptıs birisi arabasının arkasına kocaman "S" harfi yaptırmış baktığım her yerde sen varsın diyerekten bişiler dedi :kedi: diğeri ise annesinin bana aldığı bu hediyeymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?