Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Son düzenleme:
benımkı şifremi biliyo geçen gir sen oku butun yazdıklarımıııkaydirigubbakcemile3
diyoo aşkımmm herşeyimizi anlatıyosun mubarekk

benımkı şifremi biliyo geçen gir sen oku butun yazdıklarımıııkaydirigubbakcemile3
diyoo aşkımmm herşeyimizi anlatıyosun mubarekk

anam anlatmıcazda napcaz sahsen cevremde bi tek siz beni ii anlıosunuz aa sizde bekliosunuz ondan bi tek burda rahatlıom valla ben sahsen normalde yüzüm hiç gülmüo

tesekkür ederim, duygu. sorma acemilik de baya uzun sürüyor dk gittigi icin. mehtaba bile daha 48 gün var.

kız bozma moreliniii bizde o günlerden gectik ama ilk baslarda izne gelce günleri sayıodum tam saymıodum ozaman morelim daha cok ii oluodu sende yenisin öle yap bence yoksa o safak gözünde dag gibi büyür daha cok üzülürsün

anam anlatmıcazda napcaz sahsen cevremde bi tek siz beni ii anlıosunuz aa sizde bekliosunuz ondan bi tek burda rahatlıom valla ben sahsen normalde yüzüm hiç gülmüo

aynen canım iyiki var burasııı
dün arkadasım soruyo tamammı şafak kaç diyee 307 dedim gülüyooo çok komık sankııııklava::gitme:

tesekkür ederim, yengec123 :)

haklisin, duygu. önce su 48 günü sayip bitirmeli. yoksa bu 300 küsürler cok fazla. azalacagina cogaliyormus gibi. garip bir psikoloji icine sokuyor seni asker yolu beklemek.
ooo hemde nasıl bak bizim safak bastırıo simdi kedi köpek gibiyiz kavga ede ede yidik birbirimizi :)
aynen canım iyiki var burasııı
dün arkadasım soruyo tamammı şafak kaç diyee 307 dedim gülüyooo çok komık sankııııklava::gitme:

amann ne bakıon sen ona kızım asker yolu beklemeyen ne kadar zor bisey oldunu bilmez benim tanıdıklarım beklioken ben diodumki sayılı gün sabuk gecer mecer bilmem ne heee geciomus gördük vallla simdide diorumki asker yolunu her babayigit bekleyemez asırı zor bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…