Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aayy kaderdaşım bende aynı durumdayım sıkıntılı kasvetli bitsin gitsin şu gün ya
içtim ağrı kesici de hangi birini keseceğini şaşırdı heralde boshayallersmile

hımm anladım canım kasvetli mi gün onuda bilmiyorum yani
ağrıdan kendimi alamıyorum

ben almadım vitamin kullandığım için

meraba kızlarr, bişe sorcamm.. askerdeki sevgililerinizin , tabir yerindeyse 'odunlaştıgını' hissediyor musunuz, konuşmalarında falan, kullandıgı sözcuklerle ? öff öfffflmaz:

meraba kızlarr, bişe sorcamm.. askerdeki sevgililerinizin , tabir yerindeyse 'odunlaştıgını' hissediyor musunuz, konuşmalarında falan, kullandıgı sözcuklerle ? öff öfffflmaz:

meraba canım. benim nişanlım odunlaşmadı aksine çok daha romantik oldu doğu gibi bi yerde olmasına rağmen. çok şanslıyım sanırım bu konudaopuyorumnanaktan

siyahincim tebrik ederim senideopuyorumnanaktan

valla canım benimki iizne gelmeden önce öleydi ama iizine geldi gitti çok iyiyiz çok şükür

hamdolsun canım..benmkide odunlaşmadı..aksine üzerime daha çok titriyor..mel_ay ın dediği gibi doğuda zor şartlarda askerlik yapsada..

hamdolsun canım..benmkide odunlaşmadı..aksine üzerime daha çok titriyor..mel_ay ın dediği gibi doğuda zor şartlarda askerlik yapsada..

Kullandığı kelimeeler falan ne bilim, önceden daha çok aşkım lı canımlı cicimli konuşan, şimdi değişen yok mu :S

bilmiyorumkismile

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥105 CANCU ♥ ♥

♥ ♥117 TATLİKİS ♥ ♥

♥ ♥125 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥129 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥136 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 140 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 140 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥140 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥153 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥153 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥153 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥159 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥183 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

kızlar nasılsınız ben kötüyüm ya canımı bitanemi kocamı dağın başına ıpıssız yere koyduk geldik ya mafoldumben içim bi tuhaf çok üzüldüm :a015: dağıtım iznimiz sona erdi malesef
nerden çıktı bu askerlik ya
bugün bizden birkaç resim
mola yerinde yediğimiz beraber son yemeğimiz

askeriyenin kapısı :gitme:

bitanem içeri girdi artık dönüş yolu başladı bizim için
onun için de yeni bir başlangıç

Allahım sen benim aşkımı hayırlı insanlarla karşılaştır
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…