Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç birşey yazamıyorum yazıp yazıp sildim.. bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum!! nişanlıma karşı çok sakin davranıyorum ama çok korkuyorum sadece askerim için değil bundan sonra asker olacaklar için de.. nereye kadar böyle gidecek bu.. Allah'ım hepsine rahmet eğlesin mekanları cennet olsun..ailelerine sabır versin.. ne denirki..

tatlımmm benıde mehtap lıstesıne eklermısınnn
metap =103 :gitme:
en uzun mehtap benımkı sanırımm :sinifsinif:

ne yazacak dermanım ne gözlerimden akacak tek bir damla yaş kalmadı lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun... yeter artık ya yeter artık bıktım bu oyunlardan allah kahretsin sebep olanları
Seçime mi gidiliyor israil mi vuruluyor savaşa mı gidicez gideceksek gidelim yeter artık
hergün bu korkuyla yaşamak istemiyorum
sabah gazeteyi açmaktan korkuyorum
LANET OLSUN LANET OLSUN!!!!!!!!!!

allah hespnın belasını versın
kelımeler dugumlendı resmen
korkuyorum tedırgınım... allhım butun askerlerımız sana emanett malesef ama malesef elımızden hıc bırsey gelmıyor...

kızlar çok kötüyüm ben..televizyonu açmaya korkar oldum artık,öğlene kadar açmamak için zor tuttum kendimi..çünkü akşamdan beri içim sıkılıyordu,bunun yüzündenmiş.sabah namazından sonra hiç uyuyamadım zaten..
Allah'ım şehit olan askerlerimize rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..ailelerini düşünüyorum şimdi..kimbilir ne haldedirler..Rabbim sabır versin..o şerefsizlerinde Allah belasını versin..KAHROLSUN PKK!!!!!

kahrolsun Allah belalrını versin onların bu kacıncı sehit bu kacınca can bana da sevgilim söledi canım yandı askerim sehit gitse naparım ben benim icin cok zor günler olur ama Allah a sükür olsn yanımda az kalsın yüce Rabbim askerlerimizi korusun pkk nında Allah belasını versin geberip gitsinler bu memleketten yedikleri ictikleri zehir zıkkım olsun

amin canım inş..:Saruboceq:Allahım kimselere vermesin.askerlerimiz bize sağ salim gelsinler inş..:Saruboceq:

kızlar ya benim aşkımda tuttrdu içime doğuyo ben hakkari tunceli yada şırnak'a gidicem diye.. komando olucağıda daha askere gtmeden doğmuştu içine komando okuluna düştü.. inşallah bu kez tutmaz. herkesinki asker onlarda insan ama insanın kendi sevdiği daha başka oluyo.. :sinifsinif:

asker sonucta kuzum benim yapcak bisey yok ya dün gece vedat in taburunu mermi yagdırmıslar askım dio kim ne bilionmu varya uyuz bie soruo ben ölürsem üzülürmüsün die
ayy öle sorması bile benim gözümün dolmasına yetti Allah ım askerlerimizi korusun artık bitsin bu savas herkeze hak ettini versin
Rabbim

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GıTTı AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDıYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥103 CANCU ♥ ♥

♥ ♥115 TATLıKıS ♥ ♥

♥ ♥123 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥127 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥134 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 138 GAMıŞ ♥ ♥

♥ ♥ 138 ESıNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥138 SAMETSEVGı ♥ ♥

♥ ♥151 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥151 ESMERıMM ♥ ♥

♥ ♥151 NNıSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥157 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥181 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıRGÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

bütün gün foruma girmeye gazetee okumaya tv seyretmeye korktum Rabbim bütün askerlerimizi korusun şehitlerimize rahmet eylesin o şerefsizleride tez zamanda helak etsin işallahhmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…