- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #57.541
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt
:lepi:siyahincim====>5:lepi:
:lepi:didem_evo===>17:lepi:
:lepi:busrae====>31:lepi:
:lepi:saysaybitmiyor===>46:lepi:
:lepi:babyke ===> 81:lepi:
:lepi:suSu_ ====> 95:lepi:
[/COLOR][/I][/B][/FONT]
kızlar çok kötüyüm ben..televizyonu açmaya korkar oldum artık,öğlene kadar açmamak için zor tuttum kendimi..çünkü akşamdan beri içim sıkılıyordu,bunun yüzündenmiş.sabah namazından sonra hiç uyuyamadım zaten..
Allah'ım şehit olan askerlerimize rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..ailelerini düşünüyorum şimdi..kimbilir ne haldedirler..Rabbim sabır versin..o şerefsizlerinde Allah belasını versin..KAHROLSUN PKK!!!!!
kahrolsun Allah belalrını versin onların bu kacıncı sehit bu kacınca can bana da sevgilim söledi canım yandı askerim sehit gitse naparım ben benim icin cok zor günler olur ama Allah a sükür olsn yanımda az kalsın yüce Rabbim askerlerimizi korusun pkk nında Allah belasını versin geberip gitsinler bu memleketten yedikleri ictikleri zehir zıkkım olsun
kızlar ya benim aşkımda tuttrdu içime doğuyo ben hakkari tunceli yada şırnak'a gidicem diye.. komando olucağıda daha askere gtmeden doğmuştu içine komando okuluna düştü.. inşallah bu kez tutmaz. herkesinki asker onlarda insan ama insanın kendi sevdiği daha başka oluyo.. :sinifsinif:
bugunden berı aglamaktan helak oldum yaa nedir bu
nısanlımla konusurkende telefonda basladım aglayama boyle yaparak benı sadece uzuyosun dıyo :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?