- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #57.981
bence hiç bişey olmamış gibi çok güzel bi şekilde aç telefonu. onlarında orda bizim bilmediğimiz bi çok sorunu oluodur eminim. o yüzden güzel aç telefonu we güne çok güzel başlayın =)
Günaydin kizlarrr... Nasilsiniz..
Ben heyecanliyim.. birazdan hazirlanip i$ görüsmem var.. insallah alirlar beni i$e yawww
tatlım öyle yapmayıda düşündüm ama yüzüme kapadıgı için biraz kızmam gerek bence benneyaptımki
gunaydın şafak guzeleri
bugune yıne kotu bır haberle basladık Allahım sen askerlerımızı koru bu pisliklerden:Saruboceq:
siyahincim geldimi askerin?
sadece kırıldığını söyleyebilirsin ama onuda güzelce söyle tekrar tartışmayın. bu arada ben yeni olduğum için bilmiorum şafak kaç cnm nerde askerlik yapıo
inşallah alırlar canım şansın bol olsun:Saruboceq:Günaydin kizlarrr... Nasilsiniz..
Ben heyecanliyim.. birazdan hazirlanip i$ görüsmem var.. insallah alirlar beni i$e yawww
kızlar ben çok mutluyum. sabah posta geldi. aşkım cd göndermiş işinde 80 küsür fotoğrafı var. birde not yazmış... çok güzel şeyler yazmış, ellerim titredi, gözlerim doldu çok heyecanlıyım... iyiki var, çook seviyorum yakışıklımı :asigim:
kilo mu almış ne biraz irileşmiş, zaten vücudu biraz kaslıydı:jeyyar: dikkatli baktımda kolları falan nolmuş öyle... ay ben ufacık kalcam şimdi yanında :1shok:
aslında ona hiç bişey olmamış gibi davranınca hatasını anlıyo daha bi üstüme düşüyo bi keresnde bişey olmuştu bende gayet normal gibi hiç tepki vermemiştim akşama kadar aşkım nolur kız bana ya ben alışık değilim diye binlerce kez özür dilemişti. kaydirigubbakcemile3 Şafak 419 daha canım.. senin?
kızlar size bişey sorabilir miyim?????
haydi sor sor acaba nedir nedir? :sm_confused:
hoşgeldin canımboshayallersmileselam asker kısçeleri ben geldimmm
valla caım ben bu konuda yardım edemicem sana hiç anlamam böyle şeylerdenguclubacismile
siyahincim vala bu konuda bende bilmiyorum aşkım şöfor olsaydı bilirdim
ama havanla ilgili sor hemen cevaplarım
h.g :1rolleyes: çıktı yola kitabın :1rolleyes:selam asker kısçeleri ben geldimmm
uuu çok zor soru sordun be yavrucumsoruyorum canım kaydirigubbakcemile3 şimdi; dün benim askerim şoförlük seçimine girdi ve şoför seçildi sanırım sevinmeliyim:sm_confused:kafamçokkarıştı k1 belgesi mi ne almış, şimdi nişanlım meslekçi mi oldu ? ama açık varsa çağırcaklarmış eğer açık yoksa ne olcak bi fikriniz var mı???:gitme:
şoför aşkısı olan yok mu yaaa:sm_confused:akannehir
uuu çok zor soru sordun be yavrucum
seçilirse meslekçi oldu sanırım :sm_confused:
h.g :1rolleyes: çıktı yola kitabın :1rolleyes:
uuu çok zor soru sordun be yavrucum
seçilirse meslekçi oldu sanırım :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?