Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gunaydın şafak guzeleri
bugune yıne kotu bır haberle basladık Allahım sen askerlerımızı koru bu pisliklerden:Saruboceq:
siyahincim geldimi askerin?

günaydın canım a.s.aminn Allah hepsini korusun o ......'lerin de belasını versinkötükedihüso

yok canım mehtap 3:lepi:turkbayragi perşembe günü kayınvalidemlere gidicem cuma sabah erkenden yemin törenine gidicez çok heyecanlıyım ama dağıtımı olmadığı için çıkamayabilrmiş:gitme: olsun bi kere sarılayım da:asigim:

sadece kırıldığını söyleyebilirsin ama onuda güzelce söyle tekrar tartışmayın. bu arada ben yeni olduğum için bilmiorum şafak kaç cnm nerde askerlik yapıo

aslında ona hiç bişey olmamış gibi davranınca hatasını anlıyo daha bi üstüme düşüyo bi keresnde bişey olmuştu bende gayet normal gibi hiç tepki vermemiştim akşama kadar aşkım nolur kız bana ya ben alışık değilim diye binlerce kez özür dilemişti. kaydirigubbakcemile3 Şafak 419 daha canım.. senin?

Günaydin kizlarrr... Nasilsiniz..
Ben heyecanliyim.. birazdan hazirlanip i$ görüsmem var.. insallah alirlar beni i$e yawww
inşallah alırlar canım şansın bol olsun:Saruboceq:

ne güzel canım çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan bizim de dağıtım olsa da mektuplaşmaya başlasak artıkboshayallersmile

ozaman yine öyle yap daha iyi olur cnm. 139 kaldı cnm 460tan 139lara düştük bakalım hayırlısıyla bitse

haydi sor sor acaba nedir nedir?
:sm_confused:

soruyorum canım kaydirigubbakcemile3 şimdi; dün benim askerim şoförlük seçimine girdi ve şoför seçildi sanırım sevinmeliyim:sm_confused:kafamçokkarıştı k1 belgesi mi ne almış, şimdi nişanlım meslekçi mi oldu ? ama açık varsa çağırcaklarmış eğer açık yoksa ne olcak bi fikriniz var mı???:gitme:

siyahincim vala bu konuda bende bilmiyorum aşkım şöfor olsaydı bilirdim
ama havanla ilgili sor hemen cevaplarım

selam asker kısçeleri ben geldimmm
h.g :1rolleyes: çıktı yola kitabın :1rolleyes:
uuu çok zor soru sordun be yavrucum
seçilirse meslekçi oldu sanırım :sm_confused:

:gitme: evet çok zor yaaa hatta sorularımın devamı bile geliyosempatiksalakcinni meslekçi olduysa dağıtımı olması lazım ama olmucak olmadıysa ne? soföre ihtiyaç yoksa neden sınava sokup şoför seçtiler...... diye uzayıp gidiyo:roflol:

h.g :1rolleyes: çıktı yola kitabın :1rolleyes:

h.b canım ohh ohh ii bari bugün akşam elime ulaşır diye düşünüyorum kusura bakma canım ya bende bugün yollamak isterdim ama unuttum söz yarın yollucam kitabı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…