Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet tatlım ya çok merak ediyorum.. %80 doğuymuş bizim Rabbim hayırlısını versin aşkımı korusun çokta özledim keşke görebilseydim bende senin gibi :sinifsinif:

ben de çok merak ediyorum ama tim yetiştiriliyo orda ve %99 doğu diyolar.. kısmet artık Allah hayırlısını versin inşallah canım Allah hepsini korusun çok zor.. dağıtım izninde bolbol görürsün canım üzülme boshayallersmile haftaya çarşısı başlıyo mu seninkinin belki nette görürsün tatlım

bu gün başladı çarşısı sabah gördüm canım msnde :asigim: benim aşkım timde hemde mayın dedektörcüsü :sinifsinif:

bu gün başladı çarşısı sabah gördüm canım msnde :asigim: benim aşkım timde hemde mayın dedektörcüsü :sinifsinif:

ayy canım ne güzel bak en azından çarşılarımız başladı bolbol görüşcez askerlerimizle:asigim:
bizim daha tim seçimleri yapılmadı canım ama nasip işte seçilse de moralimi bozmucam ben her ihtimale alıştırdım kendimi doğu da olsa moralimi yüksek tutmaya çalışcam askerlerimizin bizim desteğimize ihtiyacı varturkbayragi sen de bozma moralini canım benim Allah'ın izniyle sağsalim gidip gelcekler turkbayragi

inşallah canım inşallah tek dileğim bu Rabbim hepsini korusun :Saruboceq:turkbayragi

selam kızlarrr ohhh bakıom da keyifler yerinde moral bozmak yokkkkk sevdiceklerimizzzzz bizeee geri gelecekler sağ sağlim hem orada var yhaaa her saniye bizi düşünüolar emin olunnnn yatarken uyanırkennn ahh aşkım kahvaltı hazırlasaydı keşke şimdi ahh bitanemleee gezseydik şimdi diolarrr kesinn bnm aşkım öle dedi bugün opuyorumnanaktan

selam gözdee a.s.
valla haklısın canım askerim de öyle diyo herşeyi anlattı hep seni düşünüyorum diyo.. günlük tutuyomuş bi de çok şaşırdım hiç sevmezdi öyle şeyleri yazdıklarımı görsen bana bi daha odun demezsin diyoo kaydirigubbakcemile3 romantik oldu benim aşkım kıyamam ben onaaa yerim onu:asigim:

evet cnmmm emin ol kıymetimi 2 kat daha fazla anladı gece 12 de nöbeti bitiooo dayanamadım bitanem dio sesini duymadan uyuyamadım dio hemen arıoo beni biraz konuşuoz öle yatıooo yerim ben onu yhaaaaa ohh seneye temmuzaaa düğünümüzzz var zaten ohhh ohhhh kaydirigubbakcemile3

ohh canım maşallah hep böyle olalım inşallah:asigim: ayy darısı başıma biz de askerden hemen sonra hazırlıklara başlayıp evlencez inşallah:asigim: beyaz eşyalarımızı aldık bu bile beni havalara uçurdu nişandan sonraki ilk adımımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…