- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.201
saol özgecim can kaybı olmaması tek tesellimiz.. aşkımı da gördüm çok iyi geldi bu. ama yine gittiyine mehtap saymaya başlıcam 7 ağustosta dağıtım izni olcak:)
bak sen ne güzel gittin gördün tatlım ben yemin törenine gidemedim ama bizimde 7 ağustosta dağıtımı var kaydirigubbakcemile5
olsun canım ya inan ayrılık vakti daha zor oluyo.. usta birliklerimiz de belli olsa bi canımboshayallersmile
evet tatlım ya çok merak ediyorum.. %80 doğuymuş bizim Rabbim hayırlısını versin aşkımı korusun çokta özledim keşke görebilseydim bende senin gibi :sinifsinif:
ben de çok merak ediyorum ama tim yetiştiriliyo orda ve %99 doğu diyolar.. kısmet artık Allah hayırlısını versin inşallah canım Allah hepsini korusun çok zor.. dağıtım izninde bolbol görürsün canım üzülme boshayallersmile haftaya çarşısı başlıyo mu seninkinin belki nette görürsün tatlım
bu gün başladı çarşısı sabah gördüm canım msnde :asigim: benim aşkım timde hemde mayın dedektörcüsü :sinifsinif:
ayy canım ne güzel bak en azından çarşılarımız başladı bolbol görüşcez askerlerimizle:asigim:
bizim daha tim seçimleri yapılmadı canım ama nasip işte seçilse de moralimi bozmucam ben her ihtimale alıştırdım kendimi doğu da olsa moralimi yüksek tutmaya çalışcam askerlerimizin bizim desteğimize ihtiyacı varturkbayragi sen de bozma moralini canım benim Allah'ın izniyle sağsalim gidip gelcekler turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?