- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.941
günaydın adas ya bizimki ceza aldı askerli 10 gün uzadı moreli son 2 gündür acayip bozuk sanki eski vedat gitti yerine baskası geldi cok mutsuz orda buda benm canımı cok sıkıo
off hakikatten sinir bozucu :umursamaz:
canım ya 460 gün askerliğe dayanan 10 gün daha dayanır, dayanmak zorunda hem.
Sürekli moral vermeye çalış, sen canını sıkma ki o da senden destek alsın :1hug:
Günaydın Kizlar
Bu hafta sonu cok yogundu giremedim ..
Aşkım cumartesi gecesi bana msj atti 23:00 civari.
Operasyona gittiklerini yazmiş , sonuna da hakkını helal et ..
Bütün gece kardesimle ağladık , o kadar içim acidi ki
Sabah 8 gbi aradi .. Allahtan askerlerden şehit olan yokmus ama köy korusı ölmüş mafoldumben3 terörist öldürmüşler ..
Cok sıkıntılıydı ya , acayip kötü hislere kapildim .. Kardesimle dualar ettik askımaa senağlama
Allahım yardımcıları olsun :Saruboceq:
Şafak 48 kaydirigubbakcemile2
evet cok sinir bozucu ama bizim takıldımız 10 gün uaması değik 10 hapiste kalması hapiste kaldı günler safaktan düsülmüo hem hapiste kailo hemde safak düsmüo hemde para cezasıda varmıs bu durum onu cok sıkıo ben elimden geleni yapıorum keyfi yerine gelsin die ama oda taktımı takıo yani yapmadım saklabanlk kalmadı
günaydın tatlikis günaydın Duygu.C a.s.
hoşbulduk siyahincim seni listeye aldım tatlım:)
Günaydın canıımm :1hug:günaydın tatlikis günaydın Duygu.C a.s.
burcum listene benim mehtabımı ekler misinhoşbulduk siyahincim seni listeye aldım tatlım:)
anammmm küp sekerımda burdaymıss dadlum benim naslsn bakalım bu arada neyin sonu belirsiz
Günaydın canıımm :1hug:
nasılsın bayanssulusmile
burcum listene benim mehtabımı ekler misin
panonun altına yazdım ben :1rolleyes:
ekledim duygum listeye
iyiyim çok mutluyum sen nasılsın tatlım
askerin ceza almış çk üzüldüm ya
evet bende üzüldüm ama yapcak bisey yok askerim sag saglım gelsinde ben bi ay fazladan beklemeye bile razıyım yeterki onun yüzü gülsün napalım gecicek eninde sonudan tatlım benim mutlullun hic bozulmasın hep böle ol
iyiyim çok mutluyum sen nasılsın tatlım
askerin ceza almış çk üzüldüm ya
evet bende üzüldüm ama yapcak bisey yok askerim sag saglım gelsinde ben bi ay fazladan beklemeye bile razıyım yeterki onun yüzü gülsün napalım gecicek eninde sonudan tatlım benim mutlullun hic bozulmasın hep böle ol
yani bencede herşey senin elinde mutlouluğunuzda üzütünüzde
inş.tatlım şafağım 99 daha ne istiym
ama ona sinirliyim o ayrı konu yani ama boşver canım
hangi listeyeee canımm ayy heyecan yaptımdelikafaduldenhoşbulduk siyahincim seni listeye aldım tatlım:)
iyim canım doktora gidicem birazdan cildiyeye, sen nasılsınn?Günaydın canıımm :1hug:
nasılsın bayanssulusmile
Teşekkür ederim susu vee siyahinciim .
Gercekten cok üzüldük içim içimi yedi , sabah olana kadar ..
Allahım yanlarında olsun bütün askerlerimizin..
Sağ salim gelmeyi nasip etsin
Siz nasilsiniz iyimi keyifler ?
hangi listeyeee canımm ayy heyecan yaptımdelikafadulden
iyim canım doktora gidicem birazdan cildiyeye, sen nasılsınn?
aminnn canım Allah hepsini korusunn:Saruboceq: ben iyiyim canım mehtabı bekliyoruz işteboshayallersmile sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?