Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın adas ya bizimki ceza aldı askerli 10 gün uzadı moreli son 2 gündür acayip bozuk sanki eski vedat gitti yerine baskası geldi cok mutsuz orda buda benm canımı cok sıkıo

off hakikatten sinir bozucu :umursamaz:
canım ya 460 gün askerliğe dayanan 10 gün daha dayanır, dayanmak zorunda hem.
Sürekli moral vermeye çalış, sen canını sıkma ki o da senden destek alsın :1hug:

off hakikatten sinir bozucu :umursamaz:
canım ya 460 gün askerliğe dayanan 10 gün daha dayanır, dayanmak zorunda hem.
Sürekli moral vermeye çalış, sen canını sıkma ki o da senden destek alsın :1hug:

evet cok sinir bozucu ama bizim takıldımız 10 gün uaması değik 10 hapiste kalması hapiste kaldı günler safaktan düsülmüo hem hapiste kailo hemde safak düsmüo hemde para cezasıda varmıs bu durum onu cok sıkıo ben elimden geleni yapıorum keyfi yerine gelsin die ama oda taktımı takıo yani yapmadım saklabanlk kalmadı

Allah korumuş canım çok zor gerçekten :gitme: korucunun mekanı cennet olsun:Saruboceq:turkbayragi

anladım canım, ya kötü bir durum gerçekten. Umarım biran önce atlatır :Saruboceq:

esraaa allah korumuş canım ya, dualarınızı eksik etmeyin.
okuyunca yazını kalbim duruyor sandım, neyseki atalatılmış

evet Allah korumus Allah ım sen bütün askerlerimizi koru yarabbım asker korucusununda ailesine sabır ver sırtımızından bıcaklayanlarıda cezaların en büyügünü ve Rabbim amin

anammmm küp sekerımda burdaymıss dadlum benim naslsn bakalım bu arada neyin sonu belirsiz

iyiyim çok mutluyum sen nasılsın tatlım evet canım sonum belirsiz hiçbişey yok devam mı edicek biticek mi çok insan ayrıdı ya sözlü olan nişanlı olan bu beni korkutuyor açıkcası
askerin ceza almış çk üzüldüm ya

Günaydın canıımm :1hug:
nasılsın bayanssulusmile

burcum listene benim mehtabımı ekler misin
panonun altına yazdım ben :1rolleyes:

ekledim duygum listeye

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim susu vee siyahinciim .

Gercekten cok üzüldük içim içimi yedi , sabah olana kadar ..
Allahım yanlarında olsun bütün askerlerimizin..
Sağ salim gelmeyi nasip etsin

Siz nasilsiniz iyimi keyifler ?

hoşbulduk siyahincim seni listeye aldım tatlım:)
hangi listeyeee canımm ayy heyecan yaptımdelikafadulden
Günaydın canıımm :1hug:
nasılsın bayanssulusmile
iyim canım doktora gidicem birazdan cildiyeye, sen nasılsınn?

aminnn canım Allah hepsini korusunn:Saruboceq: ben iyiyim canım mehtabı bekliyoruz işteboshayallersmile sen nasılsın?

asker eşleri sevgililer hayddi buraya topiciğinde ekledim seni tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…