Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun bitene kadar enişte biraz daha bekler opuyorumnanaktan

ŞAFAK 271
GÜNEŞ BATTI BİR GÜN DAHA GEÇTİ.AŞKIM OLMADAN GEÇİRDİĞİM İLK GÜN ÇOK ÖZLEDİM YAAAmafoldumben TELDE KONUŞTUK ÇOK ÖZLEDİM SENİ DİO KURBAN BAYRAMINDA YİNE GELİCEM DİO DAYANAMAM SONUNA KADAR DİOOO YAZIK YAAA CNM BNM OOmafoldumben

bi buluşma da kurban bayramında olucak desene :))

N€RGİS;7340412 .!.:
bi buluşma da kurban bayramında olucak desene :))

İNŞLLAH CNM ÖLE DİO DAYANAMAM GELİRİM DİOO.BİDE BİZ İLİŞKİMİZDE 7. YILIMIZI BİTİRDİK.7 YILDIR HER GÜN GÖRÜŞTÜK ÇOK NADİRDİR İKİ GÜN GÖRÜŞMEDİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİŞİ OLURSA ANCAK ÖLE OLURDU.İLK UZUN AYRILIĞIMIZ ASKERLİK YÜZÜNDEN OLDU YANİİ HİÇÇ DAYANAMAZDIK AYRI KALMAYA AMA İNSAN HER ŞEYE ALIŞIO MALESEF..NAPALIM ALLAH BAŞKA AYRILIK GÖSTERMESİNNNN....:Saruboceq:

25 subatta askerimi gönderdim =((

acemisi izmir narlidereydi... usta birligi ardahan merkez
ya sennn

senin askerin de galiba 23 subattan itibaren asker sayılıyo 2 gün düşücen safaktan askerine sor bi:))) yanlışsam gamze düzeltir beni zaten
benimkinin acemiliği manisa / kırkağaç
usta birliği elazığ/ karakoçan

cnm 5 gün düsüyormussun sordum kocacima 5 Günü düsdüm ben ordan itibaren sayiyorum

biz de 7 . senemize girdik. bizimde en büyük ayrılığımız askerlik oldu inşallah sonn olur. ben karsın ilçesine bile gitmeye izin vermezdim dayanamıyodum ama hale baksana izne gelme askerlik cabuk bitsin diyom fisfisfis

aynen cnmm benimkidee izine geLmicekk.. hem oraya kadar bebegimizde dogcak ins... esim gelene kadar bebek 3 aylik olcak... oda izine gelmem.. askerlik cabuk bitsn dioo ♥

aynen cnmm benimkidee izine geLmicekk.. hem oraya kadar bebegimizde dogcak ins... esim gelene kadar bebek 3 aylik olcak... oda izine gelmem.. askerlik cabuk bitsn dioo ♥

ayy hamilemisin senn cok heyecanlandım şimdi:))) bizim burada cok var öle eşleri hep doğuma izne geldiler. sen cocuğu büyütüp vercen kocana 3 aylık kocaman cocuk olarak :))) kac aylık hamilesin cnmm

N€RGİS;7340706 .!.:
ayy hamilemisin senn cok heyecanlandım şimdi:))) bizim burada cok var öle eşleri hep doğuma izne geldiler. sen cocuğu büyütüp vercen kocana 3 aylık kocaman cocuk olarak :))) kac aylık hamilesin cnmm

7 hafta 5 günlük :)))

evet esim hazir bebege konacak

inşallah hepimiz için öle olur valla bizde hiç izin kullanmaz 1 ay erken gelir dioduk ama şırnakta olunca gelmeden olmuo.valla işte allah sabrını veriooo...

7 hafta 5 günlük :)))

evet esim hazir bebege konacak
ayyy cinsiyeti ne isim düşündünüz mü hihoyyyt
inşallah hepimiz için öle olur valla bizde hiç izin kullanmaz 1 ay erken gelir dioduk ama şırnakta olunca gelmeden olmuo.valla işte allah sabrını veriooo...

ewet canım Rabbim hepsinin yardımcısı olsunn turkbayragi

cinsiyeti henüz belli degil ...
isimleri biz evlenmeden önce düsünmüsdük lol

kiz oLursa ada su veya öykü erkek olursa ege deniz

ayyy cok güzel isimlerrr hihoyyyt
ben cocuk sahibi olmayı cok istiyorum bebekleri acayip cok seviyorum ondan nerede hamile kadın görsem üstüne cullanıyom benden kurtuluşun yok daha cook soru sorarım sana kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…