- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.061
Çok özledim yaaa :çok üzgünüm: özlem bastırdı valla, senağlama 3 aydır görmedim, bide özel günümün ilk günü olduğundan mıdır nedir, acayip yanımda olmasını istiyorum ya...mafoldumben mafoldumben
Bu arada düğün günü adetli olucam sanırım, yani olabilirim kaydirigubbakcemile
N€RGİS;7339598 .!.:348 hadi gec de 347 ol :1no2:
N€RGİS;7339959 .!.:ayy şimdi keske yanımızda olsalar ben sadece koklardım :) ya sen ? alkisalkisalkis
cnm senle safaklar cok yakinberaber sayariz
N€RGıS;7310826 .!.:hoşgeldin canım seninle tertibiz canım galiba
hoşbulduk canım benım.evet canım galıba öleyız. ben subattın 22 sınde gönderim pekı sen ne zmn gönderdın
ŞAFAK 271
GÜNEŞ BATTI BİR GÜN DAHA GEÇTİ.AŞKIM OLMADAN GEÇİRDİĞİM İLK GÜN ÇOK ÖZLEDİM YAAAmafoldumben TELDE KONUŞTUK ÇOK ÖZLEDİM SENİ DİO KURBAN BAYRAMINDA YİNE GELİCEM DİO DAYANAMAM SONUNA KADAR DİOOO YAZIK YAAA CNM BNM OOmafoldumben
N€RGİS;7340232 .!.:ewet cnm galiba tertibiz sen askerini subatın kacında gönderdin acemiliği ve usta birliği neresi _?
N€RGİS;7340412 .!.:bi buluşma da kurban bayramında olucak desene :))
25 subatta askerimi gönderdim =((
acemisi izmir narlidereydi... usta birligi ardahan merkez
ya sennn
N€RGİS;7340529 .!.:senin askerin de galiba 23 subattan itibaren asker sayılıyo 2 gün düşücen safaktan askerine sor bi:))) yanlışsam gamze düzeltir beni zaten
benimkinin acemiliği manisa / kırkağaç
usta birliği elazığ/ karakoçan
İNŞLLAH CNM ÖLE DİO DAYANAMAM GELİRİM DİOO.BİDE BİZ İLİŞKİMİZDE 7. YILIMIZI BİTİRDİK.7 YILDIR HER GÜN GÖRÜŞTÜK ÇOK NADİRDİR İKİ GÜN GÖRÜŞMEDİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİŞİ OLURSA ANCAK ÖLE OLURDU.İLK UZUN AYRILIĞIMIZ ASKERLİK YÜZÜNDEN OLDU YANİİ HİÇÇ DAYANAMAZDIK AYRI KALMAYA AMA İNSAN HER ŞEYE ALIŞIO MALESEF..NAPALIM ALLAH BAŞKA AYRILIK GÖSTERMESİNNNN....:Saruboceq:
cnm 5 gün düsüyormussun sordum kocacima5 Günü düsdüm ben ordan itibaren sayiyorum
N€RGİS;7340610 .!.:biz de 7 . senemize girdik. bizimde en büyük ayrılığımız askerlik oldu inşallah sonn olur. ben karsın ilçesine bile gitmeye izin vermezdim dayanamıyodum ama hale baksana izne gelme askerlik cabuk bitsin diyom fisfisfis
aynen cnmm benimkidee izine geLmicekk.. hem oraya kadar bebegimizde dogcak ins... esim gelene kadar bebek 3 aylik olcak... oda izine gelmem.. askerlik cabuk bitsn dioo ♥
N€RGİS;7340706 .!.:ayy hamilemisin senn cok heyecanlandım şimdi:))) bizim burada cok var öle eşleri hep doğuma izne geldiler. sen cocuğu büyütüp vercen kocana 3 aylık kocaman cocuk olarak :))) kac aylık hamilesin cnmm
n€rgis;7340610 .!.:biz de 7 . Senemize girdik. Bizimde en büyük ayrılığımız askerlik oldu inşallah sonn olur. Ben karsın ilçesine bile gitmeye izin vermezdim dayanamıyodum ama hale baksana izne gelme askerlik cabuk bitsin diyom fisfisfis
ayyy cinsiyeti ne isim düşündünüz mü hihoyyyt7 hafta 5 günlük :)))
evet esim hazir bebege konacak
inşallah hepimiz için öle olur valla bizde hiç izin kullanmaz 1 ay erken gelir dioduk ama şırnakta olunca gelmeden olmuo.valla işte allah sabrını veriooo...
N€RGİS;7340822 .!.:ayyy cinsiyeti ne isim düşündünüz mü hihoyyyt
ewet canım Rabbim hepsinin yardımcısı olsunn turkbayragi
cinsiyeti henüz belli degil ...
isimleri biz evlenmeden önce düsünmüsdük lol
kiz oLursa ada su veya öykü erkek olursa ege deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?