- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.021
hoşgeldin canım seninle tertibiz canım galibaselam kızlar herkese mrb aranısda bende olmak ıstıorummşafak 356:çok üzgünüm:
naptın gamzem cok güzel bi yazı ama sabah sabah dağıldım yaaaBUGÜNDE GELMEDİN...senağlama
OYSA HERGÜN BEKLİYORUM SENİ.GÖZÜM GENE HERGÜNKÜ GİBİ YOLLARDA KALDI AKLIM SENDE...HERKES KAPATTI KAPISINI EVİNE GİRDİ BEN GENE YOKLUĞUNLA BAŞBAŞA KALDIM.SENİN YERİNE ONA SARILDIM.GÜN GELİYOR YAKIYOR CANIMI PEK GÜVENDİĞİM DOSTUM DEĞİL YOKLUĞUN AMA HERŞEYE RAĞMEN SEN KOKUYO DİYE KATLANIYORUM ONUN GADDARLIKLARINA....
PİŞMANLIKLAR DİZ BOYU....ÖZLEMLER,İSYANLAR ALMIŞ BAŞINI GİDİYO....YÜREĞİMDE UMUTLAR YEŞERTİYORUM HER DOĞAN GÜNEŞLE BERABER .UMUTLARLA BİRLİKTE ACILAR GELİYOR.KENDİ ELLERİMLE KENDİ CANIMI YAKIYORUM BAZEN.BELKİDE ACI ACIYI GEÇİRİR DİE Bİ SÖZ KALDI SENDEN AKLIMDA ONUN İÇİNDİR.BELKİDE YOKLUĞUNU YENEBİLMEK İÇİN YAKIYORUMDUR KENDİ CANIMI KENDİ ELLERİMLE.AMA BUNU NE ZAMAN YAPSAM HEP PİŞMANLIK GELİYOR ARDINDAN.ÇÜNKÜ SEN HİÇ İSTEMEZSİN CANIM YANSIN...SEN BENİ KENDİNDEN BİLE SAKINIRSIN BAKMAYA KIYAMAZSINKİ...BENİ NE ÇOK SEVERSİN...DUYSAN ,BİLSEN BU CAN YANGINLIĞIMI NASIL CANIN YANARDI BİLİYORUM...SANA SÖZ SEVDİĞİM ARTIK YAPMAYACAĞIM SIRF SENİN CANIN YANMASIN DİE KENDİ CANIMI YAKMAYACAĞIM...BENİM İÇİN SENDEN DEĞERLİ NE VAR?KİMİM VAR SENDEN BAŞKA,NEYİM VAR SENDEN BAŞKA.?BENİM HERŞEYİM SENSİN...HAYATTA UĞRUNDA ÖLÜNECEK KAÇ KİŞİ VARDIR.BENİM İÇİN TEK SEN VARSIN..ÖMRÜMSÜN,YAŞAMA SEBEBİMSİN.SENİ NE ÇOK SEVİYORUM.SENDEN KOPTUĞUM AN YOKOLURUM KAHROLURUM.ERİYEN MUMLAR GİBİ ERİRİM.ERİYİP BİTMEZSEM NAMERDİM GÜLÜM...
ÇOK ÖZLEDİM SENİ.NE ZAMAN GELECEKSİN?NE ZAMAN KAPIMI ÇALIP BEN GELDİM DİYECEKSİN?NE ZAMAN YÜREĞİME BAHARLARI KUCAKLAYIP GETİRECEKSİN?ÇOK ÖZLEDİM SENİ ÇOOOOK....!!!GEL ARTIK NOLUR SABRIM İYİCE TÜKENİYOR CANIM GİTGİDE ACIYO.
GİTME KAL BE YANIMDA,ŞURADA BAŞUCUMDA,SANA KURBAN OLURUM ELVEDA DEME BANA...BEN SENİ EL ÜSTÜNDE ,HATTA BAŞÜSTÜNDE TAŞIRIM MERAK ETME ELVEDA DEME BANA YETERKİ..
.ÇOK ÖZLEDİM SENİ BE GÜLÜM ÇOOOKKK !!!mafoldumbenmafoldumben
cnm bence abartmamışsınSinirimden oturdum ağlıyorum şuandaa tityorum yemin ederimm :S
5qündür konuşmuyoruz büqüm teyzemın kızına ablam oluyo msnden aramasını rica ettim.Şirket hattından arıcaytı.Aramış neyseki ulaşmış merve senı cok merak ettı evdede musaıt ortam olmayınca arıyamamıs senı benden rıca ettı arıyım bi dedim demiş .Nasıl oldunu sormuş iyiyim demiş 25inde izne gelıyorum onu cok sevıyorum öpuyorum sölersın demıs.Konustuklarından haberım yoktu az önce bende aradım en sonunda dayanamayıp evdede kımse yoktu .İştimadaymış konusamadım.
Acayip sinirlerim bozulduu 5qündür sesini duymuyorum ben onun o iyiyim 25inde izne gelıcem sölersın demıs.Ya insan bende merveyı cok merak edıyorum arıyamıyorum konturum olmadıgı ıcın felan der.Şu qün arıycam felan derr.25 inde gelıp gelmıycegı kesın deıldı demekkı kesınlesmıskı telde onu söyluyo .Kızlar cokk kotuyummmm.Titriyorumm. Abartmıssın felan demeyın nolursunuz hergun 3 4kez konusurduk.5gundur sesını duymuyorum hıcbısekılde haber almadım..O hıcıbısı olmamıs gıbı konusmus teyse kısı ablamla.
Haklısın...
Gecen hafta pazar cıkmısdı bu hafta cumartesı cıkıcak %90
Bende telımı kapatıcam ablamı arıycakdır ablamıda tembıhlıycem mervenın telı bozuldu suan arkdaslarıyla dısarda ararsa cok sevdıgımı sölersın dedı dedittiricem.Anlasın yabtığı ilqisizliği o orda bısıylerle mesgul ben burda sadece onunla mesgulum .Ben bu kadar hassasken nasıl bu kadar rahat olabılır anlam veremıyorum. Çok kırıldımm çokk.
6 Ay oldu hala cep tel kullanmıyor.Bide çavuşum yazıcıyım sevıliyorum burda dıyo..
Bu nasıl iş hiçmi fırsatı olmaz ınsanın.Hadı o arıyamıyor.Annesı hergun arıyo onu .Annesıyle haber göndersın.Onuda gectım ben bbı yakınıma aratıyorum.Sevdıgımı öptümü sölersın diyo.Ne kadar basitmişşşşşşş
allah kavuştursun canım.aramıza hoş geldin:)evet sonunda şafak:350/kıbrıs az kaldı alcam senden kocamı:asigim:
gitme zatiii sevdim seni bırakmammmmm allah kazasız kavuştursun güzelim
N€RGİS;7310826 .!.:hoşgeldin canım seninle tertibiz canım galiba
naptın gamzem cok güzel bi yazı ama sabah sabah dağıldım yaaa
biten 105
kalan 349 kokunu özledim yarınım :1no2::1no2:
balparem özledim seni bu sınavlar bitseydi de rahat rahat dertleşseydik canım senağlama
hoşbulduk canım bnm amin inş. hepimiz tez zamanda kavuşuruz askerlerimize şafak:356:çok üzgünüm:
Şafak 283 =)
Mehtap 17 =))
Aşığımmmmmmmmmmmm aşıkkkkk =)) :asigim:
Şafak 283 =)
Mehtap 17 =))
Aşığımmmmmmmmmmmm aşıkkkkk =)) :asigim:
oooooooooo pervin hanım teşriflerinizi bekliyoduk bizde kociş geldi bizi unuttun bee 3 haftadır gözüm seni arıyo ama nerdeeeeee görüşcezzzz senleee
canım benim ne güzel duygu dolu sözler ya insanın içi gidiyo walla.BİTEN=287
ŞAFAK=143:1no2:mafoldumben
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
ŞUANDA SENİNLE TELDE KONUŞUYORUM .KULAĞIMDA TEL ELİMDE KLAVYE..BEN SADECE SENİ İSTİYORUM DİYOSUN.ÖZLEDİM DİYOSUN .SATMIŞIM DÜNYAYI SENİ İSTİYORUM DİYOSUN ...
KURBAN OLURUM SANA GÜLÜM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?