Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragi $afak 227 & Mehtap 65 turkbayragi
Askimin mektubunu aldim bugun.. baktim pembe bir zarf.. Kurban olurum ben ona..
Onu cok seviyorum yaaaaa... Deliler gibide a$igim kocacigimaaa..

Ayy bitmiş canım hayırlısı olsun.ALLAH'ım bidaha hiç ayırmasın inşallah. kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

sağol arkadaşımmopuyorumnanaktan
Amin inşallah hiçbirimiz ayrılmayalım bi daha sevdiklerimizden..:Saruboceq:
darısı çabuk çabuk başınıza olsun inşallahhh..

turkbayragi $afak 227 & Mehtap 65 turkbayragi
Askimin mektubunu aldim bugun.. baktim pembe bir zarf.. Kurban olurum ben ona..
Onu cok seviyorum yaaaaa... Deliler gibide a$igim kocacigimaaa..

Ayy ne güzel pembe hemde.. Senin de maşallah 200lerin bitmesine çok az kalmış.100 ler su gibi geçiyor inan ! Allah'ım tüm askerlerimizi korusun.Burunları bile kanamadan hepsi sevdiklerine kavuşurlar inşallah !

Aminn inşallah opuyorumnanaktan Biticek inşallah ya umutluyum bende. 2 rakamlar kolay geçiyor mu bari?

çok şükür özellikle plakalardan itibaren,yokuş aşağı yuvarlanmak gibi daha hızlı geçiyo diyebilirimhihoyyyt
senin de az kalmış,maşallah şafağına arkadaşımopuyorumnanaktan

çok şükür özellikle plakalardan itibaren,yokuş aşağı yuvarlanmak gibi daha hızlı geçiyo diyebilirimhihoyyyt
senin de az kalmış,maşallah şafağına arkadaşımopuyorumnanaktan

Sağol canım. 99 desem derin bir nefes alıcam ama Gerçi geçecek biliyorum daha dün 430 ,365 falan diyordum. Bugün de bitti 2 rakamlara son 5 gün..

çıkıyorum şimdi..
hepinizi çoookkk öpüorum arkadaşlarım benimmopuyorumnanaktan

:kedi:melayım 12.30a kadar gelemezsem,depük listemizi yapar mısın canım benim rica etsem? a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…