Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla hiç beklemiyordum böle bir şeyi
valla benimkide kasımda bitiyor evet eve duygum buluşupda aalalım kız haftasonu buluşak hade:)
bu hafta sonu olmaz kız kredi kartım full :sinifsinif:
kasımda dedik ya
söz kasımda buluşup alırız o zamana seninki teskereyi alıyor di miiiiiiiii delikafadulden

hayırlısı olsun leydim :1hug:

AMİNturkbayragiturkbayragi

bacım bunlar jumbo bende baktım tencere takımımız aynı ben de almıştım kampanyadaydı hala ödüyorum

ama yemek takımları çok güzelmiş nerden almış öğrendin mi

bende jumbo alıcam kasımda :1rolleyes:
ulen ne kasımmış dilimden düşmüyor :roflol:
yok canım yemekk takımını sormadım ben başka lacağım için ilgilenmedim yani
ama bonne china yazıyor internetten araştır bakalım bulursun bence

bu hafta sonu olmaz kız kredi kartım full :sinifsinif:
kasımda dedik ya
söz kasımda buluşup alırız o zamana seninki teskereyi alıyor di miiiiiiiii delikafadulden

hayırlısı olsun leydim :1hug:

peki tamam evet benimki teskereyi almış olucak:dance:

leydim allah kavuştursun tatlım ne kadar uzaklıkta olsanda askerlik denilince farklı oluyor o zaman çok koyuyor sana hasret,özlem
ama sıkma canını hepimiz burdayız bennde teskereci devreyşim ama hep yanınızda olucam bırakmıcam sizleri geldiğinde davranışlarını felan yazarım hep:))

Hepinizde cok sagolun :1hug:

Valla bugün yeni katilmama ragmen o kadar zevk aldimki bu topikten , beklemek hic de zor gelcekmis gibi durmuyor :1rolleyes:

Haklisin tatlikis , ne kadar aliskin da olsak gurbete , askerlik deyince daha bi farkli oluyor, ki ben sizler gibi cok fazla haber alamicam ama ALLAHa emanet tüm askerler turkbayragi

CANIM BENİM YA İNANKİ ASKERE GİDİCEĞİ ZAMAN DAA FARKLI ARAR KONUŞURSUNUZ BELLİ OLUR MU SIKMA O YÜZDEN CANINI BAK BİZ 1 AY KONUŞTUK ASKERE GİTİ YANİ TATLIM DÜŞÜN HİÇ BELLİ OLMAZ ARAMICAK KONUŞAMICAM DİYE ÜZÜLME OLUR MU CANIM:1hug:

sagol tatlim destegin icin, herseyi zaman göstericek elbet , bekleyelim görelim
bu aralar finallerim var , pek katilamicam topige , ama tatile girince hep burdayim
artik hep beraber eglenir güleriz zamani öyle geciririzşakkıdı

çeyiz hazırlığı topiğine mi koydun resimi canım

yooo du buraya eklim

Tefal Nutricook 4 Pişirme Programlı 8lt Düdüklü Tencere

Satış Fiyatı : 438 TL
* 8 litre
* Nutricook, oksitlenmeyi azaltmak ve doğru pişirme ısısına ulaşmak için havanın büyük bir kısmını tahliye eder. Basınçlı pişirme ve Düşük basınçta buharlı pişme aşamalarıyla pişirme işlemlerini gerçekleştirir.
* Akıllı kontrol saati, buharı algılar, pişirme sürecine yardımcı olur ve düşük basınçta buharlı pişirme aşamasında pişirme süresinin ne zaman sona ereceğini kontrol eder.
* Dünyada ilk ve tek!4 özel pişirme programı.
* Kolay açma ve kapama
Özel pişirme metodu sayesinde,pişirme sürelerini en doğru şekilde ayarlayan ve gıdaların besin değerlerini daha iyi koruyan Nutricook,sebze,et,balık ve nişastalı gıdaları günlük olarak tüketilmenizi sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…