Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcuu safak 48 buarada aklında olsun listeni yapcagın zaman:)

biliyorum canım ancakk ayrın yapıcam listeyi plakalara felan baya uzun iş ya duygum saolsun yollamış ama ypamıcam artık yarın yapıcam listenizi
maş.şafağına bu arada canım 170 lerde saydığını hatırlıyorum yanii

ohh ne güzel adilışıka baktın mı canım

=) nbr burcu'cum opuyorumnanaktan

ÇOK YORGUNUM YA ELİM AYAĞIM TİTRİYOR ALIŞVERİŞ YAPTIM MAMAMLAR ALDIM HAFTASONU MİSAFİR GELCEK PPASTA FELAN YPICAM DİE DOLDURDUM EE TABİ KAHVALTRILIKDA ALDIM BAYA YORULDUM YAAYAKKABILAR ACIKDI AYAĞIMI YA

SEN NASILSIN BÜŞÜM NELER YAPIOSUNopuyorumnanaktan

Ohh ohh Kim geliyo kıss şimdiden hazırlığa başlamzsın sempatiksalakcinni

Ben iyiyim canım bi değişiklik yok bende..
Bugün biraz sürtüştük benmkiyle, herşeyi sakız gibi uzatıyo bende sinir olyuorum
dedim en sonunda sakız gibi uzattın yine bunuda, bunu söledin diyede alınıcaksın
şimdi bana dedim dememe rağmen alında yaa iyice sinir oldum.. klava:

hee ebet görmemişim :kedi: altta kalmışın kız ondan
evet baktım hemen hemen tüm mağazalara
işe de geç geldim tabi kaydirigubbakcemile3
hiç bişey bulamadım ama ya :sinifsinif:

HADİ YA BENDE HAFTAS ONU PAZAR GÜNÜ VEYA CUMARTESİ GÜNÜ GİTİCEM ANNEMLERLE KIZ KAĞITHANEDE F.SATIŞ MAĞAZASI VARMIŞ ÇK UYGUN VE GÜZEL CİCİLER VARMIŞkaydirigubbakcemile2ADİLŞIKIPIN MAĞAZASI

HADİ YA BENDE HAFTAS ONU PAZAR GÜNÜ VEYA CUMARTESİ GÜNÜ GİTİCEM ANNEMLERLE KIZ KAĞITHANEDE F.SATIŞ MAĞAZASI VARMIŞ ÇK UYGUN VE GÜZEL CİCİLER VARMIŞkaydirigubbakcemile2ADİLŞIKIPIN MAĞAZASI

aman adil ışığın outletleri hep çaput oluyo ya
carouseldeki mağazası güzel bak
koton u çok beğeniyorum ben tarzıma uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…