- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.941
hepinizin ellerine sağlıkk fıstıkklarrr...inanmıyorum yaa 4 aydan az kaldı resmenn....:)))
hepinizin ellerine sağlıkk fıstıkklarrr...inanmıyorum yaa 4 aydan az kaldı resmenn....:)))
kimse beni özlememiş gidiom işte :dilcikar:
amin canım inşallahh sizinkiler de çabucak geçip biter.opuyorumnanaktanrica ederiz canimmm:1hug:
4aydan az he süper vvalla darısı başımıza:teytey:
20 gün sonraa daha güzel geçer heralde iki hanelilere düşünceehihoyyytrica ederiz canım opuyorumnanaktan kalanda su gibi geçsin inş.:Saruboceq:
amin canım inşallaahhh su gibi akıp geçsin zamannn şafaklarrr bitsinnn...opuyorumnanaktanrica ederiz canim..
Vayy beee az kalmis yaa... allah bizlerede nasip eder insallah
Hoşgeldin fıstıkım.özledik tabi.tertibim nbr baya az kalmış mehtabiniza
eveeet çok heyecanlanıyorum yaaa 3 gün tatile gitcem aşkumlaaa:lepi: sen nasılsn tertibim askerin nasıl?
askerim yarın dağa çıkıyo 3 gün sonra incekler 4 yıldır ilk defa 3 gün konuşamıcazmafoldumben
allah yardımcıları olsun canım ve seninde tabiki..gerçekten zor bi durum:gitme:askerim yarın dağa çıkıyo 3 gün sonra incekler 4 yıldır ilk defa 3 gün konuşamıcazmafoldumben
mafoldumben hadi yaa.. üzüldüm canım ustada rahat eder derlerdi amamafoldumben inşallah düzelir canım:Saruboceq: biz de dağıtımı bekliyoruz işre sabırsızlıkla:Saruboceq: yarın dağa çıkıyo ondan çok üzgünüm ilk defa 3 gün konuşamıcaz ölcem meraktenmafoldumbenValla yeri iyi ama mahvoldu 1haftada pek iyi değiliz anlayacağın sadece akşam 10 gibi arıyo 1dk. Bile konuşamıyoruz.ruh gibi geziyorum bende öyle ışte senin askerin nasıl
hoşgeldin canimm..
:sinifsinif:seni çok iyi anlıyorum o 3gün hıc btmek bılmezzz şimdi of off
allah yardımcıları olsun canım ve seninde tabiki..gerçekten zor bi durum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?