Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

allah kahretsin varyaa gece çok aptal korkunç rüyalar görüyorum 2 gündür yaaa yeni kalktım daha geceleri uyuyamıyorum daldığım vakitte kötü rüyalar görüyorum şimdi kalktım ama hiçbiriniz yüzümdeki ifadeyi görmek bile istemezsiniz canım çok sıkkın berbat bi şekilde uyandım.berbat bi gün olacak bugün.offffffffffffffffffffffffffffff

sakin olll canım ya haıyrdır inş neler görüosunn git bi yüzünü yıka çay koy kendine gelirsin hadi veya aara bikere kocanı için rahatlsın ...

KIS KIYAMAMK ALLAH KAVUŞTURSUN BE 14 GÜN İNŞ SAG SALİM GELİR SNİNKİ BİZEE DAHA 345 GÜN VAR Çok üzgünüm çoook

Bencede kıyama canım bana, mal oldum artık..Amin inşallah Rabbim tez zamanda hepimizi kavuşturur.
10 ay boyunca 2 haftalık bir tatilde görüştük, kıbrısta kendisi.. Bitemedi gitti askerlik. Ama sağ olsunda bekleniyor işte.
Sizin de geçer canım, sağ olana günler geçiyor, bizimki de uzun dönemdi.

slm arkadaşlar ben bileciğe gidip askerimi gördüm çok mutluyum darısı bütün herkezin başına

ya bende kıbrıs'a gidip görmek istiyorum ama mali kriz izin vermiyor.. hesabı çok yaptım.. uçak biletleri en az 300-400 arası kıbrısa gittin otobüs yok taksiler uçak bileti kadar pahalı.. en az 200 taksi masrafın olur.. bir o kadarda 1 gece kalsan yine masrafın olur.. çok pahalıymış yemek kalacak yer şu bu.. ve bu kadar indi bindi transfer vs işkencesine karşın sadece 8 saat çarşı izni boyunca göreceğim.. başka izin yok.. zaten evlilik parası biriktiriyoruz biz.. olmuyor işte.. izmire gittim de kıbrıs beni aşıyor.. şurada kaldı 4 ayımızzzz.. memleket havası alacam 1 ay su gibi geçer orada zatenn.. ha gayret.. kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
canlar... bugün askeriyede birinci gecesi.. sesini bile duyamıyorum. telefonu yok..
haber yok..
ilk günü bitmeden ben bittim tükendim..
nasıl geçer 15 ay.? 15 asır gibi.. bu bir kabus.. ben uyanmak istiyorum..
12/08/2008

tarih : 25/08/2008

bugün 40 gün oldu gideli..öyle çok özlüyorum ki.. öyle geçmiyor ki günler..
nasıl geçecek aylar..
çok özlüyorum.. çok özlüyorum..
tarih : 19/09/2008

ve bugün 16 Haziran 2009 bak canım nereden nereye geldik.. her geçen ay güç kattı sevgimize.. şmdi gücünle, sevginle herşey o kadar güzel ki.. 4 ay sonra bu günlere baktığım da bugün ki tebessümle anacağım..
seni seviyorum..

İçini ferah tutmaya çalış canım,
Genelde rüyalar kişinin günlük psikolojisi ile ilgili oluyor. Gün içinde çok sıkılan bunalan, rahat uyuyamıyor. Seni sıkacak düşüncelerden uzaklaşmaya çalış :1hug:

inş canım yaa inş hepsi biterdi şu bizdeki mallıkda geçer ehhuhu:):)

Off off, bunaldım vallahi. kafamçokkarıştı
Hem burda olmaması çok sıkıyor beni hemde burada olduğunda yine bazı sorunlarımız başlayacak biliyorum ve biz evlenicez yani Allah izin verirse.
Allah ım sen yardımcım ol, sen sabır ver. Şimdiden başladı düğün sıkıntısı :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…