- 14 Mart 2008
- 6.072
- 5.241
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.241
Günaydın kızlarrr,
ŞAFAK 14
kaydirigubbakcemile2
allah kahretsin varyaa gece çok aptal korkunç rüyalar görüyorum 2 gündür yaaa yeni kalktım daha geceleri uyuyamıyorum daldığım vakitte kötü rüyalar görüyorum şimdi kalktım ama hiçbiriniz yüzümdeki ifadeyi görmek bile istemezsiniz canım çok sıkkın berbat bi şekilde uyandım.berbat bi gün olacak bugün.offffffffffffffffffffffffffffff
KIS KIYAMAMK ALLAH KAVUŞTURSUN BE 14 GÜN İNŞ SAG SALİM GELİR SNİNKİ BİZEE DAHA 345 GÜN VAR Çok üzgünüm çoook
slm arkadaşlar ben bileciğe gidip askerimi gördüm çok mutluyum darısı bütün herkezin başına
12/08/2008canlar... bugün askeriyede birinci gecesi.. sesini bile duyamıyorum. telefonu yok..
haber yok..
ilk günü bitmeden ben bittim tükendim..
nasıl geçer 15 ay.? 15 asır gibi.. bu bir kabus.. ben uyanmak istiyorum..
tarih : 25/08/2008haftaya perşembeye izmire uçak bileti aldım. ziyaretine gidip akşam aynı uçakla döneceğim.. haberi yok. sürpriz olacak.. çok heyecanlıyım :)
yalnız narlıdere askeriyesini nasl bulurum havalimanından hiç fikrim yok. aranızda izmirli arkadaşlar var ise (yada yakınları) yol tarif ederseniz çok sevinirim..
hepinize kucak dolusu sevgiler..
tarih : 19/09/2008bugün 40 gün oldu gideli..öyle çok özlüyorum ki.. öyle geçmiyor ki günler..
nasıl geçecek aylar..
çok özlüyorum.. çok özlüyorum..
allah kahretsin varyaa gece çok aptal korkunç rüyalar görüyorum 2 gündür yaaa yeni kalktım daha geceleri uyuyamıyorum daldığım vakitte kötü rüyalar görüyorum şimdi kalktım ama hiçbiriniz yüzümdeki ifadeyi görmek bile istemezsiniz canım çok sıkkın berbat bi şekilde uyandım.berbat bi gün olacak bugün.offffffffffffffffffffffffffffff
inş canım yaa inş hepsi biterdi şu bizdeki mallıkda geçer ehhuhu:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?