Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 40 ve 1 haftadır sevdiğimin sesine hasretim görevdeler ne zaman dönecekleride belli değilmafoldumben

cnmm benim kiyamam sana ... üzülmee güzelim.. cogu bitmis azi kalmis ..
onunda akli fikri sendedir bunu zaten biliyorsundur dememe gerek yok demi :)
üzülme firsatini buldugu saniyee aricak seni :))
buda gecer...

Safagimiz:343 .. off offf.. bi sevincli haber (2. kat mutluluk bebekler )
bide su safagin getirdigi sIkINTI

Şafak 40 ve 1 haftadır sevdiğimin sesine hasretim görevdeler ne zaman dönecekleride belli değilmafoldumben

bebeğim sen 40 a kadar düştünmüüüü çok sevindim canım yaa üzülme canım arar fırsatı olmuyodur ondan arayamıyodur görevde sonuçta dimiAllah tez zamanda görevlerini bitirmeyi nasip etsinde arasın seni inşallah ama çok sevindin 40 a kadar düşmene darısı başıma inşallah yani hepimizin başınaturkbayragikaydirigubbakcemile5...

canım benim sen sık dişini zaten 4 ayın kalmış ben daha yeni yolladım .sınavımı yaktımda gittim.orda teyzesi vardı sağolsun beni karşıladılar felan.tek kötü olay bahçede sıcağın alnında kalmışım omuzlarım nar gibi oldu başımada güneş geçmiş tek kötü yanı bu oldu:) hala perişanım wallaopuyorumnanaktan

ya sorma gülüm ben bu aralar yoğunum ama sizi takip ediyorum arada....
evet gittim ama şuanda feciyim bacım ya güneş beni fena yaptı walla hala sersemim başım dönüyo keşke omasaydı.oda çok üzüldü bu halime ama artık daha dikktli olcam şapka felan kesinlikle almam lazım unutmicam .sizin ne kadar kalmıştı kuşuuumkaydirigubbakcemile5

ebuşummmmm çaktırmıyoo benımkı ama 25Hazıranda ızne qelıcek qalıbaaa =)

Bı qelıcem bı qelmıcem dıyoo suprıs yapıcak qalıbaa allahım kavustur bızi =)
O qelmesse ben gıdıcem 27hazıranda bakalım nasıl olucak çok heycanlıyımm cokk =)

hayırlısı canım yemin töreni var benimkinin 26 haziranda bakalım kısmet bende çok istiyorum gitmeyi inşlh giderim seninki kaç ayı kaldı...

hayırlısı canım yemin töreni var benimkinin 26 haziranda bakalım kısmet bende çok istiyorum gitmeyi inşlh giderim seninki kaç ayı kaldı...

Şafak 274 canım kac ay tam bılmıyorum martta teskere alıcak işdee..
Sabırr sabırr sabırrrrrrrrrr ...

Nerdeydı senınkı törene gıt bak mutlakaaaa sakın kacırmaa =)

4,5 sene qecırdıkkkkk daha dün gıbı aklımdaaaaaaa 6aydır yok ömrümmmmm kurudum kaldımmmmm ....

4aydırda kokusunu duymuyorummm =((
Çok mutsuzumm çokkk =(

:asigim:

o sevqılılerden hıc bahsetmee boğcam bıgun bırılerınıı cok kıskanıyorumm askımı ıstıyorum ben yahu

Biliyorum tatlım çok sağol Allah sabrınıda veriyor aslında şu asklerlik bi sınavdı bizim için alnımızın akıyla bunuda atlatıcaz inş bu ayrılıkda bizi daha sağlam iplerle bağladı birbirimize a.s

Ayy azalmışş dimi kızzzopuyorumnanaktan sen nerelerdesin yahu seninde azalmıştır bayadır görüşemiyoruzkaydirigubbakcemile5

Ayy azalmışş dimi kızzzopuyorumnanaktan sen nerelerdesin yahu seninde azalmıştır bayadır görüşemiyoruzkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

azalmış tabi hayatım yaa ben işten dolayı giremiyom gece geliyorum eve o kadar yorgun oluyorumki yatağa atıyormkrndimi direk sabahya 11 de falan anca kalkıyorumm o halde,sonrada anca kahvaltı yap hazırlan git,böle işte,ama çok özledim sizi ve dertleşmeye beni anlayan birileriyle muhabbet etmeye çok ihtiyacım var bu ara ama olmuyo işte,BALPAREM NERGİS GAMZE FİBULA onlar naaptı onlarda aklımda ama görüşemiyoruz yaa,benim şafakda düştü ama bana yeride sayıyomuş gibi geliyo yaa112 gün bitti bugün 113 üncü gündeyiz şafakda eğer izin kullanırsa 335 kullanmzsa 319 canım of yaaa bi 200 lere düşebilseydim... ama bunada şükür 400 sayanlar bile var baksana...şutarafagitti

---------- Biten 187 ----------:teytey:

------- Kalan Şafak 273 -------:dilcikar:

------ 19.03.2010 Teskere ------:asigim:turkbayragi

----- Allah izin verirse mehtap 25 Haziran -----

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…