- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.261
Şafak 40 ve 1 haftadır sevdiğimin sesine hasretim görevdeler ne zaman dönecekleride belli değilmafoldumben
Şafak 40 ve 1 haftadır sevdiğimin sesine hasretim görevdeler ne zaman dönecekleride belli değilmafoldumben
canım benim sen sık dişini zaten 4 ayın kalmış ben daha yeni yolladım .sınavımı yaktımda gittim.orda teyzesi vardı sağolsun beni karşıladılar felan.tek kötü olay bahçede sıcağın alnında kalmışım omuzlarım nar gibi oldu başımada güneş geçmiş tek kötü yanı bu oldu:) hala perişanım wallaopuyorumnanaktanya bende kıbrıs'a gidip görmek istiyorum ama mali kriz izin vermiyor.. hesabı çok yaptım.. uçak biletleri en az 300-400 arası kıbrısa gittin otobüs yok taksiler uçak bileti kadar pahalı.. en az 200 taksi masrafın olur.. bir o kadarda 1 gece kalsan yine masrafın olur.. çok pahalıymış yemek kalacak yer şu bu.. ve bu kadar indi bindi transfer vs işkencesine karşın sadece 8 saat çarşı izni boyunca göreceğim.. başka izin yok.. zaten evlilik parası biriktiriyoruz biz.. olmuyor işte.. izmire gittim de kıbrıs beni aşıyor.. şurada kaldı 4 ayımızzzz.. memleket havası alacam 1 ay su gibi geçer orada zatenn.. ha gayret.. kaydirigubbakcemile2
hayırlısı canım yemin töreni var benimkinin 26 haziranda bakalım kısmet bende çok istiyorum gitmeyi inşlh giderim seninki kaç ayı kaldı...ebuşummmmm çaktırmıyoo benımkı ama 25Hazıranda ızne qelıcek qalıbaaa =)
Bı qelıcem bı qelmıcem dıyoo suprıs yapıcak qalıbaa allahım kavustur bızi =)
O qelmesse ben gıdıcem 27hazıranda bakalım nasıl olucak çok heycanlıyımm cokk =)
hayırlısı canım yemin töreni var benimkinin 26 haziranda bakalım kısmet bende çok istiyorum gitmeyi inşlh giderim seninki kaç ayı kaldı...
Şafak 274 canım kac ay tam bılmıyorum martta teskere alıcak işdee..
Sabırr sabırr sabırrrrrrrrrr ...
Nerdeydı senınkı törene gıt bak mutlakaaaa sakın kacırmaa =)
özlemcım dertleselım burdayızz canımcımm =)
Biliyorum tatlım çok sağol Allah sabrınıda veriyor aslında şu asklerlik bi sınavdı bizim için alnımızın akıyla bunuda atlatıcaz inş bu ayrılıkda bizi daha sağlam iplerle bağladı birbirimize a.s
cnmm benim kiyamam sana ... üzülmee güzelim.. cogu bitmis azi kalmis ..
onunda akli fikri sendedir bunu zaten biliyorsundur dememe gerek yok demi :)
üzülme firsatini buldugu saniyee aricak seni :))
buda gecer...
Safagimiz:343 .. off offf.. bi sevincli haber (2. kat mutluluk bebekler )
bide su safagin getirdigi sIkINTI
bebeğim sen 40 a kadar düştünmüüüü çok sevindim canım yaa üzülme canım arar fırsatı olmuyodur ondan arayamıyodur görevde sonuçta dimiAllah tez zamanda görevlerini bitirmeyi nasip etsinde arasın seni inşallah ama çok sevindin 40 a kadar düşmene darısı başıma inşallah yani hepimizin başınaturkbayragikaydirigubbakcemile5...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?