- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.981
22 mayıstan beri yüzünü görmüyorum malesef
en sonda salı günü konuştuk moreli bozuktu benimkinide bozdu saolsun daha da aramadı canım
22 mayıstan beri yüzünü görmüyorum malesef
en sonda salı günü konuştuk moreli bozuktu benimkinide bozdu saolsun daha da aramadı canım
ooofff ben de çok özledim hem de çook canım acıyo 2 gündür, kokusu burnuma geliyo, gözüme yaşlar birikiyo, en son 22 şubatta gördüm aşkımı, doğumgünümde yolcu ettim usta birliğine... daha da 7 ay var önümüzde, bitsin bir an önce
ooofff ben de çok özledim hem de çook canım acıyo 2 gündür, kokusu burnuma geliyo, gözüme yaşlar birikiyo, en son 22 şubatta gördüm aşkımı, doğumgünümde yolcu ettim usta birliğine... daha da 7 ay var önümüzde, bitsin bir an önce
hım evet seni üzmüştü biraz şimdide naz yapıyordur kesin aramıyordur. Belki ikinizinde biraz sakinleşmesini bekiyor olabilir.İçini ferah tut öyle olsun :Saruboceq:
yolu yarılamışsınız artık siz. yarıladıktan sonra daha çabuk geçer diye ümit ediyorum. biz 451'deyiz mafoldumben
hep aynı be güzelim.. 1'i görmeden çabuk geçiyo denmiyo galiba, ben buna karar verdim :)
400ler çok acıttı canımı her günün her dakikası, 300ler daha az acıtmaya başladı her gün ama azar azar, 200lerde bi gün güzel bi gün kötü-bir gün özlem ağır basıyor canının acıdığını hissediyosun bi gün sevgin ağır basıyo sabır tavan yapıyo, ... ama sürekşi günlerin geçmesini bekliyosun işte hep aynı :)
400 ler çabuk ama çok fena geçti benim 300 lerden birşey anladaım 13 sonra bitiyor
200 ler nasıl geçecek merak eiyorum doğrusu
günaydın tüm kadınlar kulubu ahalisi ve özellikle asker yolu bekleyen yoldaşlarım
Bugün askerim gideli tam 1 hafta oldu. Geçen hafta bugün onu yolcu etmiştim senağlama
deme öyle be burcum korkutma beni de iyice400LERDE KONDURAMIYORSUN BİR TÜELÜ GİTTİĞİNŞ HERGÜN AĞLAYIP ZIRLIYOSUN SONRA BAKIOSUNKİ 300LERE GEÇMİŞSİN ALIŞIOSUN YAVAŞ YAVAŞ
VALLA BENİM 200 LER FELAKETTİ ÇOK ZOR ZAMANLAR GEÇİRMİŞTİMmafoldumben
pisipisim sen şafak sayma bence geçicek en zor zamanların bu günler gittigine inandıramıyorsun kendini. o yüzden sayma sonra bir bakmıysın 300 olmuşsun :)bugün, gideli bir hafta oldu ama hem çabuk geçmiş gibi düşüncede yavaş geçmiş gibi. şimdiden tabiki çok özledim ama bu özlem duygusunu aklıma getirmemeye çalışıyorum. yoksa çok zorlanırım şimdiden.bilmiyorumkismile
burcucum pisipisiyi de eklesene listeyeevet duygucum bende şimdilerde saymamanın sağlığım açısından daha iyi olacağını düşünüyorum :) şafak kağıdım var hafta sonları karalıycam artık.
Selamm Kızlarr ,
Sonunda site eski halini almiş , böyle cok güzzell
Nasilsiniz iyimisiniz ?
Şafakkkk 38
evet duygucum bende şimdilerde saymamanın sağlığım açısından daha iyi olacağını düşünüyorum :) şafak kağıdım var hafta sonları karalıycam artık.
ooh maaşallah şafağına
sen sıkışmıyor musun hiç kız :)
burcucum pisipisiyi de eklesene listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?