- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.541
:kedi: ben şehir dışında okuyordum canım ondan çok zor olmadı:kedi: ama bu yıl mezun oldum nasıl kaçıcam bakalımsempatiksalakcinni
tatil yapıosunuz kalıonuz ne diye sölüonuz kızlar ailelerinizden ne diye iizin alıonuz benim böle bir imkanım 0 yani
ulen nasıl kaçıyorsunuz tatil yapyıorsunuz bee akannehir
hahahaa :roflol: o iş başka aten üniversiteyi başka şehirde okumanın en güzel avantajı o di mi boshayallersmile
bizim öyle bir şansımız olmadı maalesef günübirlik ancak kaçarım boshayallersmile
tatil yapıosunuz kalıonuz ne diye sölüonuz kızlar ailelerinizden ne diye iizin alıonuz benim böle bir imkanım 0 yani
yine ağvaya gidin canım sonbaharda da muhteşem olur:asigim:
haftasonu bayağı farkediyo canım ama olsun değer tabi :asigim:
başbaşa tatill :jeyyar: süperr hihoyyytivettt:jeyyar:
benimde benneyaptımkitatil yapıosunuz kalıonuz ne diye sölüonuz kızlar ailelerinizden ne diye iizin alıonuz benim böle bir imkanım 0 yani
:asigim:askere gitmeden öncede onların yazlığına kaçmıştık orda kaldık çok güzeldi:asigim:
evden cıkmaya gelinceee bahane boooll:roflol::roflol::roflol:
selam kısceleeeerr
Biz öyle gece disari da ciktik ..
kaldik falan ...
Bizim ofiste burcu abla var onlara gidiyorum diyorum cok seviyorum onuda .. Bu sefer de öyle dicem kardesim de geliceği için benimle cok sorun olmaz ..
Ama kendimi cok kötü hissediyorum böyle yapinca mafoldumben
askere gitmeden öncede onların yazlığına kaçmıştık orda kaldık çok güzeldi:asigim:
evden cıkmaya gelinceee bahane boooll:roflol::roflol::roflol:
başbaşa tatill :jeyyar: süperr hihoyyyt
benimde benneyaptımki
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanselam kısceleeeerr
benim öle bir imkanım yok canım evden bile 2-3 saatliğine zor çıkmışken ağvaya gitmek benim için hayal olur sevgilimleboshayallersmile
olsun canım o günler de gelicek kocişin olunca gidersiniz:asigim:
benim öle bir imkanım yok canım evden bile 2-3 saatliğine zor çıkmışken ağvaya gitmek benim için hayal olur sevgilimleboshayallersmile
başbaşa tatill :jeyyar: süperr hihoyyyt
benimde benneyaptımki
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
eflenince gitcez biz dimi boshayallersmile boshayallersmile
evden çıkmak zaten sorun değil bişey bile söylemem ki
e yaş 24 yani çıkıyorum derim çıkarım da iş kalmaya gelince o biraz zor işte boshayallersmile
daha bu yaşıma kadar hiçbir arkadaşımda kalamamışımdır ben
yani annemin en nefret ettiği şey başka bir yerde kalmaktır. Geçte olsa eve dönülecek. Kesin ve katiidir yani.
O yüzden bu konuyu gündeme bile getiremem yani :çok üzgünüm:
evden çıkmak zaten sorun değil bişey bile söylemem ki
e yaş 24 yani çıkıyorum derim çıkarım da iş kalmaya gelince o biraz zor işte boshayallersmile
daha bu yaşıma kadar hiçbir arkadaşımda kalamamışımdır ben
yani annemin en nefret ettiği şey başka bir yerde kalmaktır. Geçte olsa eve dönülecek. Kesin ve katiidir yani.
O yüzden bu konuyu gündeme bile getiremem yani :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?