Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:kedi: ben şehir dışında okuyordum canım ondan çok zor olmadı:kedi: ama bu yıl mezun oldum nasıl kaçıcam bakalımsempatiksalakcinni

hahahaa :roflol: o iş başka aten üniversiteyi başka şehirde okumanın en güzel avantajı o di mi boshayallersmile

bizim öyle bir şansımız olmadı maalesef günübirlik ancak kaçarım boshayallersmile

hahahaa :roflol: o iş başka aten üniversiteyi başka şehirde okumanın en güzel avantajı o di mi boshayallersmile

bizim öyle bir şansımız olmadı maalesef günübirlik ancak kaçarım boshayallersmile

aynen canım ya ben üniyi kazandığım yaz çıkmaya başladık nişanlımla zaten o yüzden rahat kaçtık bi yerlere ama saltanat sona erdi:roflol: şimdik de formasyon alsam yine eskişehirde ohh mis olcak delikafadulden

tatil yapıosunuz kalıonuz ne diye sölüonuz kızlar ailelerinizden ne diye iizin alıonuz benim böle bir imkanım 0 yani

Biz öyle gece disari da ciktik ..
kaldik falan ...
Bizim ofiste burcu abla var onlara gidiyorum diyorum cok seviyorum onuda .. Bu sefer de öyle dicem kardesim de geliceği için benimle cok sorun olmaz ..
Ama kendimi cok kötü hissediyorum böyle yapinca mafoldumben

ne güzel yaa

askere gitmeden öncede onların yazlığına kaçmıştık orda kaldık çok güzeldi:asigim:
evden cıkmaya gelinceee bahane boooll:roflol::roflol::roflol:

evden çıkmak zaten sorun değil bişey bile söylemem ki
e yaş 24 yani çıkıyorum derim çıkarım da iş kalmaya gelince o biraz zor işte boshayallersmile
daha bu yaşıma kadar hiçbir arkadaşımda kalamamışımdır ben
yani annemin en nefret ettiği şey başka bir yerde kalmaktır. Geçte olsa eve dönülecek. Kesin ve katiidir yani.
O yüzden bu konuyu gündeme bile getiremem yani :çok üzgünüm:

heheh tatil planları mı yapıosunuz kısceler..

bende hayal ediorum ama çoook zor..

en iisi kıyıcam hökümet nikahını alıcam yarimi kimseye hesap vermek zorunda kalmadan gitcem biyerleree -tatlicadiarzu-

benim öle bir imkanım yok canım evden bile 2-3 saatliğine zor çıkmışken ağvaya gitmek benim için hayal olur sevgilimleboshayallersmile
olsun canım o günler de gelicek kocişin olunca gidersiniz:asigim:
başbaşa tatill :jeyyar: süperr hihoyyyt

benimde benneyaptımki

evett aşkımı özledim bak gene:asigim:

ben annemlere kaldığımı söylemiyorum tabi ama günübirlik gittiğimi falan söylüyorumkafamçokkarıştı

olsunnn günübirlikde güzelll:1hug:
evlenınce zaten butun tatıller bızımm kaydirigubbakcemile3rahat rahat

duyguuuu sen benim annemimi tarif ettin yaakafamçokkarıştı
aynısının tıpkısı çünkü :2:
bende hiç bi arkadaşımda kalmamışımdır kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…