- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.501
mehtabımızda bizde oraya gidicezzz:lepi::lepi::lepi:
yaa o zaman bana da akıl verin biz ağvaya gitmeyi düşünüyoruz ama nasıl gidilir nerde kalınır netten bakıyorum pek bişey bulamadım ?? giden var mı?
Hepinize tek tek teşekkür ederiiiiim opuyorumnanaktan
Bende netten araştırıyorum da hani gittiğiniz pansiyon falan varsa bir de oralara bakarim dediim ..
Evet burcum fiyatlar cok uygunn ...
şile/ağva yı da öneririm canım :1rolleyes:
ayyy hayır olsun burcum ya ne güzel şeyler görmüşsün valla
inşallah aynı şeyleri yaşarsın biran önce :1rolleyes:
bende iyiyim nolsun kaydirigubbakcemile2
yaa o zaman bana da akıl verin biz ağvaya gitmeyi düşünüyoruz ama nasıl gidilir nerde kalınır netten bakıyorum pek bişey bulamadım ?? giden var mı?
ağvaya arabsız gidemezsin canım
çok ters kalıyor. Gidersin otobüsler var da saatleri kısıtlı
Polenezköy de harika orası da olabilir bak iyice araştır olur mu
çok güzel otellerr vara.s.
nasıl bulamadın kız ağva diye yaz neler çıkıyor nelerAğva ya baktım , pek birşey bulamadım nette canım ...
Evet bend oraya baktim ama dediğin gibi pek birşey yok canım..
Polanezkoye de bakim duygucum saol yakin biryerler olsun istiyorum..
Kardesim de gelicek 4 arkadas ..
bursadan nasıl gidilir bilmiyorum şimdi bakama biz bursadayız canım nasıl gitcezki arabayla çok uzak kalır mı acaba:gitme: tühh .. ama çok beğenmiştim ben ağva'yı:gitme:
bende istiyorum biz de istiyoruz boshayallersmileayy gitmek istiyorum yaaa:asigim:
ayy gitmek istiyorum yaaa:asigim:
hee liman motel buldum bakıyorum canım çok güzel görünüyo ama bizim için gidiş geliş sorun olcak sanırım:sinifsinif:Ağva çok güzel biz de gitmiştik. Liman pansiyon diye biyerde kalmıştık. (yanlış hatırlıyoda olabilirim adını)
Fiyatı felanda uygundu.
heyyyyy güzeller ben geldimm
napisiniz bakalım
Ağva çok güzel biz de gitmiştik. Liman pansiyon diye biyerde kalmıştık. (yanlış hatırlıyoda olabilirim adını)
Fiyatı felanda uygundu.
hee liman motel buldum bakıyorum canım çok güzel görünüyo ama bizim için gidiş geliş sorun olcak sanırım:sinifsinif:
hoşgeldin canımmzemuszemus
selam canım hoşgeldin a.s.slm kızlar ben de geldim..tatil palanları yapılıyor ne güzel..
bi dünya otel çıkıyo canım hepsi de çok güzel görünüyo ama havuzu olsun bi de fiyatı azcuk iyi olsunnasıl bulamadın kız ağva diye yaz neler çıkıyor neler
bursadan nasıl gidilir bilmiyorum şimdi bak
bende istiyorum biz de istiyoruz boshayallersmile
evet çok güzel hem yeşil hem denizz:asigim:
bursadan gelin canım otobüsle
ağvaya gidersinz burdan her türlü
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
ne güzel tatil planları yapılıyor kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende istiyom ya tatil :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?