Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa o zaman bana da akıl verin biz ağvaya gitmeyi düşünüyoruz ama nasıl gidilir nerde kalınır netten bakıyorum pek bişey bulamadım ?? giden var mı?

ağvaya arabsız gidemezsin canım
çok ters kalıyor. Gidersin otobüsler var da saatleri kısıtlı
Polenezköy de harika orası da olabilir bak iyice araştır olur mu

nişanlım askere gitmeden önce yıllık iznimi kullandığımdan biz sümüğümüzü çekicez dağıtımda :)
ordan plan yapmış, pazar günü kuşadasına kaçarız diyor kıyamazlar ona bitanem benim.

Hepinize tek tek teşekkür ederiiiiim opuyorumnanaktan

Bende netten araştırıyorum da hani gittiğiniz pansiyon falan varsa bir de oralara bakarim dediim ..

Evet burcum fiyatlar cok uygunn ...

ricca ederim ewet biz kalmıştık iskeleden indin mi hemen karşında pansiyon pembe diye bir kadındı çk güzeldi gelenleri gidenleri izlioduk

ahh duygum inş.yaşarım yani hani insan düşünüpde yatar ya bendede öle bişy olmadı şşaırdım ama bu yüzdende çok mutluyum ya

Ağva ya ulaşım

İstanbul’dan
Önce Şile’ye varmanız gerekiyor. Şile’ye kadar yol otoban kalitesinde
Şile’ye ulaştıktan sonra; iki farklı seçenekle Ağva’ya ulaşabilirsiniz:
1nci güzergah; Şile Çayırbaşı’ndan iki yol ayrılıyor. Sahil yolu, Kabakoz, Akçakese yolunun devamında karşınıza Şuayipli çıkacak, İsaköy dönüşüne geldiğinize Ağva tabelaları size yardımcı olacaktır.
2nci güzergah; Şile Çayırbaşı’ndan, Teke köyüne giden yolu takip ettiğinizde Teke, Gökmaslı ve İsaköy istikametinin devamında Ağva’ya ulaşabilirsiniz.

Ağva ya baktım , pek birşey bulamadım nette canım ...
yaa o zaman bana da akıl verin biz ağvaya gitmeyi düşünüyoruz ama nasıl gidilir nerde kalınır netten bakıyorum pek bişey bulamadım ?? giden var mı?

Evet bend oraya baktim ama dediğin gibi pek birşey yok canım..
Polanezkoye de bakim duygucum saol yakin biryerler olsun istiyorum..
Kardesim de gelicek 4 arkadas ..

ağvaya arabsız gidemezsin canım
çok ters kalıyor. Gidersin otobüsler var da saatleri kısıtlı
Polenezköy de harika orası da olabilir bak iyice araştır olur mu

ama biz bursadayız canım nasıl gitcezki arabayla çok uzak kalır mı acaba:gitme: tühh .. ama çok beğenmiştim ben ağva'yı:gitme:

Ağva ya baktım , pek birşey bulamadım nette canım ...

Evet bend oraya baktim ama dediğin gibi pek birşey yok canım..
Polanezkoye de bakim duygucum saol yakin biryerler olsun istiyorum..
Kardesim de gelicek 4 arkadas ..
nasıl bulamadın kız ağva diye yaz neler çıkıyor neler
ama biz bursadayız canım nasıl gitcezki arabayla çok uzak kalır mı acaba:gitme: tühh .. ama çok beğenmiştim ben ağva'yı:gitme:
bursadan nasıl gidilir bilmiyorum şimdi bak

ayy gitmek istiyorum yaaa:asigim:
bende istiyorum biz de istiyoruz boshayallersmile

Ağva çok güzel biz de gitmiştik. Liman pansiyon diye biyerde kalmıştık. (yanlış hatırlıyoda olabilirim adını)
Fiyatı felanda uygundu.
hee liman motel buldum bakıyorum canım çok güzel görünüyo ama bizim için gidiş geliş sorun olcak sanırım:sinifsinif:
heyyyyy güzeller ben geldimm
napisiniz bakalım

hoşgeldin canımmzemuszemus

hee liman motel buldum bakıyorum canım çok güzel görünüyo ama bizim için gidiş geliş sorun olcak sanırım:sinifsinif:

hoşgeldin canımmzemuszemus

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
ne güzel tatil planları yapılıyor kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende istiyom ya tatil :çok üzgünüm:

slm kızlar ben de geldim..tatil palanları yapılıyor ne güzel..
selam canım hoşgeldin a.s.
nasıl bulamadın kız ağva diye yaz neler çıkıyor neler

bursadan nasıl gidilir bilmiyorum şimdi bak

bende istiyorum biz de istiyoruz boshayallersmile
bi dünya otel çıkıyo canım hepsi de çok güzel görünüyo ama havuzu olsun bi de fiyatı azcuk iyi olsun bursadan direkt yoktur kanımcabilmiyorumkismile
evet çok güzel hem yeşil hem denizz:asigim:
bursadan gelin canım otobüsle
ağvaya gidersinz burdan her türlü

iyice aklıma yattı valla ben bi konuşayım benimkiyle canım

gelsinnnn artıkkk gitmeek istiyorummm onunla uyanmak istiyorum :asigim:
sımsıkı sarılmak,elını tuttggumda içimin tıtreyısını hissetmekk,onunla kahkahalar atmak:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…