- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.001
ben düşünme yeteneğimi kaybettiiimmmmmdelikafadulden
deli gibi bişeyimmmzemuszemus
iletime baksanaaa:lepi:
niye tatlikis? askerin özlemi haricinde başka bir sorun yoktur umarım?
özlem herşeye yetiyor be tatlım çekilmez oldu bu iki haneliler dayanamıyorum artık kimi zaman yapamıcam dayanamıcam ayrıllık kararı bile almayı düşünüyorum yani.
yapma lütfen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. çoğunluğu atlatmışsın bugünleri mi atlatamıycaksın canım benim :1hug: askerdeyken böyle bir karar almayı düşünmüyorsun değil mi?
bize moral ver meg mafoldumben
nasıl geçirdin sen zamanlarını? neler yaptın bu süreçte...
görmem mi senin iletini:lepi:
bitti kısım senin bittiiiiidelikafadulden
kendime öle diyorum tabi çoğu bitti azı kaldı diye ama bu aralar hiç dayanamaz oldum yani malesef askerdeyken bu kararı almayı düşünüyorum bu aralar hiç sorunumuz yok ama zaten askerde olduğu için yan yana olsak zaten bu kararı almam
şu anda yüüznü göremiyor,öpemiyor,sarılamıyorum bu yüzden çok dokunuyor bana nedense..
selam güzeller...
megimmm ohh gerçekten yedin şafağı maşallah..
darısı bizleirn başınaa
daraldım,bunaldım..
bi gün iyiysem diğer gün bunalımdaydım..
yani HERKES gibi..
ama günler öyle de olsan,böyle de olsan geçiyo pissymm..
bu süreç bana sabretmeyi öğretti..
sayılı gün denen şey hakkaten sayarak bitiyo geçiyo gidiyo..
Allah başka türlü ayrılık vermesin :Saruboceq:
beklemek de güzel..
beklenene baksana bi:asigim:
çok şükürrr:Saruboceq:
teyzemin bi lafı var çok doğru Allah yola baktırsın:Saruboceq: nasıl geldiyse bugünlerde geçicek inşallah... işte ben daha yeni olduğumdan biraz zorlanıyorum :çok üzgünüm:
canım askerlik sürecinde görememek kimi zaman duyguları pekiştirirken kimi zamanda bitirebiliyor. Ama hadi ayrıldın diyelim gün saymıycak mısın, ayrıldığında askerlik düşüncesi bitmiş olup kafandan ataiblecek misin bu düşünceyi o gelene kadar?
haklısınn:teselli:şimdilik en zor süreci yaşıyosun..
ama kısacık bi süre sora o kadar kolaylaşıcak ki iletişiminiz,bu kadar yalnız ve karamsar hissetmiyceksin kendini canım benim:teselli:
ustaya geçti mi askerin?
kesinlikle ben ona daha çok bağlandım tabikide beklicem gün sayıcam askerliği bittiğinde çok mutlu olucam ama belkide o zaman onun hayatında ben olmucam kızıcak belkide bana beni askerdeyken buıraktın tekrar başlayabilir miyiz desem belkide kabul etmicek ama üzüleceğimi bile bile niye böyle birşey düşünüyorum bunu bilmiyorum canım gerçekten şu anda o kadar zor günler geçiriyorumki.
miyaba nefesimmŞeniz
darısı çabucak başınıza inşallahhh:Saruboceq:
bu topikteee,şafaklaaarr,itinaylaaa yeniirrrrr:lepi:
kesinlikle ben ona daha çok bağlandım tabikide beklicem gün sayıcam askerliği bittiğinde çok mutlu olucam ama belkide o zaman onun hayatında ben olmucam kızıcak belkide bana beni askerdeyken buıraktın tekrar başlayabilir miyiz desem belkide kabul etmicek ama üzüleceğimi bile bile niye böyle birşey düşünüyorum bunu bilmiyorum canım gerçekten şu anda o kadar zor günler geçiriyorumki.
yok henüz geçmedi. 2 hatfa sonra yemin törenimiz var. Hayırlı bir yer olması için dua ediyorum :Saruboceq: senin askerin neredeydi ?
şuan kafan çok yoğun olduğu için sağlıklı düşünemiyor olmalısın. ne kadar sevgisinden çok emin olamasanda azcık daha sık dişini.bugünlerin geçmesi için, sıkıntının gitmesi için Allah'a dua et bol bol. Şimdi ayrlık kararı alırsan o döndüğünde çok pişman olabilirsin.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
AMİN inşallah megimm olumunekankayizsmile
aynen öyle bütün şafaklar bitmeye mahkum :lepi:
kız buycuu saçma sapan şeeler getirme aklına..o kadar bekledin en zor günleri atlattın az daha sabret sık dişini..geldiği zaman yapacaklarınızı düşün..sakın böyle bişi yapma..hiçbir sorununuz yokken mutlulugunuzu bozma sakın.. :teselli:
pissymm,özeline bakar mısına.s
baktım meg'im yerimseniben
ama napim canım şu son zamanlar emin olki daha zor geçiyor aynı 460daki gibi zaman geçmek bilmez sürekli ağlama krizleri ben hala o moddayım çıkamadım bir türlü off nefesim ya iyice sıkıldım hayattan zevk almaz oldum yan.
canım ben 1 ay konuştuğum insanı bekliyorum gerçekten değicek mi diyorum ne yapıcaz ya biterse onca beklediğim süre boşa mı gidicek diyorumda diyorum yani canım amin canım amin evet hemde çok üzülücem biliyorum bunu.(
ama napim canım şu son zamanlar emin olki daha zor geçiyor aynı 460daki gibi zaman geçmek bilmez sürekli ağlama krizleri ben hala o moddayım çıkamadım bir türlü off nefesim ya iyice sıkıldım hayattan zevk almaz oldum yan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?