Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne yeni bir sevda ister
ne de sensiz bir dakika
gece gündüz seni bekler şu deli gönlüm
bir kerecik görsem seni
doya doya öpsem seni
çok özledim affet beni
gel affet beni

yanarım yanarım geri dönmezsen
ölürüm kalırım seni görmezsen
bir daha elini bana vermezsen
ararım sorarım seni her yerden
koparıp atamam seni gönlümden
kıyarım canıma beni sevmezsen

yine sensiz akşam oldu
yine yoksun sen yanımda
yine ömrüm kapkaranlık yapayalnızım
uyku nedir bilmez oldum
gözyaşımı silmez oldum
aşığındım kölen oldum
gel affet beni

ewet hep öle kendimi avutuyordum ama işte geliceği yaklaştıkça içimde hep korkular var canım ya bırakırsa diye telefonda o kadar konuşuyoruz ama beni tatmin edicek cevaplar alamıyorum ondan sorduğum sorularda canım o yüzden hiç ama hiç onunla ilgili hayaller kurmuyorum canım

1 aylık tanışmanıza rağmen sen ona sadık kalıp beklediğin için askerin döndüğünde gözünde dahada yüceleceksin belkide. sana karşı duyguları daha yoğunlaşacak daha çok ilgili olacak.

bilmiyırum canım ama yukarıda yazdığım gibi sırf ağzını aramak için sorular soruyorum ama tatmin olmuyorum aldığım cevaplatrla canım

tatlıkısım senin durumunda bi arkadaşım var..ve şimdi 1,5 senelik evliler..onlarda 1 ay cıkmışlar ve askere gitmiş..o da senin dediğin gibi seyler söylüyor sonunu bilmeden bekledim ve döndüğünde hayal ettiğimden kat kat daha iyi şeyler oldu diyor..olumlu düşün hep..sıkma canını..

gerçekten mi ya ayy çok sevindim arkadaşın adına inşallah benimkide böyle olur şimdi pek bir mutlu oldum valla:))

merhaba kızlarr

merhaba canım benim.son günlerde yazdıklarını okuyorum ama yorum ypma fırsatım olmadı.ama sadce şunu söyleyeyim ki ben bu topikte şafak 460 dediğim zaman senin tesellinle rahatladım.ve Allah'ım bu arkadaşımı ve bütün asker sevdiceklerini kavuştur hayırlısıyla diye dua ettim ve böyle dua eden bi çok insan var.hayırlıysa zaten her şey senin bile hayret edeceğn şekilde gelişir.sen şimdiden hiiiiiiç o tatlı canını sıkma
olumunekankayizsmile :1hug:

artık şafak saymıyorum.. daha 1 ay oldu gideli günler geçmiyor sanki.......14 ay geçer mi... allahım herkesi sevdikleriyle bir an önce kavuştursun.. mafoldumben
Allah kavuştursun canım.bizim de 3 günsonra 2 ay olacak.bana da sayarsan zor geer diyorlar ama dayanamıyorum saymadan.her gün nasıl geçmeye mahkumsa,sabahı olmayan hiç bir gece yoksa bizde paşa paşa yicez bu şafakları..
:1hug:

artık şafak saymıyorum.. daha 1 ay oldu gideli günler geçmiyor sanki.......14 ay geçer mi... allahım herkesi sevdikleriyle bir an önce kavuştursun.. mafoldumben

canım bende ilk basladıgımda öyleydim günler geçmiyordu ama bak şuan o koskoca 15 dwen geriye kalan üç zamn gecıyor aslında da bız gecmedgnı sanıyoruz şu şafagın en kötü yeri bir başı birde sonu.. güzel yanıysa bası hüzün sonu mutluluk..:teselli:

canım ya rabbim bize de böyle şafakları görmeyi nasib etsin.:Saruboceq:bu arada nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…