- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.021
güzelim doğru haklısın son zamanlarda çok zor geçiyor ama ortada hiç bi sorun yokken bu tarz şeyleri düşünme..ilk zamanlar nasıl hayaller kuruyordun nasıl avutuodun kendini şu 460lardan 400lerden kurtulalım diyoduk hepimiz..sen yüzdün yüzdün kuyruguna geldin düşünme başka şeylere yogunlaş gez dolaş alışveriş yap ne bilim kafanı dağıt işte..
1 aylık tanışmanıza rağmen sen ona sadık kalıp beklediğin için askerin döndüğünde gözünde dahada yüceleceksin belkide. sana karşı duyguları daha yoğunlaşacak daha çok ilgili olacak.
kızlar oh be sonunda topkteyim sizleri cok özleidm
şafak sıkıştırıyor mu senidekaydirigubbakcemile3
tatlıkısım senin durumunda bi arkadaşım var..ve şimdi 1,5 senelik evliler..onlarda 1 ay cıkmışlar ve askere gitmiş..o da senin dediğin gibi seyler söylüyor sonunu bilmeden bekledim ve döndüğünde hayal ettiğimden kat kat daha iyi şeyler oldu diyor..olumlu düşün hep..sıkma canını..
gerçekten mi ya ayy çok sevindim arkadaşın adına inşallah benimkide böyle olur şimdi pek bir mutlu oldum valla:))
her seyi olumsuz olumsuz düsünüp durma bakım hersey hayrlısı ise olssun de gec
merhaba kızlarr
Allah kavuştursun canım.bizim de 3 günsonra 2 ay olacak.bana da sayarsan zor geer diyorlar ama dayanamıyorum saymadan.her gün nasıl geçmeye mahkumsa,sabahı olmayan hiç bir gece yoksa bizde paşa paşa yicez bu şafakları.. :1hug:artık şafak saymıyorum.. daha 1 ay oldu gideligünler geçmiyor sanki.......14 ay geçer mi... allahım herkesi sevdikleriyle bir an önce kavuştursun.. mafoldumben
aynen canım bizimbirlikte bitioooturkbayragiturkbayragi:lepi:
artık şafak saymıyorum.. daha 1 ay oldu gideligünler geçmiyor sanki.......14 ay geçer mi... allahım herkesi sevdikleriyle bir an önce kavuştursun.. mafoldumben
canım bende ilk basladıgımda öyleydim günler geçmiyordu ama bak şuan o koskoca 15 dwen geriye kalan üç zamn gecıyor aslında da bız gecmedgnı sanıyoruz şu şafagın en kötü yeri bir başı birde sonu.. güzel yanıysa bası hüzün sonu mutluluk..:teselli:
canım ya rabbim bize de böyle şafakları görmeyi nasib etsin.:Saruboceq:bu arada nasılsın?
iyi diyelim ii olalım sen nasılsın canım...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?