- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.081
"Günaydin canim.. nasilsin? nasil gidiyo? bugun listemi terk edeceksin dimi =)
ahhh hadi ya? nasil boyle durabiliyorsunuz masallah vallaha..
Ben bisey bilmeden yapamam.. izini konusmadinizmi?
aslında mecburen duruyoruz :bbo: normalde nişanlımın bulunduğu bölük zorla gönderilioymruş izine, ama benimki istemiyor erken gelsin diye, nolacağını bilmiyoruz yanii.. olumlu yada olumsuz bi süpriz olucak ama bakalımeyvahedigeldismile
hadi ya canim.. hayirlisi neyse o olsun.. öyle yada böyle gececek dimi
dügün nezaman olucak?
Ayy nekadar heyecanlisindir simdi demi.. insallah bir an once güzel i$ bulur ve bir yuva kurursunuz..evvttt hep dediğimiz gibi bi gün gelecek bi gün kalacak boshayallersmile
düğün konusu iş durumuna bağlı nişanlımın, gelince işini değiştirmek istiyor, yenisi inşallah en kısa zamanda olur da düğün de en kısa zamanda olur opuyorumnanaktan
ben bi yandan çeyiz, düğün mekanı, gelinlik gibi işlere bakınıyorum ama bakalım nasıl olucak o da belirsiz yani anlayacağın canım yaa :bbo: hayırlısıyla hepsi belli olur inşallah da rahatlarız...
siz evlisiniz sanırım? daha zor olsa gerek evliyken fisfisfis
Günaydin canim..Günaydın kızlarrr a.s.
Şafak 31:sm_cool:
Ayy nekadar heyecanlisindir simdi demi.. insallah bir an once güzel i$ bulur ve bir yuva kurursunuz..
Ben 1.5 senedir evliyim ama dügün olmadi daha Askerlikten sonra olucuk..
Seneye temmüzda insallah..
Günaydin canim..
Wowww $afagin güzelligine bak beaaa :lepi: Masallah
Allah kavustursun.. son bir ayin kaldi
evt çok heycanlıyım da karmaşık duygular var aslına bakarsan :bbo: ya bi terslik çıkarsa, ya askerlik sonrası değişmiş olursa düşünceleri diye düşünmüyo da değilim arada fisfisfis
inşallah canım ya herşey yolunda giderbilmiyorumkismile
sende de heyecan dorukta o zaman daha güzel olr hem askerlik bitti diye kutlama da olmuş olur kaydirigubbakcemile2
Teşekkür ederim canıım bir ay kaldi gercekten de cok heyecanlaniyorum git gide ..Günaydin canim..
Wowww $afagin güzelligine bak beaaa :lepi: Masallah
Allah kavustursun.. son bir ayin kaldi
Sagol canım benim zemuszemusgünaydın esracım vallaaa maaşalah bitti ha gayrethihoyyyt
Günaydin canimm.. nasilsinGünaydııınnnn zemuszemus
insallah canim.. zaman cabuk gecsin ya.. sag saglim hepimiz kavusalim :Saruboceq:Teşekkür ederim canıım bir ay kaldi gercekten de cok heyecanlaniyorum git gide ..
Sizde göreceksiniz o günleri Allahin izniyle ..
Sagol canım benim zemuszemus
Cok mutluyummmm zemuszemus
heya baya heyecanliyim.. eylulde izine gidecez.. gelinlik falan bakcam askimla.. simdi daha almicam ama ne bilim heyecanliyiz ikimizde..
ama canim ya öyle seyler dusunme.. nie degissinki nisanlin..
Simdiden degisiklik fark ediyormusun?
Teşekkür ederim canıım bir ay kaldi gercekten de cok heyecanlaniyorum git gide ..
Sizde göreceksiniz o günleri Allahin izniyle ..
Sagol canım benim zemuszemus
Cok mutluyummmm zemuszemus
Günaydııınnnn zemuszemus
ben de heyecandan duramıyorum da bakıyorum yaa sağolsun eltimle, kuzenleri de bizim gibi çok heyecanlılar, onlar randevu alıyolar gidiyoruz koloni halinde gelinlilk bakmaya :roflol:
fikrim olmuş oluyo aslında bizim de almamıza daha çook var :)
yok canım allahıma şükür olumsuz bi değişiklik yok,nazar değmesin hatta hayaller, planlar kuruyoruz telefonda gelecekle ilgili boshayallersmile
Ahhh süper bak.. böylecede zaman gecmis oluyo ne güzel..
Allah nazardan korusun ve hic ayirmasin bundan sonra..
amin canııım.. cümlemizi...:Saruboceq:
tabak çanak tencere tava işleri de baya maddi manevi yoruyo napıcaz bakalım ben 15 ayda biter diyodum bitmiycek bu gidişle sırnaşık şey
iyiyim canım daha iyiyim bugün sende ne var ne yok ayaklı gazeteGünaydin canimm.. nasilsin
insallah canim.. zaman cabuk gecsin ya.. sag saglim hepimiz kavusalim :Saruboceq:
200 lere geçsem daha iyi olacağım :)günaydın canııımmm nasılsın bugün a.s.
OHH ben baslamadim bile.. hepsini birden alcaz.. ugrasamam vallah tek tek kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?