Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kütahya askeriye numarası diye baksana googledan..
sen bi ulaş ona hele bi..
hayırlısı olsun hakkında inşallahh ladymmm:Saruboceq:

kütahya askeriye numarası diye baksana googledan..
sen bi ulaş ona hele bi..
hayırlısı olsun hakkında inşallahh ladymmm:Saruboceq:

bilmiyorum canim , aramami isteyen insan , görüsmek sesimi duymak isteyen insan zaten kendisi arardi boshayallersmile pek ümidim kalmadi benim ya , rabbim hayirlisini versin

bilmiyorum canim , aramami isteyen insan , görüsmek sesimi duymak isteyen insan zaten kendisi arardi boshayallersmile pek ümidim kalmadi benim ya , rabbim hayirlisini versin

akışına zamana bırak o zaman canım benimm..
zaman neler göstericek belli olmaz..
hayırlısı olsun inşallahhh..

akışına zamana bırak o zaman canım benimm..
zaman neler göstericek belli olmaz..
hayırlısı olsun inşallahhh..

amin canim insallah hayirlisi olur
gitti gideli yani 2 haftadir , sadece dün ilk defa bi haber aldim kardesinden 5 dk bi msn acti , "arada sirada evi ariyo konusuyoruz , kendisi iyi" dedi bu kadar yani boshayallersmile

:lepi:TSKLER CANOOO.. SITEYE GIREMEDIM AKSAM ELLERINE SAGLIK:lepi:

artık şafak saymıyorum.. daha 1 ay oldu gideli günler geçmiyor sanki.......14 ay geçer mi... allahım herkesi sevdikleriyle bir an önce kavuştursun.. mafoldumben

selam canım hoşgeldin aramıza :) allah kavuştursun hepimizi tez zamanda sevdiklerine...
bana da herkes öyle dedi ama ben kafama taktım saymıyorum desem de bir bir atıyodu kafamdan şafak, aynen öyle de devam ediyorum.. sonuç olarak bu da hayatımızda bi kere yaşayacağımız olaylardan biri, bunu da usulyle yapıyoruz burda hep beraber :) burası olmasa eminim çok daha zor geçer günler

selam canım.. evt bi şekilde tıkansak da sıkılsak da sabrım kalmadı artık desek de bekleyeceğiz ve bu günler bitecek, önemli olan beklediğimize değsin, sonunda ve ömür boyu mutluluk bizim olsun, bu son ayrılığımız olsun:Saruboceq:

selam kızlar.. ben de bu topiği bulduğumda çok mutsuz, sabırsızdım.. ama burda sevdiğini askere yeni yollayanlar bi yanda, sevdiğine kavuşanlar diğer yanda.. sıkılsak da, usansak da bekliyoruz hep beraber, hepimizin teker teker sevdiğine kavuştuğu günleri görüyoruz ve de göreceğiz. zaman çabuk geçsin, sevdiklerimiz hayırlısıyla gelsin tez zamanda kavuşalım, hayallerimiz gerçek olsun, planlarımızı gerçekleştirebilelim diye dualar ediyoruz, dilekler diliyoruz günleri yiyoruz :asigim:

evt cnm kesinlikle usta birliğine geçtiğinde iletişim daha kolay oluyor.. yaptığı işler de müsait olduğu saatler de belli oluyor en azından

Gùnaydin ohh sùper demi canim.. benimde 11 gùn sonra 199 oluyo allahin izniylee..
Cok òzledim yaaaa pffff mafoldumben

evt canım yaa süper moral veriyo böyle düşünmek biticek inşallah kurtulucaz bundan da :Saruboceq:
bizim senle aynı değil miydi ya başlarda nası aramızda fark oldu, yoksa ben mi karıştırdım :bbo:

evt canım yaa süper moral veriyo böyle düşünmek biticek inşallah kurtulucaz bundan da :Saruboceq:
bizim senle aynı değil miydi ya başlarda nası aramızda fark oldu, yoksa ben mi karıştırdım :bbo:

Senin sùlùs tarihin neydi?bizimki 1 aralik
e$imin tezkere tarihi belli oldu 17 $ubat insallah
izin/yol izni falan düstü bu kaldi =) $afak 210

Senin sùlùs tarihin neydi?bizimki 1 aralik
e$imin tezkere tarihi belli oldu 17 $ubat insallah
izin/yol izni falan düstü bu kaldi =) $afak 210

hıımm.. farklıymış :) 24kasımdı bizim sülüs.. ya daha biizm belli değil bi de hiç bişey, izine gelicek mi, zorla yollanıcak mı, gelmiycek mi, hiç bişey düşemiyoruz, öyle körü körüne sayıyorum da kesin değişiklik olucak :)

günaydın kızlarrr
"Günaydin canim.. nasilsin? nasil gidiyo? bugun listemi terk edeceksin dimi =)

ahhh hadi ya? nasil boyle durabiliyorsunuz masallah vallaha..
Ben bisey bilmeden yapamam.. izini konusmadinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…