- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.061
maalesef canim .. suan askerde olan eski sevgilim , bi kac aydir tekrar görüsmeye basladik , son zamanlar askere gitmeden önce görüsemedik ama pek , telefon isini felan da konusamadik , 2 hafta önce gitti askere , ne bi numara var elimde ne baska bir bilgi , kütahyada bi onu biliyorum boshayallersmile
bazen kendime soruyorum , beklememi istiyormu ki , neyi kimi bekliyorum ben diye , herseyi akisina biraktim artik
kütahya askeriye numarası diye baksana googledan..
sen bi ulaş ona hele bi..
hayırlısı olsun hakkında inşallahh ladymmm:Saruboceq:
bilmiyorum canim , aramami isteyen insan , görüsmek sesimi duymak isteyen insan zaten kendisi arardi boshayallersmile pek ümidim kalmadi benim ya , rabbim hayirlisini versin
akışına zamana bırak o zaman canım benimm..
zaman neler göstericek belli olmaz..
hayırlısı olsun inşallahhh..
♥ ♥82 TATLİKİS ♥ ♥
♥ ♥89 PNRUTHN ♥ ♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
♥ ♥95 MY_EVERYTHING ♥ ♥
♥ ♥102 UMUDAYOLCULUK ♥ ♥
♥ ♥103 SAMETSEVGİ ♥ ♥
♥ ♥105 GAMİŞ ♥ ♥
♥ ♥105 ESİNOZKAN ♥ ♥
♥ ♥118 PAPATYAA88 ♥ ♥
♥ ♥118 ESMERİMM ♥ ♥
♥ ♥118 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥
♥ ♥124 NURDAN88 ♥♥
♥ ♥141 SEHT ♥♥
♥ ♥148 YORGUN_SEWDA ♥ ♥
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
♥ ♥206 GFB 1907 ♥ ♥
♥ ♥210 BABYKE ♥ ♥
♥ ♥213 HEJAR12 ♥ ♥
♥ ♥219 FLOWERB ♥ ♥
♥ ♥220 HAYRANIIM ♥ ♥
♥ ♥222 FIDES ♥ ♥
♥ ♥223 DİDEM_EVO 225 ♥ ♥
♥ ♥223 ACELYA ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragi
artık şafak saymıyorum.. daha 1 ay oldu gideligünler geçmiyor sanki.......14 ay geçer mi... allahım herkesi sevdikleriyle bir an önce kavuştursun.. mafoldumben
aynen bnde çekilmez bi insan oldum çıktım.nasıl kurtulunur ki bu durumdan?aklinialirimsmile
merabalar canım... özelden msj atmışsın neyazııkki ben gönderemiyorum şuan özelden.
iyim teşekkür ederim.
konuştunmu bak için daha ferahlamıştır sıkma kendini hepimiz geçtik o yollardan beklemelerden..sabrın sonu selamettir.kimsenin sabrı dört dörtlük olamaz her insanın tıkandığı yerler olur ama kafamızda mutlu hayaller kurarsak buna zamnla alışıırız ve umutsuzluk gelmez aklımıza...
şehit haberlerine ise hepimiz çok üzüülüyoruz :1no2:
merhaba canım benim.son günlerde yazdıklarını okuyorum ama yorum ypma fırsatım olmadı.ama sadce şunu söyleyeyim ki ben bu topikte şafak 460 dediğim zaman senin tesellinle rahatladım.ve Allah'ım bu arkadaşımı ve bütün asker sevdiceklerini kavuştur hayırlısıyla diye dua ettim ve böyle dua eden bi çok insan var.hayırlıysa zaten her şey senin bile hayret edeceğn şekilde gelişir.sen şimdiden hiiiiiiç o tatlı canını sıkma olumunekankayizsmile :1hug:
Gùnaydin ohh sùper demi canim.. benimde 11 gùn sonra 199 oluyo allahin izniylee..Herkese günaydııınn boshayallersmile
şafak 219.. hadi hayırlısı 20 gün sonra 100ler geliyoooo opuyorumnanaktan
haklısınn:teselli:şimdilik en zor süreci yaşıyosun..
ama kısacık bi süre sora o kadar kolaylaşıcak ki iletişiminiz,bu kadar yalnız ve karamsar hissetmiyceksin kendini canım benim:teselli:
ustaya geçti mi askerin?
Gùnaydin ohh sùper demi canim.. benimde 11 gùn sonra 199 oluyo allahin izniylee..
Cok òzledim yaaaa pffff mafoldumben
evt canım yaa süper moral veriyo böyle düşünmek biticek inşallah kurtulucaz bundan da :Saruboceq:
bizim senle aynı değil miydi ya başlarda nası aramızda fark oldu, yoksa ben mi karıştırdım :bbo:
Senin sùlùs tarihin neydi?bizimki 1 aralik
e$imin tezkere tarihi belli oldu 17 $ubat insallah
izin/yol izni falan düstü bu kaldi =) $afak 210
"Günaydin canim.. nasilsin? nasil gidiyo? bugun listemi terk edeceksin dimi =)günaydın kızlarrr
ahhh hadi ya? nasil boyle durabiliyorsunuz masallah vallaha..hıımm.. farklıymış :) 24kasımdı bizim sülüs.. ya daha biizm belli değil bi de hiç bişey, izine gelicek mi, zorla yollanıcak mı, gelmiycek mi, hiç bişey düşemiyoruz, öyle körü körüne sayıyorum da kesin değişiklik olucak :)
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?