- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.221
benimki de eylülde geliyor :teytey:
hangibirini ekliim yavrum :jeyyar:
iş erinde değil evde hepsi, topic açarım belkim daha sonra
kk.da ilk siyasi içerikli anket açılmış koşunnnkaydirigubbakcemile3
referandumla ilgili
hahahaha koy tabi,benımkıde benımkideeee:lepi:
eylül bizimmm ayımızz yaa bitanemim hayatıma girdiği ay :asigim:
şimdide beni yine mutlu eden bi ay olucak:1hug:
kızım olursa adını eylül koysammkııı:roflol:
tamam şekerim haber veririm :1rolleyes:şöye bi kaç kare iyi giderdi şimdi :jeyyar:
topiç açmadığın kabahat:umursamaz: zaten
fırsatın olduğunda aç topiğinide bakalım fotolara :jeyyar: :jeyyar:
heycanla bekliyorum :jeyyar:
benimki de eylülde geliyor :teytey:
:teytey: oh ne güzel :teytey:
bizimki kesin değil geçen öle konusu geçmişti o kadar fisfisfis
nerdefisfisfis link atarmısın fisfisfiskk.da ilk siyasi içerikli anket açılmış koşunnnkaydirigubbakcemile3
referandumla ilgili
hahahaha koy tabi,
bizde ada koyucazanladın sen :kedi:
tamam şekerim haber veririm :1rolleyes:
benimki gelmicek..zaten biz gittik onu görmeye..ayrılırken çok zor oldu dio bi de izne gelsem daha da koyucak dio..zaten 6 ay kaldı bi kısa dönem daha yapıp gelicek hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3
linki bende bulamadım kazen mesaj göndermişşti facedensempatiksalakcinni
canım benimki de çok yakın deil 14 saat uzaklıkta..ama allaha şükür ki güzel bi yerde..ama yine de çok yakında da olsa çok uzakta da olsa hasret yine hasret..:1rolleyes:
en azından gıdebılıyorsun ne guzel canım..
az kalmıs sızınde canım ya butun ızınlerını kullanmasın azcık bıraksın gene gelır benımkının 1 hafta ızını kaldı ıcerıde ama kullanmıcak sanırım ben dayanamzsam kullandırtıcam amaboshayallersmilebiraz dinlen kafanı topla
sonra girersin işe
iş durumuna sıkma canını hiçç
biz burdayız dertleşiriz hegünolumunekankayizsmile
daha erken izine gelmek için :çok üzgünüm:
belki eylül ekim gibi oda belkiiiifisfisfis
heee korkuttum tabi şakasına canım kesinlikle saygı sevgi bunlar sağlam olunca kolay kolay bitmezalemsin valla
iyi korkutmuşsun çocuğu
karşılıklı saygı sevgi olduktan sonra kolay kolay bitmez gibi geliyor canım benim
rahat olsun kafan :1hug:
kısa donem deme bana canım benımkıne dun dıyorumkı aglayarak askım 2 yıldaha okusaydın dızımın dıbınde olurdun en azından sonra kısa donem yapardın dıyorum benımkıde askım kısmet boyleymıs yapma boyle uzme benı dıyo kısa donemden 3 tane yapıyo bızımkılerbenimki gelmicek..zaten biz gittik onu görmeye..ayrılırken çok zor oldu dio bi de izne gelsem daha da koyucak dio..zaten 6 ay kaldı bi kısa dönem daha yapıp gelicek hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3
siz görmeye gidince baya bi moral olmuştur:lepi:
gelmek istemiyorsa gelmezsin izne
hem erkekn gelir ne güzeell :lepi: :lepi:
en azından gıdebılıyorsun ne guzel canım..
az kalmıs sızınde canım ya butun ızınlerını kullanmasın azcık bıraksın gene gelır benımkının 1 hafta ızını kaldı ıcerıde ama kullanmıcak sanırım ben dayanamzsam kullandırtıcam amaboshayallersmile
heee korkuttum tabi şakasına canım kesinlikle saygı sevgi bunlar sağlam olunca kolay kolay bitmez
kısa donem deme bana canım benımkıne dun dıyorumkı aglayarak askım 2 yıldaha okusaydın dızımın dıbınde olurdun en azından sonra kısa donem yapardın dıyorum benımkıde askım kısmet boyleymıs yapma boyle uzme benı dıyo kısa donemden 3 tane yapıyo bızımkıler
daha bizimki bekki değil
geöenlerde konuşurken öleesine konusu geçmişti
bencede tüm izinleri kullanmasın:kedi:
evet canım kendi devrelerinden 25 gün önce bitiricek askerliğini ay çabuk gelsin o günler inşallah hayırlısıyla :1rolleyes::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?