Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

salaklık mı var :roflol:
deli misin kızım güldürdün beni ya :roflol:

niye uykusuz musun

valla öyle yaa kaydirigubbakcemile3 ofiste müşteriyle felan konuşuyorum sanki ben konuşmuyor gibiyim böyle hareketlerim istem dışı bişey gibi ilginç -tatlicadiarzu-
sabah duş aldım sonra arabada klimaya maruz kaldım ondan herhalde :uhm:

heheyyy ben ne diyom bu çatlak kızlar ne diyo
şimide neşelerinden geçilmiyo
ya kızım sizin ne zaman üzüldüğünüz ne zaman piskopata bağlandığınız belli olmuyo yaaavv:bbo:

Şeniz rica ederim tatlımmm..seviom seniii:1hug:
bende seni seviyommolumunekankayizsmile
benimkinee izletttiimm ağladı resmenn mafoldumben
sonra dedim keşke göstertmeseydimm..
arkadaşlarım bile ağlamış izlerkene

mirak ettim şimdi:1rolleyes:
duyguş senin videoyuda mirak ettim:1rolleyes:

selam kızlar, umarım herkes iyidir yerimseniben
hoşgeldinolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktandidommm Allah kavuştursun aşkına temelli inşallahhh:Saruboceq:

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

megim teşekkür ederim canım aminopuyorumnanaktan
senınde bişi kalmamış bitmiş askerlık maşşallah darısı başıma canım benimmolumunekankayizsmile
bu arada megim benim şafak 225 canım listede 223 ve 225 yazıyo 223 değil bitanem bilgin olsunŞeniz

heheyyy ben ne diyom bu çatlak kızlar ne diyo
şimide neşelerinden geçilmiyo
ya kızım sizin ne zaman üzüldüğünüz ne zaman piskopata bağlandığınız belli olmuyo yaaavv:bbo:

ahahaaa :roflol: çok güldüm bu yazdıgına yaa tam diğer mesajından alıntı yaptım oan yazarken bunu gördğm.. allah rahmet eylesin, dediğin gibi herşeyin bir çaresi var ama maalesef ölüme karşı yok, elin kolun bağlı mecbursun ona karşı, elden birşey gelmiyor...
bu günler de bitecek, hepimiz bir gün kurtulacağız bu zor süreçten, hasretler bir bir yok olacak sevdiklerimize sarılınca, üüzlmek yooook boshayallersmile

hıımm.. bu yeni bişey sanırırm benim aldıgım metaldan örgü gibiydi arkasında da minik tea light mum vardı yakınca gölge yapıyo böleee =)
yok cnm capacity'ye gitmedim ben bu ara, ama öyle güzel anlatmışsın ki gidicem haftasonu :)

ooo fena olmuş canım yaa duştan sonra klima, hasta olmazsın inşallah :1no2:

sana yazdığımı okumadın sen bikeremm hııhhhh:umursamaz:

okumaz olurmuyum megiiiimmmm
yemeğe gitmiştim gelince okudum
ama 7 sayfa öncede kalmış ya arkadaşların konusu farklı diye bişi yazmadım
özelden yazacaktım sana yerimseniben:1hug:

onu da gördüm çok güzeldi evet ama kız kulasine vuruldum nedense aldım gitti :1rolleyes:
git git capacity ye görünce hakvericeksin

canım benim çok ama çok haklısın en büyük tesellimizi nefes alıyor olabilmemiz rabbim dermansız dert vermesin
hemen delikafadulden
havaalanında direk takıcaz yüzükleri diosunn:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…