- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.361
öf çeyiz deme bee :roflol:sıyırdım zaten oraya bak buraya bak :roflol:
şimdiki hedefim tefal nutricook :1rolleyes:
valla inatlaşırsa inatlaşsın uyuz sinir oluyorum varya yok işte hep ben seni arıyorum diyor bende arıyorum seni diyorum fazla ben arıyorum diyor daha biz kimin fazla arayıp aramama konumundayız didemim ilerleme yok yani sizler hepiniz ileride şöle böle olsun diye konuşurken bizim konuşmalarımız çok sıradan yani.bende hiçbişe demiyorum zaten.
duygum ewet ya sabah sabah uykulu uykulu gelirim işyerine yarın hiç çekilmez ya avcılarda düğün
kızımm çalışıyon bi de sus ben napimmsempatiksalakcinni
o ne ki ilk defa duyuommaklinialirimsmile
ne cahil kalmışın be sende :roflol:
araştır kuzum neler var neer
canım sızın ilşkiiniz oturmadı daha..
1 ay beraberdınız sonra askere gıttı tanıyamadınız bıle dogru duzgun bırbırınızı boyle olmanız cok normal..
hele bı gelsın bence duzelıcek sende takma kafana elınden gelenı yaptın bu ilişki için şimdi akşına bırak gelınce bence cok daha guzel olucak uzaktan tanımaya calısmak cok zor burcum:1hug:
akıllı tencere desen anlıcamnaniknanik:roflol:
baktım netten bılıorum gormustum onu duygu bende almayı dusunuyorum ne kadar acepbilmiyorumkismile
yok yok kesinlikle bırakıcam artık herşeyi akışına burda yazılanları okudukça özeniyorum be didemim herkes burada konuşulanları yazıyor ne güzel diyorum hep
ya internette 428 filan
taksitle alıcam bende
normlal mağaza da sordum dün 550 dedi manyak mısın dedim kadına interette tek çekime 350 milyona veriyorlar dedim çıktım gititm dövüyodum kadnı :roflol:
didem meraba cnm nasılsın şafagn kaç
tatlım ben yıllardır bu sitedeyim ama bi süre girmedim tkerar üyelik aldım yeni gibi gözüküo ama eskiler bilir hep beni aprıl aso grubu:)canım benim askerlik biteli 3 ay olcak nerdeyse geçtik biz o günlerde .inş sizlerinde bitercanım allah kavuştursun tez zamanda.:1hug:
sevgilim canm 3yıl olcak inş eylülde cnm.ya olgun bi insan öyle kolay değişmez cnm değişme olmadı.ama ilk geldigi zamnlardada biraz rahat veanlayışlı davranmak gerekiyor bitanem çünkü daha askerliği atamıyorlar üstünden.gezip kafa dagıtmak istiyorlar sürekli ilgi beklemiyceksiniz geldiginde zmanla o zaten atıo o pisklojiyi üstünden herşey yoluna giriyorsenin sevgilinmi kaç yıllık canm
didem taç da uyku seti ve bornoz mu bakcen :jeyyar:
bende tam onları alcaktım ya bi ara gidip bakmak lazım sengözlerimebaksanab
accık işler vardı onları yaptımolumunekankayizsmilehoşgeldın seker nerelerdesinkaydirigubbakcemile2
evet cnm ya almak ıstıyorum aslında bornoz setı aldı annem bana ama ben pek begenmedım 1 tane daha istiyorum bakalımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?