Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sızın ilşkiiniz oturmadı daha..
1 ay beraberdınız sonra askere gıttı tanıyamadınız bıle dogru duzgun bırbırınızı boyle olmanız cok normal..
hele bı gelsın bence duzelıcek sende takma kafana elınden gelenı yaptın bu ilişki için şimdi akşına bırak gelınce bence cok daha guzel olucak uzaktan tanımaya calısmak cok zor burcum:1hug:

yok yok kesinlikle bırakıcam artık herşeyi akışına burda yazılanları okudukça özeniyorum be didemim herkes burada konuşulanları yazıyor ne güzel diyorum hep

akıllı tencere desen anlıcamnaniknanik:roflol:
baktım netten bılıorum gormustum onu duygu bende almayı dusunuyorum ne kadar acepbilmiyorumkismile

ya internette 428 filan
taksitle alıcam bende
normlal mağaza da sordum dün 550 dedi manyak mısın dedim kadına interette tek çekime 350 milyona veriyorlar dedim çıktım gititm dövüyodum kadnı :roflol:

yok yok kesinlikle bırakıcam artık herşeyi akışına burda yazılanları okudukça özeniyorum be didemim herkes burada konuşulanları yazıyor ne güzel diyorum hep

yazılanlar üzmesin seni burcum her ilişkinin kendine göre bi gidişatı var kimi erkek böyle şeyleri konuşmayı sevmiyo herkes bir değil üzme kendini:teselli:

ya internette 428 filan
taksitle alıcam bende
normlal mağaza da sordum dün 550 dedi manyak mısın dedim kadına interette tek çekime 350 milyona veriyorlar dedim çıktım gititm dövüyodum kadnı :roflol:

ya çeyiz magazaları harbi kazıkçı duygum ya..
bende alıcam o tencereden onu alsak başka tencere almasak olur dimi tencere takımıyla aynı fiyat maşallahsırnaşık şey

aa ne guzell cnm sevgılınmı nısanlın falanmı?
nasıl askerden sonra degıstımı?

haklısın canım benimkide değişmez gibi geliyor 8 aydan sonra ızıne geldı aynıydı maşallah
bizim 20 ay oldu canım:asigim:

hoşgeldın seker nerelerdesinkaydirigubbakcemile2
accık işler vardı onları yaptımolumunekankayizsmile
evet cnm ya almak ıstıyorum aslında bornoz setı aldı annem bana ama ben pek begenmedım 1 tane daha istiyorum bakalımboshayallersmile

bende bakcam şu aralar taç2a uyku seti ve bornoz için :lepi:
ilk alınanını beğenmediysen hoşuan giden içine sinen bi tanedaha alırsın ne güzel :jeyyar:
ha bornoz için özdileğede bakcam :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…