- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.341
ya kızlar kafayı yicem askımla tatılde cekıldıgımız fotolar vardı askım cd yapıp verdi dün cdden pcyi kopyalayamıyorum hata veriyo
şöyle yazıyor:veri hatası(döngüsel artıklık denetimi) yazıyor bi bilen varsa söylesin morelim bozuldu
Canım, CD'den okuyamıyor CD bozulmuş ya da optik yüzey çizik veya kirli olabilir. güzelce pamukla silip tekrar dener misin?
CD rahmetli olmuş canım boshayallersmile
CD rahmetli olmuş canım boshayallersmile
deme duygum ya
netten arastırıyorum ama hatayı çözen bişey bulamadım off cok uzuldum bak sımdı
Canım, CD'den okuyamıyor CD bozulmuş ya da optik yüzey çizik veya kirli olabilir. güzelce pamukla silip tekrar dener misin?
nasıl yani burcum senı mı umursamıyor iyiydiniz sizbilmiyorumkismile
kolonyayla sıldımde olmuyo gene canım saatlerdır ugrasıyorum..
askımada söyledim bızım evden hard diski al yükle yenıden kendı pcne fotoları dedi olmadı oyle yapıcamboshayallersmile
perşembe günü ne düğünü kız boshayallersmile
e tamam yedek varsa üzülmene gerek yok şekerim kaydirigubbakcemile2
USB kullan CD yerine
senınle inatlaşmış bence hani sana yetiyor banada yeter diyo boşver şimdi böyle desin gelince görürsün ne olduğunu canım az kaldı takma kafana gelınce hal hareketlerınden kararını verirsin sımdı kafanda kurma olurmuolumunekankayizsmilegibi canım konuşması şöleydi buluşmadan açıldıda eğer ki sana 1-2 saat buluşmak veya 2 haftada bir görüşmek yetiyorsa banada yeter dedi şaşırdım ne diceğimi bilemedim önceden yetöiyor işte ben nalamam filan diyodu şimdi ise tam tersi oldu yani
bak birde şunu deneyebilirsin, birisi yapmış.
"Harddisk'im ikiye ayrılmış durumda c ve d diye. Önce c yi sonra da d yi bilgisyarımdan sağ tıklayıp özellikler-araçlar-hata denetiminden - şimdi denetle - dedikten sonra - bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış- ı seçip iki bölümünde düzeltmesini yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde dvd'deki dosyaları kopyalamayı başardım,.."
ay o da ilginç yani bir gün daha bekleyemiş mi milletin işi gücü var yarın garipişyerinde çalışanın oğlunun sünnet düğünü duygum ayy sorma yani cuma gübü yapsa şu düğünü
evet canım toshiba yı öneririm 4 gb paşa paşa yetiyor film bile yüklüyorum benhaklısın duygu usb kesın cozum bırtane almalıyım kendıme acilenopuyorumnanaktan
senınle inatlaşmış bence hani sana yetiyor banada yeter diyo boşver şimdi böyle desin gelince görürsün ne olduğunu canım az kaldı takma kafana gelınce hal hareketlerınden kararını verirsin sımdı kafanda kurma olurmuolumunekankayizsmile
bunu deniyim saol fıstıka.s.
alıcam duygum lazım zaten ya gerekli bişey sonucta kullanımıda rahat..
ee kızlar ceyız almıyonuzmu ya ben işten cıktım alamıcam bu aralar ama belki anniş alır taç'a götürücem annemi bornoz takımı uyku seti istiyom bideboshayallersmile
Şakak 444
senınle inatlaşmış bence hani sana yetiyor banada yeter diyo boşver şimdi böyle desin gelince görürsün ne olduğunu canım az kaldı takma kafana gelınce hal hareketlerınden kararını verirsin sımdı kafanda kurma olurmuolumunekankayizsmile[/I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?