Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım, CD'den okuyamıyor CD bozulmuş ya da optik yüzey çizik veya kirli olabilir. güzelce pamukla silip tekrar dener misin?

Canım, CD'den okuyamıyor CD bozulmuş ya da optik yüzey çizik veya kirli olabilir. güzelce pamukla silip tekrar dener misin?

kolonyayla sıldımde olmuyo gene canım saatlerdır ugrasıyorum..
askımada söyledim bızım evden hard diski al yükle yenıden kendı pcne fotoları dedi olmadı oyle yapıcamboshayallersmile

nasıl yani burcum senı mı umursamıyor iyiydiniz sizbilmiyorumkismile

gibi canım konuşması şöleydi(dünkü) buluşmadan açıldıda eğer ki sana 1-2 saat buluşmak veya 2 haftada bir görüşmek yetiyorsa banada yeter dedi şaşırdım ne diceğimi bilemedim önceden yetmiyor işte ben anlamam filan diyodu şimdi ise tam tersi oldu yani ne değişti şimdi anlamadımki yok işte hep o arıyomuş ben aramıyormuşum onu konuştuğuum konuya bakar mıısn sizler ciddi şeyler konuşurken biz ise kimin fazla arayıp aramadığı konusundayım zaten ilrisi için bişey olmucak zaten bizim sonumuz hüsranla sonuçlanıcak hissesiyorum didemim

Son düzenleyen: Moderatör:
bak birde şunu deneyebilirsin, birisi yapmış.

"Harddisk'im ikiye ayrılmış durumda c ve d diye. Önce c yi sonra da d yi bilgisyarımdan sağ tıklayıp özellikler-araçlar-hata denetiminden - şimdi denetle - dedikten sonra - bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış- ı seçip iki bölümünde düzeltmesini yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde dvd'deki dosyaları kopyalamayı başardım,.."

senınle inatlaşmış bence hani sana yetiyor banada yeter diyo boşver şimdi böyle desin gelince görürsün ne olduğunu canım az kaldı takma kafana gelınce hal hareketlerınden kararını verirsin sımdı kafanda kurma olurmuolumunekankayizsmile

bunu deniyim saol fıstıka.s.

işyerinde çalışanın oğlunun sünnet düğünü duygum ayy sorma yani cuma gübü yapsa şu düğünü
ay o da ilginç yani bir gün daha bekleyemiş mi milletin işi gücü var yarın garip
haklısın duygu usb kesın cozum bırtane almalıyım kendıme acilenopuyorumnanaktan
evet canım toshiba yı öneririm 4 gb paşa paşa yetiyor film bile yüklüyorum ben

bi ihtimal belki işine yarar canım yerimseniben

alıcam duygum lazım zaten ya gerekli bişey sonucta kullanımıda rahat..
ee kızlar ceyız almıyonuzmu ya ben işten cıktım alamıcam bu aralar ama belki anniş alır taç'a götürücem annemi bornoz takımı uyku seti istiyom bideboshayallersmile

öf çeyiz deme bee :roflol:sıyırdım zaten oraya bak buraya bak :roflol:
şimdiki hedefim tefal nutricook :1rolleyes:

valla inatlaşırsa inatlaşsın uyuz sinir oluyorum varya yok işte hep ben seni arıyorum diyor bende arıyorum seni diyorum fazla ben arıyorum diyor daha biz kimin fazla arayıp aramama konumundayız didemim ilerleme yok yani sizler hepiniz ileride şöle böle olsun diye konuşurken bizim konuşmalarımız çok sıradan yani.bende hiçbişe demiyorum zaten.

duygum ewet ya sabah sabah uykulu uykulu gelirim işyerine yarın hiç çekilmez ya avcılarda düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…