Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bugün pek iyyiyim mutluyum,süslendim püslendim işyerime geldim sizler nasılsınız bakalım?

hehe opuyorumnanaktan Ben deee... dün saçlarımı bol bol katlı kestirdim, bugün de aynı şekilde giyindim, süslendim geldim =) inşallah her günümüz böyle geçer diye yazıyordum aynı anda işyerinden bir arkadaşım haberleri okudunda mu Hatay'da 4 şehit varmış dedi gitti bitti herşey :1no2:

Kizlarr Hepinize günaydıııın a.s.

Şafak 26 ay cok heyecanlaniyorum git gidee 26 gün ya 26 delikafadulden

günaydın Esracııım a.s.
süper yaa maaşallah valla
ben 15 gün sonra 100'lere düşücem diye bile heyecan yapıyorum seni düşünemiyorum kızım yaa kim bilir nasılsındır delikafadulden

iyi çok şükür canım sen nasılsınn.

Ohhh bu mutlulğunu neye borçluyuzz kaydirigubbakcemile5

yok kız bişeye borçlu değiliz herhangi sevindirici haber almadım yani benimkide aramadı ama içimde öle bir mutluluk var üzülmücem takımıcam yengecim

flower_b ohh ne iyi yapmışsın canım allah rahmet eylesin ya off bıktım valla bu haberlerden

duygum nbr

günaydııııınnnnn
Günaydın canım nasılsın bakalım
Kizlarr Hepinize günaydıııın a.s.

Şafak 26 ay cok heyecanlaniyorum git gidee 26 gün ya 26 delikafadulden
oy oy oy maaşallah kuzum ya o ne şafak mı kalmış sende çok seviniyorum sizleri böyle görünce ya :dance:
Günaydınn canım, nevar ne yok
günaydın canım iyilik ne olsun sende ne var ne yok :1rolleyes:
turkbayragi $AFAK 205 & MEHTAP 43 turkbayragi

Seni cok ama cok özledim kocacim benim
kocanda sssssseni özledi babik :1rolleyes:

yok kız bişeye borçlu değiliz herhangi sevindirici haber almadım yani benimkide aramadı ama içimde öle bir mutluluk var üzülmücem takımıcam yengecim

duygum nbr
ben bu filmi daha önce gördüm burcum
iyilik sen nasılsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…