Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydin Emirin Sususuuuuuu

heyaaa kurban olurum kocacim icin.. yirim ya onuuuu.. ahh ulen ahh
7 ay kaldiiiii.. bitsin bu hasrettttt..
Allah hepimizi bir an once sag saglim kavusturur insallah
bitse de gitsek
amin tatlım amiinn
bencede 300ler gecmek bılmedi 200ler hızlı gidiyo giibialkisalkisalkis
ay inşallah öyle olur susu ya :Saruboceq:
bişey anlamam inşallah
resmen şu anda içim daralıyor aşkımla bir kaç gündür doğru düzgün konuşlamıyoruz :gitme:
kendimi de çok yanlız ve çaresiz hissediyorum ya
oof of hepimiz öyleyiz be tatlım arar inşallah merak etme bak biz 5 aylık olduk ama hala 5dk anca konuşabiliyruz buna da şükür iyi oldukalarını bilelim de varsın az konuşalım di mi :1hug:

kış şafak mı kaldı seninde bitti işte 2 ay daha sık dişini şekerim
herşey çok güzel olucak inşallah :1hug:

VALLA BU GÜNLER DAHA BİR ZOR GEÇİYOR GİBİ AMA SAYMICAM ÖYLE DAHA ÇABUK GEÇSİN ANLAMIYIM:)
inşallah duygum inşallah hepimizin beklediğine desin yuvalarımızı kuralım :)

bende iyiyim esracım maşallah şafağına tatlım kız asker diye düşünme tatile gitti geliyor artık de:)

kızlar bende 300 lerde bişe anlamadım ama 200ler kötüydü
ama 100 ler su gibi akıp geçti umarım sizinkile su gibi akıp geçer anlamazsınız bişey

aayyh azından bal damlıyor amin canım amin gelsinler de önümüze bakalım artık :1rolleyes:

o günlerde gelicek tatlım burada değilde evlilik topiğinde düğün şafaklarımızı sayıcaz aama burayıda bırakmıcaz bizden sonrakilere destek olmak için
ahh ahh gelsinler o günler şöle istemeye geliyolar müjdesini vermeyi nasip etsin allahım

ahh o günler bi gelseeee :sm_cool::sm_cool: bi parti yaparık artık hihoyyyt
evet pijama partisi sonuçta doğan güneş dediğimiz gece uyku tutmaz kiiiiiiii delikafadulden
kızlar bende 300 lerde bişe anlamadım ama 200ler kötüydü
ama 100 ler su gibi akıp geçti umarım sizinkile su gibi akıp geçer anlamazsınız bişey
öf inşallah su gibi akıp gider hepsi ya
ama hakikatten ben senin 100 leri pek hatırlamıyorum sanki bir anda iki hanelilere düştün gibi geliyor

günaydın kızlar

günaydın tatlım naıslın

Aiii kizlar kuzenimin dün dogan bebegi minacik yaaaa Yirim yaa onu
Bir yandan bende heyecanlandim bir yandanda korktum.. iyyy sancilar ne kötü biseyyyy

çk güzeller heleki kucağına alıpda o kokularını içine çekmek bambaşka bişey darısı başınıza babykem

nöff ya benimkinin teskere tarihi pazar gününe gliyor ewde pcde yok
uyuyamam herhalde bende:))

inş.duygum hiç saymıyodumki ama bide benimki 168 lerde geldiydi gittiğinde şafak 144 di anlamadıydım bişey o yüzden sevgil,leriniz yarısını geçince izine gelsin anlamzsın bişey canlarım

günaydın kızlar
Nuliiiiiiiiiiiiiş
anam elim ayağım titredi birr an bak şimdi

ya evet burdan sonra çeyiz topiğine, ordan evlilik topiğine, ordan nikah, ordan balayı, ordan da +18 topiğine, ordan da çocuk topiğine zıplarız artık :kedi: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…