- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.701
benim şifremi bilmesi koşuluyla var canımben de nişanlımınkini biliyorum tabi
ewet tatlım bugün pek iyiyim valla amin tatlım amin:)
ewet mailimde gördüm şayet birgün giricem kabul etcem seni ama bakalım ne zaman:)
kızlarrr çok mutluyumm ağva 'ya rezervasyon yaptırdım şimdi 8 ağustosta 2 gece ağvadayız nişanlımlaaa :asigim:
2 yıllık hiç düşünme, sonra tekrar sınav a girmek zorunda kalıyorsun 4 yıllık için hiç gerek yokbende ya işletme yada marka iletişimi diye bir bölüm var onu düşünüyorum ama daha bakıcam kararsızım henüz.
ne açiim kız du bi düşüniim :jeyyar:duygucum naber opuyorumnanaktan
aç bi muhabbette konuşalım yaw, senin konular süper oluyo:lepi:
yaaa bende bendeeeeeeeeee :jeyyar:kızlarrr çok mutluyumm ağva 'ya rezervasyon yaptırdım şimdi 8 ağustosta 2 gece ağvadayız nişanlımlaaa :asigim:
bencede :1closedeyes:Biz sildik.. Hic gerek yok bence..
benimkini face yoktu benim vardı şifreyide biliyodu ama yine faydası olmadıı
kızlarrr çok mutluyumm ağva 'ya rezervasyon yaptırdım şimdi 8 ağustosta 2 gece ağvadayız nişanlımlaaa :asigim:
mavii hoşgeldinn ben iyiyim canım sen nasılsınn?
ohhh ne güzel canım tadını çıkarın valla :asigim: sabırsızlanıyorum ya 10 gün kaldı sositosositoAhhh süper kizzz zemuszemus
Bende dün otel rezervasyonunu yaptirdim.. Bodrumda süper bir otel :lepi:
yaaa bende bendeeeeeeeeee :jeyyar:
bende geliim iiiiiiiiiiiiiiiiii :1rolleyes: hiç zararım dokunmaz bak :1rolleyes::
selam canım hoşgeldinseLam kızlar:)
2 yıllık hiç düşünme, sonra tekrar sınav a girmek zorunda kalıyorsun 4 yıllık için hiç gerek yok
ne açiim kız du bi düşüniim :jeyyar:
Allah niyeki canım nişanlım hiç sorun etmiyo bir kere bile aramızda kavga sebebi olmadı facene ben ona kızdım ne o bana zaten nişanlımla fotoğraflarımızla dolu nişanlı da yazıyo bütün listem de gerçekten arkadaşım olanlarla dolu rasgele hiçkimseyi eklemeyiz a.s
ohhh ne güzel canım tadını çıkarın valla :asigim: sabırsızlanıyorum ya 10 gün kaldı sositososito
Şafak kaçtıki sizin tatlım 89/4ler kullanıolar izinlerini, kendi elinde olan bişeyse
bizde çok düşündk gelmesede 1 ay erken bitse askerlik diye ama
gelince iyi ki gelmişsin dedim.. Çok büyük moral oldu ikimizede boshayallersmile
Hemen olmıcak canım nerden baksan daha 2 senemiz var, annem beğenir
ama babam kolay kolay beğenmez biraz daha büyümemiz gerekiyor o yüzden ciddi
bi adım için, olumunekankayizsmile ve babamın bu durumu öğrenmesi için
hoşgeldin a.s. cevap yazıyodum canımhuuuuuuuuuuuuu nasılsınız yaaaaaaaaaaaaaaa :icecream:
ayyy süper bizde seneye baharda evlenirsek bi ön balayı gibi ya ağva yada abant düşünüyoruz. ikiside çok güzel. haziran temmuz gibide 2. balayımız için antalya yada kıbrıs falan. :asigim:
sen gitde bana izlenimlerini söylersinkaydirigubbakcemile5
gerçi nişanlın yanında olunca heryer harika olur ama neyse
evet bayadır gelmiyordun mavicimm şafak kaç oldu asker geliyomu izine?saol be didemim bi sen farkettin beni olumunekankayizsmile iyii çok şükür nasıl olsun.. bekliyoruz.. yaz döneminin yoğunluğundan hiç uğrayamadım buralara özledim sizle muhabbet etmeyi yaaaaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?