Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende ya işletme yada marka iletişimi diye bir bölüm var onu düşünüyorum ama daha bakıcam kararsızım henüz.
2 yıllık hiç düşünme, sonra tekrar sınav a girmek zorunda kalıyorsun 4 yıllık için hiç gerek yok

duygucum naber opuyorumnanaktan
aç bi muhabbette konuşalım yaw, senin konular süper oluyo
:lepi:
ne açiim kız du bi düşüniim :jeyyar:

kızlarrr çok mutluyumm ağva 'ya rezervasyon yaptırdım şimdi 8 ağustosta 2 gece ağvadayız nişanlımlaaa :asigim:
yaaa bende bendeeeeeeeeee :jeyyar:
bende geliim iiiiiiiiiiiiiiiiii :1rolleyes: hiç zararım dokunmaz bak :1rolleyes:
Biz sildik.. Hic gerek yok bence..
bencede :1closedeyes:

benimkini face yoktu benim vardı şifreyide biliyodu ama yine faydası olmadıı

Allah niyeki canım nişanlım hiç sorun etmiyo bir kere bile aramızda kavga sebebi olmadı face ne ben ona kızdım ne o bana zaten nişanlımla fotoğraflarımızla dolu nişanlı da yazıyo bütün listem de gerçekten arkadaşım olanlarla dolu rasgele hiçkimseyi eklemeyiz a.s

kızlarrr çok mutluyumm ağva 'ya rezervasyon yaptırdım şimdi 8 ağustosta 2 gece ağvadayız nişanlımlaaa :asigim:

ayyy süper bizde seneye baharda evlenirsek bi ön balayı gibi ya ağva yada abant düşünüyoruz. ikiside çok güzel. haziran temmuz gibide 2. balayımız için antalya yada kıbrıs falan. :asigim:
sen gitde bana izlenimlerini söylersin
kaydirigubbakcemile5
gerçi nişanlın yanında olunca heryer harika olur ama neyse

Ahhh süper kizzz zemuszemus
Bende dün otel rezervasyonunu yaptirdim.. Bodrumda süper bir otel :lepi:
ohhh ne güzel canım tadını çıkarın valla :asigim: sabırsızlanıyorum ya 10 gün kaldı sositososito
yaaa bende bendeeeeeeeeee :jeyyar:
bende geliim iiiiiiiiiiiiiiiiii :1rolleyes: hiç zararım dokunmaz bak :1rolleyes::

gel kızzz a lafımı oluraklinialirimsmile

selam canım hoşgeldin

2 yıllık hiç düşünme, sonra tekrar sınav a girmek zorunda kalıyorsun 4 yıllık için hiç gerek yok

ne açiim kız du bi düşüniim :jeyyar:

düşün canım sennnkaydirigubbakcemile5

benimde listede erkek bile yoktu öyle tanımadık kimseyi eklemezdimde ama sanırım benimki fazla kıskanç. aman napiim burası daha güzel faceden.hihoyyyt arkadaşların hepsinde var valla yok o öyle foto koymuş yok böyle. dedikodu merkezi diorum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz de 89/4 üz canım, şafak 214 de benimki gitmeden de diyodu izin kullanmıycam 1 ay erken bitirip gelicem diye hala a öyle diyo :) ben de etkilemek istemiyorum askerlik yapan o, doğuda bi de izne gelmesi de dönmesi sıkıntılı oluyo yollarda, dayanılmaz olursa gelirim ama dayanmaya çalışıcam diyo bakalım görücez tatlım :)

huuuuuuuuuuuuu nasılsınız yaaaaaaaaaaaaaaa :icecream:
hoşgeldin a.s. cevap yazıyodum canım

ayy o günler de gelsin yaaa:asigim: tamam canım ben anlatırım herşeyi ağva muhteşem görünüyo ya bayıldım otelin fotolarına baktım da.. doğru nişanlım yanımda olsun da bana heryer cennet:asigim:

şafağımızzzz 301 ... izin kullanmayacak diye ben şafağı düşürmüştüm 200'lewre ama kullanma kararı aldık.. o yüzden şafağım yine çıktı.. olsun .. gerçek 200lere düşmeme son 2.. bugünleri görmekte çoookkkkkk güzelllllllllll.. şükürler olsun :dance: en geç 301 gün sonra benimsin askerim :asigim: :sm_cool: :lepi: sengözlerimebaksanab aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…