- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.721
Anowwwww.. :1shok: Az kalmisss ne mutlu sana
biz daha 43 gün bekleyecezzz sempatiksalakcinni
selam güzeller ben geldim opuyorumnanaktan
hoşgeldin a.s. cevap yazıyodum canım
ayy o günler de gelsin yaaa:asigim: tamam canım ben anlatırım herşeyiağva muhteşem görünüyo ya bayıldım otelin fotolarına baktım da.. doğru nişanlım yanımda olsun da bana heryer cennet:asigim:
pek girmiyosun sanırım canım ben faceden çıkmıyorumkaydirigubbakcemile3
seLam kızlar:)
hoşgeldin a.s. cevap yazıyodum canım
hoşbulduk bidenem:) nasılsınnn??? biz seninle tanışmışmıydıkkkkkkkkkk? sengözlerimebaksanab
HEYAAA megommmmmm
bende daha dun gibi hatirliyorum plakalara dustugunuuu..
Insallah bizimkilerde boyle cabuk gecer =)
Aslinda 5 sene sonra bir bulusma yapmamiz lazim.. coluk cocuklarimizla he =)
Safak sayan eski güzeller
selam canım hoşgeldin
düşün canım sennnkaydirigubbakcemile5
benimde listede erkek bile yoktu öyle tanımadık kimseyi eklemezdimde ama sanırım benimki fazla kıskanç.aman napiim burası daha güzel faceden.hihoyyyt arkadaşların hepsinde var valla yok o öyle foto koymuş yok böyle. dedikodu merkezi diorum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaz sezonu bitsinde hiç ayrılmicam sizden inşh:) şafağım 301 oldu.. benim askerimin yanına gitme ihtimalim var.. eğer gidersem gelmicek ama gidemezsem eylülde gelcek inşh izne :lepi: sen anlat biraz:) senin şafak kaç oldu geliyor mu izne?evet bayadır gelmiyordun mavicimm şafak kaç oldu asker geliyomu izine?
pc bozuk işyerindede yasak malesef
slm mavim
hoşbulduk canım çok iyim maşallah sen nasılsın :)selam canıım hoşgeldin :) nabersiiin?
ben de kk'da duygu diye birinin düğün fotolarından gördüm canım ondan bilgi aldım balayına oraya gitmşlerevet oteller netten çok güzel görünüyo.boshayallersmile
siz bi gidinde benimde kararım daha iyi netleşir oleeyyhihoyyyt
anladım canım boshayallersmile
pc bozuk işyerindede yasak malesef
hoşbulduk bidenem:) nasılsınnn??? biz seninle tanışmışmıydıkkkkkkkkkk? sengözlerimebaksanab
yaz sezonu bitsinde hiç ayrılmicam sizden inşh:) şafağım 301 oldu.. benim askerimin yanına gitme ihtimalim var.. eğer gidersem gelmicek ama gidemezsem eylülde gelcek inşh izne :lepi: sen anlat biraz:) senin şafak kaç oldu geliyor mu izne?
oyyy canımmm öyleyse memnun oldum tanıştığımıza,aramıza hoşgeldin turkbayragi olumunekankayizsmile inşh hemencicik biter şafaklarımız ve sağ sağlim kavuşuruz
naber mavim nasılsınhuuuuuuuuuuuuu nasılsınız yaaaaaaaaaaaaaaa :icecream:
bencede yani 4 yıllık yazduygucum 2 yıllık bende ıstemıyorum ya 4 yıllık olsun olmuşkenboshayallersmile
hoşbulduk canım çok iyim maşallah sen nasılsın :)
ben de kk'da duygu diye birinin düğün fotolarından gördüm canım ondan bilgi aldım balayına oraya gitmşlerama daha net bilgi veririm dönünce
iyim çok şükür sen nasılsın?
yok canım tanışmamıştık yeni sayılırım benim şafak 391turkbayragi
selam canım hoşgeldin a.sselammm kızlarrrr
ben de iyim canım tam gazla geri sayıma devam opuyorumnanaktan
selammm kızlarrrr
hoşbulduk canım çok iyim maşallah sen nasılsın :)
ben de kk'da duygu diye birinin düğün fotolarından gördüm canım ondan bilgi aldım balayına oraya gitmşlerama daha net bilgi veririm dönünce
iyim çok şükür sen nasılsın?
yok canım tanışmamıştık yeni sayılırım benim şafak 391turkbayragi
yaz sezonu bitsinde hiç ayrılmicam sizden inşh:) şafağım 301 oldu.. benim askerimin yanına gitme ihtimalim var.. eğer gidersem gelmicek ama gidemezsem eylülde gelcek inşh izne :lepi: sen anlat biraz:) senin şafak kaç oldu geliyor mu izne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?