Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ciddimisin canim , evet benim bildigime göre havaci zemuszemus ay nasii sevindiiim ayni yer cikinca
simdi nerde peki ?
bu arada resimde de cok hanim hanimcik tatli cikmisin bayanssulusmile

opuyorumnanaktan çok hanımcıkımdırr:roflol:tesekkurler canım
şimdi eskişehirdee:1rolleyes:
numarayı bılıyodum ama unuttum yabilmiyorumkismile kütahyanın

opuyorumnanaktan çok hanımcıkımdırr:roflol:tesekkurler canım
şimdi eskişehirdee:1rolleyes:
numarayı bılıyodum ama unuttum yabilmiyorumkismile kütahyanın

opuyorumnanaktan
oo yeride güzelmis , gerci benim icin türkiyenin her ucu uzak o ayri mesele şakkıdı
olsun canim , yarin tekrar denerim ben :1hug:
he bu arada dagitimi neye göre yapiyolar biliyomusun ?

aman ne olcak benimki feci derecede kıskançlık krizine girdi. dedim az biraz kıskandırayım ama fena esti gürledi. kuzeninin düğünü var oraya gitcez dye elbise aldım dizimde ama büzgülü bende az biraz yukarı çektim resim attım felan bune dyo bu gecelik dyo resmen ben böle şeylere gelemem dyo felan klava:

canim ya cocugu icerde kiskanclik krizine sokacaksin :1hug: sevdiginden kiskanmis tatlim haliyle , gönlünü alirsin bidaki konusmaya , böyle seyler icin araniz bozulmasin

ayyyyyyyyyyyyyy vedat 2 ben alıstım tatlım bi senedir Allah kolaylk versn ne diim

kızlaaaaarrrrrrr.......popoma tepük vurmaya hazır oluuuunnn...

kociş yolda şu ann yoldaa

şafaaaakkkkkk...doğan güneeşşşşşşşşşdelikafadulden

Allahım hepinize nasip etsin bunu söylemeyiii....

ya uyuz işte arkadaşı düşün 10 senedir felan ki taa liseden arkadaşı dedim sen şimdi onunla dans etmemede kıskanırsın heralde yani dyo yapma asla öle bişey dyo çüş artık dedim ya duygu varya en yakın arkadaşından bile kıskanıyo bu nasıl iş

oyyyyyyyyyyyyyyyyy bende istom ya Allah hepimize nasip etsin bir an önce tatlım benm sag salim kavusursun ins kocana opuyorumnanaktan

kız o gene iii ebusum beni bu amca olumdan kıskanıo amca kızı evlendi benim dügünde amca oluyla vay ben nie dans etmişim die su anda kavga edoz yani düsün kendi arkadaslarından kuzenlerinden bütün erkeklerden kıskanıo beni dügün günü kıskanclıktan okadar delirdiki nefes bile alamadı

ayy allah onları ne etsin bilmiyom yaaaklava:

kiskanilmak cok güzel ya , asirisi belki biraz sIkar ama hic kiskanmayanlari düsün birde canim
arkadaslarindan felan kiskanmasi da normal bu devirde arkadasina bile kimse güvenemiyor

gözüün aydin caniiiiiiiiim hadi büyük gecmis olsun darisi bizlerin basina:dance::teytey:
ya buraya katildigimdan beri ilk askerine kavusan sensin a.s.

kiskanilmak cok güzel ya , asirisi belki biraz sIkar ama hic kiskanmayanlari düsün birde canim
arkadaslarindan felan kiskanmasi da normal bu devirde arkadasina bile kimse güvenemiyor

walla ben şu sıra çok sevmiyorum kıskanılmayı neden bilemiyorum
valla kız artık sinirimden gülüorum yani kıskanclıkta yedi bitirdi beni bide üniv i kazandımı duydu ice küplere bindi gitcem ya

git kıs asla erkeğin eline bakma işini eline al bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…