- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.861
ciddimisin canim , evet benim bildigime göre havaci zemuszemus ay nasii sevindiiim ayni yer cikinca
simdi nerde peki ?
bu arada resimde de cok hanim hanimcik tatli cikmisin bayanssulusmile
opuyorumnanaktan çok hanımcıkımdırr:roflol:tesekkurler canım
şimdi eskişehirdee:1rolleyes:
numarayı bılıyodum ama unuttum yabilmiyorumkismile kütahyanın
sinir oldum akşam akşam yaaaklava:
aman ne olcak benimki feci derecede kıskançlık krizine girdi. dedim az biraz kıskandırayım ama fena esti gürledi. kuzeninin düğünü var oraya gitcez dye elbise aldım dizimde ama büzgülü bende az biraz yukarı çektim resim attım felan bune dyo bu gecelik dyo resmen ben böle şeylere gelemem dyo felanklava:
aman ne olcak benimki feci derecede kıskançlık krizine girdi. dedim az biraz kıskandırayım ama fena esti gürledi. kuzeninin düğünü var oraya gitcez dye elbise aldım dizimde ama büzgülü bende az biraz yukarı çektim resim attım felan bune dyo bu gecelik dyo resmen ben böle şeylere gelemem dyo felanklava:
kızlaaaaarrrrrrr.......popoma tepük vurmaya hazır oluuuunnn...
kociş yolda şu ann yoldaa
şafaaaakkkkkk...doğan güneeşşşşşşşşşdelikafadulden
Allahım hepinize nasip etsin bunu söylemeyiii....
ya uyuz işte arkadaşı düşün 10 senedir felan ki taa liseden arkadaşı dedim sen şimdi onunla dans etmemede kıskanırsın heralde yani dyo yapma asla öle bişey dyo çüş artık dedim ya duygu varya en yakın arkadaşından bile kıskanıyo bu nasıl iş
kız o gene iii ebusum beni bu amca olumdan kıskanıo amca kızı evlendi benim dügünde amca oluyla vay ben nie dans etmişim die su anda kavga edoz yani düsün kendi arkadaslarından kuzenlerinden bütün erkeklerden kıskanıo beni dügün günü kıskanclıktan okadar delirdiki nefes bile alamadı
ya uyuz işte arkadaşı düşün 10 senedir felan ki taa liseden arkadaşı dedim sen şimdi onunla dans etmemede kıskanırsın heralde yani dyo yapma asla öle bişey dyo çüş artık dedim ya duygu varya en yakın arkadaşından bile kıskanıyo bu nasıl iş
ayy allah onları ne etsin bilmiyom yaaaklava:
slmm kızlarrrr
bu sabah evıme gerı geldımm
askımı oralarda bıkakıppp( malum onun yanına zıyarete gıttım gordum hasret gıderdımmm
safak 244
mehtap 64 :gitme:
kızlaaaaarrrrrrr.......popoma tepük vurmaya hazır oluuuunnn...
kociş yolda şu ann yoldaa
şafaaaakkkkkk...doğan güneeşşşşşşşşşdelikafadulden
Allahım hepinize nasip etsin bunu söylemeyiii....
kiskanilmak cok güzel ya , asirisi belki biraz sIkar ama hic kiskanmayanlari düsün birde canim
arkadaslarindan felan kiskanmasi da normal bu devirde arkadasina bile kimse güvenemiyor
valla kız artık sinirimden gülüorum yani kıskanclıkta yedi bitirdi beni bide üniv i kazandımı duydu ice küplere bindi gitcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?