Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sinirlensin bağırsın çağırsın ama yok susuyor deli ediyor beni ya sen sebeb arıyosun herşeyde diyor ya

veririm tatlım eğerki 3.30da biterse işe gelirim zaten yazraım buraya hemen

benimki normal hayatında da ani parlayan sinirli yapılı, ordakiler her tepkisine ne kdr sakinsin diyomuş, ben içime kapandım korkuyorum oraya gelince patlarsam diye diyo ama yeri geldi mi hayet sinirli oluyo bağırıp çağırıp kıskançlık krizine girip köpürebiliyo.. psikolojileri çok karışık anladığım kadarıyla, beki seninki de kapandı içine kafalarında kimbilir neler kuruyolar bizi de böyle yapıyolar alsanaalsanasmile

HIMMM yok canım benimkinin kıskançlığıda yok yanii bilmiyorum sorularının karşıtında ladığım cevaplar beni hiç ama hiç tatmin etmiyr ya

çookk teşekkürler kızlar sağolun..Allahım sizleride kavuştursun çabucak sağlıcakla..zemuszemus

AMİN İNAŞŞALAH ELMASCIM BİRAN ÖNCE KAVUŞUP KAFAMDAKİLERİ SORULARA CEVAP BULMAK İSTİYORUM

mutlaka askerliğin etkilerindendir tatlım bence senle ilgisi yoktur durumun, gelince bi süre sonra toparlanacaktır yerimseniben

Bilmiyorum canım,hiç ama hiç mantıklı düşünemiyorum içim öyle bir sıkılıyor ki işyerinden çıkıp gezmek istiyorum ya böyle fenalık geliyor üstüme.

meleklerin sözü var :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile5

Dünya üzemez beni.
Ölüm korkutabilir mi?
Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi?

Güneş batmış bana ne!
Ellerin yok kime ne..?
Yerine koyamadım,
Razı olamadım sensizliğe.

Kalpler yanmış, yağmur ıslatmış.
Tanrı korumuş ya sevenleri.

Son nefesimde elimi sen tutacaksın,
Son sözlerimi bir sen duyacaksın.
Meleklerin sözü var.
:asigim:

hoşbulduk canım :1hug:
güzel bi gün bugün ya, bilmem sevdim bugünü ben
gece 3 te yattım hiç uykumda yok alla allla :1rolleyes:

ohh ne güzel mutlu ol hep böyle tabi diğer arkadaşlarımda mutlu olsun kimse üzülmesin
valla şaşırdım gece 3 te yatıpda uykunun olmamasına

oyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…