Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Akıl sır ermiyor bazı sözlerine, davranışlarına canım, normalde böyle tavırları var mıydı askerde mi oldu?

hoşbuldum canım.askerimin huy değiştirmesine alışmaya çalışıyorum.boshayallersmilesizi tepükleyelimde sıra bize gelsinnnn.zemuszemus

maalesef o hepimizde var, onlar huy değiştiriyor biz alttan alıyoruz, hııhı peki tamam diyip geçiştiriyoruz her dediklerine, benim nişanlım n earkadaşken ne sevgiliyken ne de nişanlıyken kıskançlık sorunumuz hiç olmadı, herşeyi de giyerim herşeyi de yaparım ama geçen hafta beni şok etti, kimseyle görüşmüyorum diye hep sen hayatına devam et nolur üüzlüyorum sen evde oturdukça dediği için görüşeyim dedim hem de onun arkadaşlarıyla benim arkadaşlarım karma grup halindeydik, saat 21:00'de bi arkadaşımın evinde toplandık diye senin bu saatte ne işin var diy ekriz geçirdi, inanamadım yaa :uhm: :roflol:

Akıl sır ermiyor bazı sözlerine, davranışlarına canım, normalde böyle tavırları var mıydı askerde mi oldu?

askerden önce zaten 1 ay konuştuk ve de gitti ama o zamnarad pek kavgamız yoktu çk ii anlaşırdık ama dağıtım izininde 22 günlülk izinde hep tartışmalı geçiyordu ben onu hep görmek 1 saat bile olsun görmek isterken o usta birliğine gideceği son 2 gün görüştük o kadar içim o kadar dolu ki 22 gündede 2-3 saat yetmez derdi o yüzden tartışırdık ne bilm o zaman yinede sevgi sözcükleri sölerdi ama şimdi hiç gittiğinden beri 22 mayıstan beri sölemiyor

ben sana hiç beni niye aramıosun diyor muyum diyor de diyorum de sor ben böle şeyleri takmam kafama diyor canım

içim sıkılıyor tatlım sorduğum sorulara verdiği cevapta tatmin olamıyorum ben

çok çok çok iyi geçinen biz bile geçen hafta pazar tartıştık
ve hatta inanamıyorum hala ertesi gün bile sürdü
dün düzeldi aramız
benimkide beklediğim cevapları vermiyo arada sürtüşüyoruz ama tartışmazdık hiç
çok kötü oldum biliyormusun ama değişiyorlar askerde önceki gibi olmuyorlar
anlayış bekliyorlar hep
azıcık daha sık dişini canım azıcık daha anlayış göster
inşallah bitince bizde huzura ereceğiz tatlım :teselli:

hoşbuldum canımmmmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım senin şafak 438
bu arad çok sevindim hep böle mutlu görürüm seni tekraradan ara gün içinde konu onunla aşkına sahip çık tatlım

canim ben daha tam silüs tarihini bilmedigimden 460 dan baslamistim
gün gectikce de öyle sayiyorum , dagitim izninde memlekete gidicek , internet üzeri kesin görüsürüz o zaman tam silüs tarihini ögrenip $afagimi düzelticem sagol yinede tatlim a.s.

aricam canim , coook sagol , telefondaki asker ismiyle aninca kendisi yatti diyerek ona bile cok sevindim ya , hic haber alamayinca birden böyle oldum iste :kedi:
sizde tatlim insallah en kisa zamanda sorunlarinizi halledersiniz , kendini yipratma ama doktora da gidiceksin bugün , moralin yüksek bi sekilde bekliyoruz seni :1hug:

değişikmiş bu model de, çeşit çeşit bu erkekler anlamak zor valla ne diyim canım ya hayırlısı olsun ama şu anda ani kararlar alma sen yine de derim ben yerimseniben

ooooooooooooooooooooooooooooooooooo askım bana onu iizin vermesi bile bi mucize yaa ben saat 9 da arklardxa falan ki amca oluyla dans ettim die kriz geciren insan yok anam yokkk valla kesin fırtına estrrdi

valla benimki dünyanın en sakin adamıdır derken ani çıkışlar yapan fevri bi adam oldu çıktı bakalım ne zamana kadar dayanırım bu haline bi patlama yakndır.o askerdeyse bende burda onsuz bi hayat sürdürmeye çalışıyorum öyle değilmi ama yaa boshayallersmile
dugucum kayıtlı deilim o siteye

Şafak 24!!
Son günlerde özlem daha bi artar derlerdi inanmazdım. Annem yapıştı yine selpaklar eline diyor! Haksızda değil aslında. Tabii bi de giderken ağlamak yok diye söz verince telefonda grip oldum diyorsun ama yemiyor tabii Temmuz ayındaa!
Offf yine başladım bennn=(( Kendimi biraz toparlayıp aramak istiyorum, bakalım belki nöbette veya dağda değildirde konuşuruz birazcıkk...

canim moralini yüksek tutmaya calis , az kalmis 24 gün nedir ki onca zaman beklemisin yerimseniben
benim daha koskoca bi askerlik var daha önümde , hemde öyle izin kullancak görcem gibi bi durumda yok , birde üstüne üstelik ayriyiz , yani her dakika öyle canim istediginde ulasamiyorumda , ama yinede moralimi bozmamaya calisiyorum hersey vatan icin turkbayragi Rabbim sabrimizi verir

ay evvttt ben de onu anlamıyorum ya, gidene zor diyip duruyo benimki de.. kalanı düşünen yoook.. onsuzluğa alışmak nası zor, biz hem aynı işyerindeyiz bi de nerdeyse 24 saatimiz beraber geçtiği günler bile oluyodu, bütün arkadaşlar akrabalar aileler tanışık herşeyde heryerde beraberdik yaa..

değişikmiş bu model de, çeşit çeşit bu erkekler anlamak zor valla ne diyim canım ya hayırlısı olsun ama şu anda ani kararlar alma sen yine de derim ben yerimseniben

malesef öle çok tuhaf dimi
saol canım düşünücem canım şu ağustos ayı geip biteydi rahatlardım ya eylülde izine çıkıcam rahatlarım birazcıkda olsa işyerinde stresi var herşey üst üste geldi

cannnııım son sabır turları, bana da arada uğruyolar özlem ağır basıyor, selpak kutusuyla bütünleşiyoruz ama sonra silkeleniyorum, geleceği düşün hayaller kur, dualar et, yapma kendini yıpratmaaa.. bak ne kdr a zkalmış başla sen hazırlıklara opuyorumnanaktan

aynen benimde hayatımın her anında o vardı.şimdi yapayalnz kalmış gibiyim ama yoook beyfendiye sorsan burası askeriye hiç bişeye benzemezmiş beni yaşadıklarımın da benzeri yok.birlikte görüştüğümüz çiftlerle ben burda yapayalnız görüşüyorum.zaten askere gittiğinden beri el ele tutuşan çiftleri bile görüce içim bi değişik oluyor.dedim ya yakındır patlamam.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…