- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.021
ama ben hiç dayanamıyorum ya halbuki çokda seviyorum ama bilemiyorum neden böle yapıyorum
bana dün diyorki akşam akşam ne güzel moreller veriyosun diyor benim gün boyunca hep morelim bozuk seninde bozulsun dedim benim seni sewdiğim gibi sen beni sevmiyosun benim verdiğim değeri sn bana vermiosun umursamıosun önemsemiosun yaptıklarımı görmüyosun dedim bişe demedim insan ben seni çok seviyorum derdi en azından ıonuda sölemedi kontürüm bitiuyo demeye çalışırken teli kapandı çok mu zor sölemek kızlar aklım almıyor
selam canım hoşgeldin amin darısı başımıza kaydirigubbakcemile5
AMİNNNNN:Saruboceq::lepi:
inşallahhhhhh
:dance: :teytey: :dance: :teytey:
hoşbuldum canım.askerimin huy değiştirmesine alışmaya çalışıyorum.boshayallersmilesizi tepükleyelimde sıra bize gelsinnnn.zemuszemus
Akıl sır ermiyor bazı sözlerine, davranışlarına canım, normalde böyle tavırları var mıydı askerde mi oldu?
içim sıkılıyor tatlım sorduğum sorulara verdiği cevapta tatmin olamıyorum ben
hoşbuldum canımmmmopuyorumnanaktan
canım senin şafak 438
bu arad çok sevindim hep böle mutlu görürüm seni tekraradan ara gün içinde konu onunla aşkına sahip çık tatlım
askerden önce zaten 1 ay konuştuk ve de gitti ama o zamnarad pek kavgamız yoktu çk ii anlaşırdık ama dağıtım izininde 22 günlülk izinde hep tartışmalı geçiyordu ben onu hep görmek 1 saat bile olsun görmek isterken o usta birliğine gideceği son 2 gün görüştük o kadar içim o kadar dolu ki 22 gündede 2-3 saat yetmez derdi o yüzden tartışırdık ne bilm o zaman yinede sevgi sözcükleri sölerdi ama şimdi hiç gittiğinden beri 22 mayıstan beri sölemiyor
ben sana hiç beni niye aramıosun diyor muyum diyor de diyorum de sor ben böle şeyleri takmam kafama diyor canım
maalesef o hepimizde var, onlar huy değiştiriyor biz alttan alıyoruz, hııhı peki tamam diyip geçiştiriyoruz her dediklerine, benim nişanlım n earkadaşken ne sevgiliyken ne de nişanlıyken kıskançlık sorunumuz hiç olmadı, herşeyi de giyerim herşeyi de yaparım ama geçen hafta beni şok etti, kimseyle görüşmüyorum diye hep sen hayatına devam et nolur üüzlüyorum sen evde oturdukça dediği için görüşeyim dedim hem de onun arkadaşlarıyla benim arkadaşlarım karma grup halindeydik, saat 21:00'de bi arkadaşımın evinde toplandık diye senin bu saatte ne işin var diy ekriz geçirdi, inanamadım yaa :uhm: :roflol:
maalesef o hepimizde var, onlar huy değiştiriyor biz alttan alıyoruz, hııhı peki tamam diyip geçiştiriyoruz her dediklerine, benim nişanlım n earkadaşken ne sevgiliyken ne de nişanlıyken kıskançlık sorunumuz hiç olmadı, herşeyi de giyerim herşeyi de yaparım ama geçen hafta beni şok etti, kimseyle görüşmüyorum diye hep sen hayatına devam et nolur üüzlüyorum sen evde oturdukça dediği için görüşeyim dedim hem de onun arkadaşlarıyla benim arkadaşlarım karma grup halindeydik, saat 21:00'de bi arkadaşımın evinde toplandık diye senin bu saatte ne işin var diy ekriz geçirdi, inanamadım yaa :uhm: :roflol:
Şafak 24!!
Son günlerde özlem daha bi artar derlerdi inanmazdım. Annem yapıştı yine selpaklar eline diyor! Haksızda değil aslında. Tabii bi de giderken ağlamak yok diye söz verince telefonda grip oldum diyorsun ama yemiyor tabii Temmuz ayındaa!
Offf yine başladım bennn=(( Kendimi biraz toparlayıp aramak istiyorum, bakalım belki nöbette veya dağda değildirde konuşuruz birazcıkk...
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo askım bana onu iizin vermesi bile bi mucize yaa ben saat 9 da arklardxa falan ki amca oluyla dans ettim die kriz geciren insanyok anam yokkk valla kesin fırtına estrrdi
valla benimki dünyanın en sakin adamıdır derken ani çıkışlar yapan fevri bi adam oldu çıktı bakalım ne zamana kadar dayanırım bu haline bi patlama yakndır.o askerdeyse bende burda onsuz bi hayat sürdürmeye çalışıyorum öyle değilmi ama yaa boshayallersmile
dugucum kayıtlı deilim o siteye
hehe :) biz normalde raat oldugumuz için bana tuhaf gelio canım yaa :)
değişikmiş bu model de, çeşit çeşit bu erkekler anlamak zor valla ne diyim canım ya hayırlısı olsun ama şu anda ani kararlar alma sen yine de derim ben yerimseniben
Şafak 24!!
Son günlerde özlem daha bi artar derlerdi inanmazdım. Annem yapıştı yine selpaklar eline diyor! Haksızda değil aslında. Tabii bi de giderken ağlamak yok diye söz verince telefonda grip oldum diyorsun ama yemiyor tabii Temmuz ayındaa!
Offf yine başladım bennn=(( Kendimi biraz toparlayıp aramak istiyorum, bakalım belki nöbette veya dağda değildirde konuşuruz birazcıkk...
ben yemeeg gidip geliorum devam ediorum kızlaaarr bekleyin beni anacııımm
ay evvttt ben de onu anlamıyorum ya, gidene zor diyip duruyo benimki de.. kalanı düşünen yoook.. onsuzluğa alışmak nası zor, biz hem aynı işyerindeyiz bi de nerdeyse 24 saatimiz beraber geçtiği günler bile oluyodu, bütün arkadaşlar akrabalar aileler tanışık herşeyde heryerde beraberdik yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?