Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benim için artık şafak mafak yoookkkk canlaarıııımmmm:lepi:
:Saruboceq:darısı çabucaktan başınıza olsun inşallahhhhhh:Saruboceq:
Sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiiinn megim gözün aydın.........cok sevindim sen gittin sıra bna geldi artıkkkkk cok mutluyum.. burda olup sana tepük atmayı cok isterdım de pc bozuktu yaa..

bedelliden zaten hıc umudum yok kızlar ama belki 12 ay oluyr dıye umitleniyordum boshayallersmile tektip askerlik yapmayı duşunmeselerdı nıye bunu bize bakan acıkladı merak ediyorum ??

bedelli askerlik ülkenin borçlarını kapamak için bir yolu tabikide parası olan düdüğü çalar mantığı böyle bir durumda akla aykırı. fakat askerliği kısaltmak yerine uzatmak için çaba sarfedilmeside aynı şekilde dengesiz bir davranış diye düşünüyorum.

bu konular uzaaaarrrr gider, Allah bizi yola baktırsın diyorum arkadaşlar başkadabişey demiyorum :Saruboceq:CADIARZUCADIARZU

valla ben artık kısalsın die düşünmğorum arkadaslarr aşkım askerliği yesin gelsin die bekliorummm =)

Bende kisalsin istiyorum.. Bize denk gelmez o kesin ama yeni gelen arkadaslar (safaklari daha 400 veya 300lerde olanlar veya daha gidecek olan askerlere denk gelsin bari.. onlar mutlu olsunlar.. :Saruboceq:

♥ ♥83 MY_EVERYTHING ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥90 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥92 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 93 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 93 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥95 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥106 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥129 SEHT ♥♥

♥ ♥136 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥183 03062008 ♥ ♥

♥ ♥194 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥196 BABYKE ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥201 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥203 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥208 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥210 FIDES ♥ ♥

♥ ♥213 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥ 213 ACELYA ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…