Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kizlar tüm gün evde yoktum anca cevaplayabildim a.s. hepinize tek tek tesekkür ederim Şeniz

canımmm çok sevindim senin adınaaa alkisalkisalkis havada aşkkk kokusu varrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
03062008 cook sagol canim yaopuyorumnanaktan , inan ben ne kadar sevindigimi anlatamam bile 3 hafta hic haber alamadim son zamanlar da sadece mesgul caliyodu birden acilinca telefon cok sasirdim , in$allah hayirlisiyla olur o ask kokusu :asigim:

ayy çok sevindim canım beniiimmm :1hug:
ne güzel bak, çok şkür değdi çektiğin sıkıntılı günlere, inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olacak yerimseniben opuyorumnanaktan

flowerb sagol tatlim :1hug: evet o kadar deli oldumki telefona kimse cikmayinca , veya mesgul olunca , yani saatlerce deniyodum hic ulasamiyordum lmaz: , ama sonunda ALLAHA $ükür konu$abildim ama :lepi: , in$allah hayirlisiyla hersey cok daha güzel olur :Saruboceq:

süper cicim çok sevindim. hadi bakalım artık başla şafak saymayaakaydirigubbakcemile5

mel_ay Tesekkür ederim mel_ay'im opuyorumnanaktan, zaten sayiyordum ama son zaman telefonlara cikmayinca ümidi kesmi$tim artik , tekrar baslayabilirim ALLAHIn izniyle aklinialirimsmile

Duygu.C sagol duygum tesekkür ederim :1hug: sonunda ulasabildim cok sükür rahatladim ya , in$allah herzaman güzel haberlerimizi paylasiriz canim , evet ask tekrardan kapiya dayandi :asigim: ama fazla kaptirmicam kendimi daha henüz birsey belli degil

anaaaam layd'im cicim süper bi haber bu kaydirigubbakcemile2
ee dağıtım yeri neresi oldun öğrendin dimi?

pissy evet pissy'm cook güzel bi haber sonundaa ya :sm_cool: evet canim diyarbakira cikmis , zaten pek sasirmadim doguyu bekliyodum hep , öyle de oldu ALLAHIm tüm askerleri yerinde rahat ettirsin :Saruboceq:

lady konuştun demek askerinle kaydirigubbakcemile2
süper bi haber bu sevindim senin adına :lepi: hihoyyyt

nuran07
sagol nurancim opuyorumnanaktan evet ALLAHIma sükür 3 hafta haber alamadan bekledim ama sonunda konustum ya cok mutluyum delikafadulden birde haftasonuna geliyorum msn de görüscez dedi zemuszemus

lady cıcı

cok sevındım adına canımmm.. ınsallah bır ıllerleme olur canım

Babyke sagol tatlim tesekkür ederim opuyorumnanaktan in$allah canim hayirlisiyla in$allah olur bi ilerleme :Saruboceq: elimden geleni yapicam

selam kızlarrrr nasılsınız a.s.
lady canım çok sevindim senin adına hadi hayırlısıaklinialirimsmile

SiYaHinCiM tesekkür ederiim canim benim :1hug: bende cok cok cok sevindim :sm_cool: yerimde duramiyorum ya , 3 hafta bekleyip o kadar deli oldum telefona kimse cikmayinca ama simdi coook mutluyum :dance:, in$allah en hayirlisi olur canim sagol :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…