Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya sorma bizim öle bi şansızlık ki havaalanı tadilata girmiş 1 eylüle kadar uçuş yok o yüzden benimki sabah saatlerine bilet alcak kısmetse 8 gibi felan binse akşama en geç o saatte burdan otogardan ben karşılayacağım ama bakalım ya kısmet işte.
ben yanına geleyim dedim dedi dayanamazsın yol çok yorar dedi hakıda var 10 saat gidiş 10 saat geli pestilim çıkar sanırımkaydirigubbakcemile3

hangi havaalanı canım o ya askerinin bulunduğu yerin ki dimi?
senin gitmen fena olur canım ya dinamik bi şekilde karşılamak lazım askerlerimizi
kaydirigubbakcemile3

hangi havaalanı canım o ya askerinin bulunduğu yerin ki dimi?
senin gitmen fena olur canım ya dinamik bi şekilde karşılamak lazım askerlerimizi
kaydirigubbakcemile3

aynen bebeğm onu alıp elimle tslim edecem ailesine elinden tutup götürcemkaydirigubbakcemile3

GEÇENDE DE BUNUN ASKER RESİMLERİNİ ÇIKARTMIŞTIM DEDİM ANNESİNE DE GÖTÜREYİM BARİ DEDİM SÜPRİZ OLSUN DYE Bİ SEVİNDİ DUYGULANDI Bİ AĞLADI ÜSTÜNE BİDE TELEVİZYONDA SELDA BAĞCAN ÖNGEL BİR TANEM PARÇASI VARYA O ÇALIYO ALLAH TAMDA ÜSTÜNE GELDİ DEDİM ÇOK ÖZLEDİM KIZIM DEDİ BENDE ÖLE DEDİM AMA AZ KALDI BAK GELİYO HAYIRLISIYLA FELAN DEDİM TESELLİ ETTİM ÖLE İŞTEturkbayragi

selam kızlar..nasılsınız..

yaaa midem çook bulanıo dünden beri..
akıl verin napimmm

benim de 2 gündür aynı canım, ateşim de var 37-37.5 civarı, ishal yada kusma yaparsa direk hastaneye git, salgın hastalık var dediler, idare ediyorum şidilik parasetamolle ateş düşürüp, yeşil çay, papatya çayı, nane-limon fln içiyorum.. üşütmüş de olabiliriz bilemedim

:1hugpuyorumnanaktan
inşallah askerlik 12 aya düşürülür ve siz bari faydalanırsınız. çok yürekten diliyorum bunu Rabbimden.:Saruboceq:

amiiiinnn canım benim, ben de nişanlım ilk askere gittiğinden beri bi umut diliyorum allahtan, inşallah dilek kapıları ardına kadar açıktır sen bu satırları buraya yazarken :Saruboceq:

şaka mı bu senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…