Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne bilim kız kaydirigubbakcemile2
esiyolar işte :dance:

güveç seti aldım (1 tencere, 6 lı sütlaç güveci, 2li balık güveci) 30 liraya zemuszemus
20 tane de linensten havlu aldım kaydirigubbakcemile2

kız çok uyguna almışsın he 20 tane miakannehir
mutfak havlusu mu daha azla banyo havluus mu

aman canım hep böyle neşeli ol

kızlar cuma günü işyerinden askerimi aramıştım
nöbette olduğunu sölediler sonra o beni aradı aslında o kadar çok yorgunumki eğer aramasaydım sölenirdin önemsemiyosun değer vermiyosun umursamıyosun diye dedi ayy ne güldüm varya güzel bişekilde kapattık pazar günü aramış ama benim telin şarjı bimişti işyerinde unutmuştum şarj aletini.

hahahaaakaydirigubbakcemile3 maaşallah güzelim sana, bize de bulaşsın bu neşeden opuyorumnanaktan
evt yaa sorma üşüttüm mü naptımsa bi tuhaflık var üzerimde :uhm:

Iyilik cano nasil olsun.. Askerim iyi oldugu icin bende süperim..
Sadece karnim agriyooo.. oda normal şutarafagitti
hadi yaa üff bütün kadınların sorunu
benimde ilk gün çok fena ya yerimden kıpırdayamıyorum
allahtan majezik var zemuszemus

iyi pazarlık yaptım da ondan şakkıdı

el yüz havlusu canım mutfak havlusunu almıştım daha önce
havlu defterini kaatım artık yeter bu kadar.

ay hadi burcum ya nazar değmesin çok detaylı anlatma nazar değmesin kaydirigubbakcemile3

hahahaaakaydirigubbakcemile3 maaşallah güzelim sana, bize de bulaşsın bu neşeden opuyorumnanaktan
evt yaa sorma üşüttüm mü naptımsa bi tuhaflık var üzerimde :uhm:
ay napim ya üzülünce vakit hiç geçmiyo böyle iyi valla zemuszemus
sizde mutlu olmaya bakın ya kafaya taktıkça bitmiyo :sinifsinif:

dikkat et kendine, hep klimalardan oluyor ama ya
benimde sinüzitim tutuyor arada

dün 10 senelik en yakın arkadaşım, kardeşim dediğim kişiyle tartıştık zaten 2-3 senedir tartışırdık ama hep alttan alır, idare ederdim.. bu sefer benim de sabır bardağım taştı bitti dedim, facebooktan bile sildim hatta direk hiç düşünmeden... içim bi tuhaf, karışık ama hala kızgınım ona karşı... o yüzden bugün bi tuhafım ben de canım sıkkın gibi kafamçokkarıştı

ben de chakra'nın havlularına bayıolıyorum ama çok pahalı yaa adamlar normalde tanesini 25-35 civarı satıyolar geçenlerde indirimdeydi 10TL'ye düşmüş tanesi kaptım 3 tanesi ucuz aldım diye seviniyodum bi arkadaşım demesinmi delisin sen eminönünden 1TL'ye bile alınıyo diye delirdim :delikafadulden

maaşalllah burcum nazar degmesin bak sana dedik düzelecek diye sen sıkma canını, onlara arada esiyo öyle onlar da bize gürlüyo sonra geçiyo yine kedicik oluyolaropuyorumnanaktan

Iyilik canim.. sen nasilsin.. Bu hafta sonu Ex askinla gorusecen demi?
Belki gene ask dogar ha?

iyiyim bende ALLAHA $ükür
haftasonu geliyorum nette görüsürüz dedi evet opuyorumnanaktan
kendisi türkiyede ben almanyada oldugum icin , msn üzeri olcak bu görüsme , zaten simdiye kadar da öyle oluyordu
Hayirlisiyla olur in$allah tekrardan

Ohhh heyecanlisindir simdi demi =)
Hic gormedinizmi birbirinizi?

Evet var biraz heyecan Babyke'm gün gectikce yaklasiyor gelmesi :lepi:
gördük canim biz zaten türkiyede tanismistik , her sene yaz aylarinda da türkiyede oldugum icin görüsüyoruz yani ( bu yaz gidemedik kismet olmadi)
kendisiyle henüz kücük yaslarda tanistigimiz icin 5-6 senedir taniyorum , almanyaya gelince de internet üzeri görüsüyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…