- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.901
sagol tatlim gecen cok sükür ulasabildim :sm_cool::teytey: bi hafta arama denemesinden sonra ALLAHIMA bin sükür sonunda konustum :dance: cok mutluyum bu yüzden
cok sasirdi aramama konustuk biraz iste , haftasonu nette görüsürüz dagitim izni var dedi :asigim: haftasonunu bekliyorum tadini cikarmam lazim
sen nasilsin keyifler nasil :1hug:
bende seni 3 yada 4. ye görüyorum ama sende ilk defa gördün a.s
hoşgeldin canımmm valla karnımın ağrısından anca görebildim kaydirigubbakcemile3
merhaba grimsi hosgeldin canim delikafadulden nasilsin
maraba canımmopuyorumnanaktan
meraba millet :) my_everything mail attım sana bi bakar mısın canım :)
merhaba canım nasılsın?
cevap verdim
biten=137
şafak=323
devre=88/3
kars sarıkamış
bitecek elbet 323 kere yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz bitcek..................................:Saruboceq:
Allah mutluluğunu daim etsin canım ne kadar neşelisin böyle olumunekankayizsmile
benimde cicim yaa bi o çalıyo bi adımı kalbine yazz:teytey:
süper süpeeerr ohhh:dance::teytey:
seivindim canım yaaa
ulaşamayınca ben asker falan beklemiyom diye sinirlendin üzülmüştüm
yeni gittiklerinde çoğu zaman öyle oluyor iyi sende numara varmış bende numara bile yoktu
anca o ararsa konuşabiliyorduk
nereye düştüğü bellimi ustabirliği? bide acemiliği kaç gün?
anlamadım canım bugün içinmi söylüyorsun?
önemli değil canım geçmiş olsun
hoşbuldm cnm saolasn iyidr nolsn
göz açıp kapayıncaya kadar geçecek o günler dün eşimle anılarımızı sakladığımız kutumuza baktık askerdeki yazışmalarımız şafak sayışımız hiç geçmeyecekmiş gibi gelen günler benim eşimde evlenmeden önce 2000-2002 kars sarıkamışa topçu ve füze okuluna asteğmen olarak gitti sıkıntılı bir askerlik geçirdi zordur sarıkamışta askerlik yapmak ama şimdi özlüyor orayı söyle sevgiline kayak yapsın bol bol :)) biz evleneli 8 yıl oldu bile nasıl geçti anlamayacaksınız o günler :)
Selam kızlar
göz açıp kapayıncaya kadar geçecek o günler dün eşimle anılarımızı sakladığımız kutumuza baktık askerdeki yazışmalarımız şafak sayışımız hiç geçmeyecekmiş gibi gelen günler benim eşimde evlenmeden önce 2000-2002 kars sarıkamışa topçu ve füze okuluna asteğmen olarak gitti sıkıntılı bir askerlik geçirdi zordur sarıkamışta askerlik yapmak ama şimdi özlüyor orayı söyle sevgiline kayak yapsın bol bol :)) biz evleneli 8 yıl oldu bile nasıl geçti anlamayacaksınız o günler :)
amiin canim amin , hepimiz in$allah hep ne$eli oluruz :Saruboceq: yoksa gecmez bu 460..
bi 5 dk telefonda konu$tum diye bu kadar sevincliyimki tekrar bir araya gelsek nolur bilemem delikafadulden
aynen canim insani a$ka getiriyo kaydirigubbakcemile3
evet canim artik 3 hafta olmustu hic konusamadim, meraktan catliyodum haliyle
hic biyerden de haber alamiyordum , son bir haftadir elimde numara vardi bu kez de cikan yoktu ya da hep mesguldeydi
neyse simdilik bi kez konustuk iyi oldugunu bilyiorum cok sükür zemuszemus rahatim
evet canim ustabirligi diyarbakira cikti , ama sasirmadik ikimizde bekliyoduk
bi ay iste,haftasonu dagitim iznine cikiyor sonra da ustaya gecicek
hep iyi ol canim opuyorumnanaktan
darısı başımıza canım ne diyelim mutluluklar size
iyi bari ulaşmış mutlu olmuşsun sonunda
hayırlı teskereler hepimize
Selam burcuuuuum Şeniz nasilsin canim
ben geldimm
hoşgeldiniz kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?